- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вкусен лосион или спрей за тяло? :D
Тааа случайно да има някакъв лосион или спрей,или въобще нещо подобно, но да не нагарча на вкус или примерно при целувка?![]()
Съжалявам ако темата е тъпа,но ми стана интересно дали има такова нещо:P
Хмм, ако си от София, съветвам те да посетиш Бонжур. Там има всякакви лосиончета, които ухаят на неща, които ти иде мигновено да изядеш. Бутерите за тяло са добър пример, но внимавай, защото доста от тях горчат. Разпитай и ще те ориентират.![]()
Мерси,а какво представляват тази бутери![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Имам го този страхотен е !Взех си го от магазин на Рефан за 9лв. и е доста голямо количество за тези пари +че попива бързо.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Може ли да опишеш по-подробно какво представлява и наистина ли няма неприятен "вкус"Първоначално написано от cherrygloss
![]()
Ами то е като лосион със мирис на пъпеш , но не съм го опитвалаПървоначално написано от DarkWitch
..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
На приятеля ти му нагарча като те целува а?![]()
http://ecx.images-amazon.com/images/...A280_SH20_.jpg
Аз съм с този.Хубав е![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
амии искам да го изненадамПървоначално написано от BlueMushroom
![]()
![]()
Вземаш от ейвън с един вкус душ-гел, лосион и спрей. Къпеш се, мажеш се, пръскаш се.. аз така правя. Сладки са индийското орехче, бадема, нара, малината..
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Да бе.. Спрея ее толкова гаден. Ужасно горчи и има ужасен вкус.Първоначално написано от LoveHurT
Направих грешката да си пипна устната след като само съм пръскала. Т.е. не съм си пръскала пръста мн ясно, обаче там където съм натискала. Абе не знам дали ме разбра ама това трябва да разбереш : не си купувай спрей от Ейвън. Най-много на приятеля ти да му се отще да те целува повече.
омГ! Той да не би да тръгне да я лиже веднага като се е напръскала..
Кажи ми кой парфюм,спрей не горчи? Те да не са направени за пиене.. лелеле...
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!