- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някъде в София такава зала и какво се води това :)
http://vbox7.com/play:a83e90db
Това клипче вече за втори път ми попада в полезрението,но този път с по-добро качество и бих искал да ми разясните какво се води точно това.Във всички случаи е много готино и красивоДали в София някъде има подобни зали с много дюшеци,където да се пребивам нa воля
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
комплекс 'Червено знаме' на 4-ти километър?
зала Раковски?
Мерси,аз съм чувал,че там има и муай тай,което е готино,но си ми е далечко,и все пак може някой ден да отскоча и да преценяПървоначално написано от plmn
![]()
Само не разбрах за какво са въпросителните,ама![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
предложения.. не е заяжданеПървоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
НЕ съм си и помислил,че е заяжданеПървоначално написано от plmn
Просто ми се стори,все едно казваш неща,които знам от години,но ги пренебрегвам
Някак си все едно са очеизбодни
![]()
Eminem-Mosh