.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Неприятна миризма на краката !

От доста време имам този проблем.Опитах най-различни средства за премахването му,но просто не мога да се отърва.След като си взема нови обувки или маротонки и след известно време отново се получава неприятната миризма.Задължително като се прибера измивам и подсушавам крата си,пръскам обувките със спрей за обувки,а краката със спрей за изпотяване.Миризмата намалява ,но не изчезва.Прегледах дали нямам някакви гъбички,но всичко си е нормално.Чел съм съвети в форуми и съм ги пробвал,но просто при мен не действат.Може ли да ме посъветвате,какво трябва да направа ?

Гледай често да сменяш обувките си, освен това си купи такива, които не са затворени отвсякъде, а имат добро проветряване. Никога не обувай обувки, които си носил предишния ден, гледай да ги оставяш поне 1 ден неносени.

има лепенки за обувки, които имат приятна миризма ..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    Лепенки за обувки?

Иначе на мен краката постоянно ми се потят и са студени понякога. Това си ми е като ген, дядо ми е така, майка ми е така.. И не мога да го спра с нищо. Предложете ми някакъв спрей за обувки, ако може.

Това за лепенките ще е интересно,ако има.Освен смяна на обувките няма ли някакво ефикасно лекарство ?

Re: Неприятна миризма на краката !

Цитирай Първоначално написано от Jaxon
    От доста време имам този проблем.Опитах най-различни средства за премахването му,но просто не мога да се отърва.След като си взема нови обувки или маротонки и след известно време отново се получава неприятната миризма.Задължително като се прибера измивам и подсушавам крата си,пръскам обувките със спрей за обувки,а краката със спрей за изпотяване.Миризмата намалява ,но не изчезва.Прегледах дали нямам някакви гъбички,но всичко си е нормално.Чел съм съвети в форуми и съм ги пробвал,но просто при мен не действат.Може ли да ме посъветвате,какво трябва да направа ?
    Възможно е да имаш гъбички, ако смяташ, че проблема не идва от хигиенна гледна точка, отиди на дерматолог.

Голям фен Аватара на dimi93
    Да, но гъбичките са просто блоест от не спазване на добра хигиена! Ако спазваш хигиена дори и да имаш гъбички краката ти няма да миришат! Иначе е нормално - краката на всеки човек си имат специфична миризма, както почти всяко нещо! Не може ако помиришеш кракът ти той да не мирише на нищо! Аз си сменям всеки ден кецовете, както и чорапите! След 1 ден носене ги слагам за пране. Винаги преди лягане си вземам душ. Чорапите ми и краката ми не миришат. Дори понякога майка ми си мисли, че обърквам чистите чорапи и ги слагам за пране А, ако си завираш краката или чорапите в носа и ги душиш нон стоп естествено, че ще усещаш миризма! Дори ръката си да помиришеш и тя мирише по някакъв специфичен начин!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от petiam
    Лепенки за обувки?

Иначе на мен краката постоянно ми се потят и са студени понякога. Това си ми е като ген, дядо ми е така, майка ми е така.. И не мога да го спра с нищо. Предложете ми някакъв спрей за обувки, ако може.
    Да, има такива лепенки .. Имат приятна и хубава миризма.Просто слагаш в обувката, а после кракът ти мирише като че ли си изсипал 1 тон парфюм

Възможни причини-
    1 обувките- ако е така, смени ги
    2 гъбички
    3 чорапи- използвай памучни

Ако това не помогне ти препоръчвам да си взимеш Одорекс за крака, аз съм ползвала за подмишници и съм страшно доволна, предполагам и за крака ще върши добра работа, продават го в аптеките

Супер фен Аватара на cyclops
    провери си хормоните

Голям фен Аватара на liim0nka
    от обувките-ако отвътре саа от плат, много се спарват краката.Също така когато обувките целите са от плат или кожата е изкуствена.Купувай си от естествена кожа и гледай отвътре да не е плат (макар че повечето са така..), защото наистина спарва.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Я чытаю ваш пост і цалкам згодны з you.Its добры сайтаў sharing.web з'яўляюцца крыніцай інфармацыі, і гэта адзін з іх я знакам яго кнігі і паштовыя ўсе мае сябры, павінен праверыць яго

Може да е от чорапите

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Слагай пудра за крака.

От обувките трябва да е.

Мий си ги по-често както и използвай пудра за крака!

Също и сода за хляб да си сложиш в обувките помога доста.

Цитирай Първоначално написано от theteacher
    Гледай често да сменяш обувките си, освен това си купи такива, които не са затворени отвсякъде, а имат добро проветряване. Никога не обувай обувки, които си носил предишния ден, гледай да ги оставяш поне 1 ден неносени.
    А аз като нося 1 и същи обувки всеки ден?Не ми миришат краката, стига да си сменям чорапите редовно.И наистина зависи донякъде от обувката.Хубава ли е - не мириши.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си