Първоначално написано от Indistinct Ее, какви са тези тъжни очи? Най-много да сваля още една година. Лоша си! 16-17 ти давам на теб най- много.
Първоначално написано от АгентМура Лоша си! 16-17 ти давам на теб най- много. Еми, поне уцели.
Първоначално написано от Indistinct Еми, поне уцели. По- малка си, сигурен съм. 14-15
Първоначално написано от АгентМура По- малка си, сигурен съм. 14-15 Няма проблем. Преди 2-3 дни ме сбъркаха с 13-годишна. Свикнала съм.
^ Това не говори добре.
Зная причината, ест няма да я кажа !
Първоначално написано от draid ^ Това не говори добре. Защо?
16-20 Много зряло мисли.
16-17
Първоначално написано от Indistinct Няма проблем. Преди 2-3 дни ме сбъркаха с 13-годишна. Свикнала съм. Може и да не са те сбъркали. Нали?
Първоначално написано от Indistinct Няма проблем. Преди 2-3 дни ме сбъркаха с 13-годишна. Свикнала съм. Добре дошла в клуба на младоликите! Познато чувство, но пък след години ще е яко, че изглеждаме по-млади.
Първоначално написано от АгентМура Може и да не са те сбъркали. Нали? Напротив. Сбъркаха.
Първоначално написано от divergent Добре дошла в клуба на младоликите! Познато чувство, но пък след години ще е яко, че изглеждаме по-млади. Да, аз отдавна съм си в него. И няма да изляза скоро. Но какво пък, след години останалите ще се оплакват.
20-22 г.
Първоначално написано от Грозния 20-22 г. 16 годишна е
Първоначално написано от Indistinct Защо? Сама би трябвало да можеш да отговориш на този въпрос.
Много мрачен като цяло, не знам на колко може да е.. може би на 18-20
Първоначално написано от draid Сама би трябвало да можеш да отговориш на този въпрос. Тя е малко бавна.
Първоначално написано от LoveInfect Много мрачен като цяло, не знам на колко може да е.. може би на 18-20 LoveInfect - 80 draid - Не знам, но е много як !
Първоначално написано от LoveInfect Много мрачен като цяло, не знам на колко може да е.. може би на 18-20 Аз ли съм на 18-20? Това трябва да го приема като комплимент явно
Първоначално написано от draid Аз ли съм на 18-20? Това трябва да го приема като комплимент явно 30-35 !
16
23
28
10
Правила