.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Някъде в София такава зала и какво се води това :)

http://vbox7.com/play:a83e90db

Това клипче вече за втори път ми попада в полезрението,но този път с по-добро качество и бих искал да ми разясните какво се води точно това.Във всички случаи е много готино и красиво Дали в София някъде има подобни зали с много дюшеци,където да се пребивам нa воля
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

комплекс 'Червено знаме' на 4-ти километър?

зала Раковски?

Цитирай Първоначално написано от plmn
    комплекс 'Червено знаме' на 4-ти километър?

зала Раковски?
    Мерси,аз съм чувал,че там има и муай тай,което е готино,но си ми е далечко,и все пак може някой ден да отскоча и да преценя

Само не разбрах за какво са въпросителните,ама
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    предложения.. не е заяждане

Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    предложения.. не е заяждане
    НЕ съм си и помислил,че е заяждане Просто ми се стори,все едно казваш неща,които знам от години,но ги пренебрегвам Някак си все едно са очеизбодни

Eminem-Mosh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си