.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

(Без заглавие)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Можеш да го възбудиш естествено. Просто казваш, че не искаш и не се чувстваш готова. Може да си помагаш с ръка например. Имам познати, които са с години заедно и не правят орален секс на приятеля си. Не е задължително.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Може много ясно... а)пипаш го където обича б) хващаш му кура и си играеш докато не му стане.. много начини има и свирката не е задължителна! А как да му кажеш,... просто му кажи не овъртай..

След като не мислиш, че си готова да му духаш недей, в крайна сметка за да е с теб значи наистина те обича и едва ли ще е чак такъв проблем за него.Има и различни момчета, някой харесват повече свирките от секса, други секса пред свирките.Ако е от вторите няма да има проблем, но в крайна сметка ако го направите веднъж, два пъти и т.н ти вече ще се чувстваш по-опитна и може и да ти дойде желанието да му направиш някоя друга свирка

Re: Достатъчна възбуда без свирка?

Цитирай Първоначално написано от StefSmile1
    Как да му го подскажа, кажа ?
    направо му го кажи .. ако е свестен ще те разбере ..
    Може ли да се възбуди достатъчно без свирка ?
    да .. стига да знаеш какво го възбужда най - много!
    Как ?
    с целувки .. ии с ръка на неговия ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Можеш да го възбудиш естествено. Просто казваш, че не искаш и не се чувстваш готова. Може да си помагаш с ръка например. Имам познати, които са с години заедно и не правят орален секс на приятеля си. Не е задължително.
    Момичето явно е стресирано понеже е девствено. Не мисля, че примера, който даваш е удачен. Може след време да и се доправи свирка. А за тези твои познати...горките мъже.Съчувствам им...от мъжка гледна точка.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Имаше един лаф, че мъжете са като руска лада - без смукач хич и не палят

А относно свирките - не виждам какво толкова те е гнус, въпреки, че хора всякакви. Ама в смисъл готова си да си изгубиш девствеността, вместо просто да му доставиш удоволствие. А и на себе си де, кой е казал, че на жените не им харесва да правят орален секс? За стимулация - хм, стимулиране с ръка, целувки по врата, гърдите, ушите (много помага), търкаш го в гениталите, в гърдите, анална стимулация (ако позволява), мастурбация пред него...има толкова много начини, само фантазия трябва. Но едно ще ти кажа - рядко ще намериш мъж, който ще толерира нежеланието ти. Помисли си добре.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

^^ Добре казано-рядко ще се намира мъж,който да толерира желанието ти или по-скоро нежеланието ти. Като започнахме да правим секс с приятеля ми това беше преди много време,защото сме заедно почти две години аз също бях девствена и в началото не исках да му доставям удоволствие по този начин .. незнам защо.Не се чувствах готова дори ме е карал,а аз съм му казвала не.Сега като си спомня си представям колко кофти му е било.Наистина при всеки е различно,но може би по-нататък ще ти се прииска апък и не е чак толкова гнусно колкото си го представяш.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпреки, че аз му направих свирка 3 дни преди да правим секс, не смятам че тя е задължителен елемент от акта. По-скоро е по желание. Понякога не му правя друг път е само това. Какъв е проблемът? Като не иска и не може да преодолее психологическите си бариери - не го прави и точка!

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Aшли, странното е, че аз не исках отначалото, мислех, че е неприятно за момичето. После се замислих - на мене ми е супер приятно аз да и доставям орални удоволствия, защо на нея да й е неприятно, ако поддържам хигиена, разбира се И така достигнахме до оралните задоволявания. Нищо не може да измести едно прекрасно фелацио и премрежения поглед, галенето на косата и стоновете...ммм замечтах се пфф Към авторката на темата - опитай, нищо не губиш, от мен да го знаеш - задръжките погубват връзката...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Re: Достатъчна възбуда без свирка?

Цитирай Първоначално написано от StefSmile1
    Преди няколко дена написах тема със сходен характер, но изведнъж излезнаха още въпроси. Девствена съм, приятелят ми не е, по - голям e и по - опитен от мен. Признах му, че не съм правила свирки и че според мен секса е преди свирките. Поговорихме, но накрая останах объркана. Искам да спя с него, но не и да му духам. Как да му го подскажа, кажа ? Може ли да се възбуди достатъчно без свирка ? Как ?

Можеш да го възбудиш с думи, стриптийз , галене , целувки по цялото тяло ... самата мисъл ,че ще прави секс с теб би трябвало да го възбуди напълно , а също и като те види гола/по бельо. Щом не искаш да му духаш му обясни , едва ли ще е голям проблем.

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    само не му причинявай сини топки че тогава ще бъде бесен. Ще си умре от кеф ако му помогнеш "ръчно"

Голям фен
    с времето ще ти дойде отвътре да му... духаш. А иначе може да го възбудиш по много начини горните мнения бяха доста изчерпателни

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пф естествено, че можеш да го възбудиш без свирка Стига да иска едно момиче може винаги да възбуди едно момче Иначе според мен свирката може и преди секса да дойде ИиИ също така не го прави ,докато не си готова

Град
    Бургас
    Само със свирка става примери се и си дай номера

Град
    Бургас
    Ама съм сериозен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си