Първоначално написано от solo_ На 27 е -5 Знам на колко е, въпроса е на колко ми изглежда според коментарите си, тоест по акъл. :д
Първоначално написано от LoveInfect solo, ти лично, колко годишен се чувстваш ? Въпросът ми е сериозен. 18-19
Първоначално написано от LoveInfect solo, ти лично, колко годишен се чувстваш ? Въпросът ми е сериозен. Приятна вечер !
Първоначално написано от solo_ Приятна вечер ! Защо така не искаш да отговаряш, кажи ми на лично щом толкова се притесняваш от другите, просто питам от любопитство, всеки е различен
18-19
16-18
Първоначално написано от LoveInfect всеки е различен А! Стига бе ? Честно ли бе ? -Не смятам да казвам на колко съм. Indistinct, въздръж се от коментар, благодаря!
Аз знам на колко си. Исках да кажеш като колко годишен се чувстваш.
Първоначално написано от LoveInfect Аз знам на колко си. Исках да кажеш като колко годишен се чувстваш. Не знаеш.
Напротив.
Първоначално написано от LoveInfect Напротив. Така ли ? И на колко съм ?
12
Първоначално написано от inewton 12 Хах, не позна && Опитай пак
16-17
Първоначално написано от divergent 16-17
15
На 68 съм!
14-15
17
19-20...
11-12
14-17
Първоначално написано от АгентМура 11-12 хахаха ! Сега те е яд че те игнорирам у фацебоок-а и ан ма са не сприш да мъ hate-ваш ! по темата: На 86 години е Заедно с съвършената divergent, годиние нет им личэт ! Всеки би си помислил че са древни !
Първоначално написано от АгентМура Ее, какви са тези тъжни очи? Най-много да сваля още една година.
Правила