- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (Без заглавие)
Може много ясно... а)пипаш го където обича б) хващаш му кура и си играеш докато не му стане.. много начини има и свирката не е задължителна! А как да му кажеш,... просто му кажи не овъртай..
След като не мислиш, че си готова да му духаш недей, в крайна сметка за да е с теб значи наистина те обича и едва ли ще е чак такъв проблем за него.Има и различни момчета, някой харесват повече свирките от секса, други секса пред свирките.Ако е от вторите няма да има проблем, но в крайна сметка ако го направите веднъж, два пъти и т.н ти вече ще се чувстваш по-опитна и може и да ти дойде желанието да му направиш някоя друга свирка![]()
Първоначално написано от StefSmile1
Момичето явно е стресирано понеже е девствено. Не мисля, че примера, който даваш е удачен. Може след време да и се доправи свирка. А за тези твои познати...горките мъже.Съчувствам им...от мъжка гледна точка.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Имаше един лаф, че мъжете са като руска лада - без смукач хич и не палят![]()
А относно свирките - не виждам какво толкова те е гнус, въпреки, че хора всякакви. Ама в смисъл готова си да си изгубиш девствеността, вместо просто да му доставиш удоволствие. А и на себе си де, кой е казал, че на жените не им харесва да правят орален секс? За стимулация - хм, стимулиране с ръка, целувки по врата, гърдите, ушите (много помага), търкаш го в гениталите, в гърдите, анална стимулация (ако позволява), мастурбация пред него...има толкова много начини, само фантазия трябва. Но едно ще ти кажа - рядко ще намериш мъж, който ще толерира нежеланието ти. Помисли си добре.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
^^ Добре казано-рядко ще се намира мъж,който да толерира желанието ти или по-скоро нежеланието ти.Като започнахме да правим секс с приятеля ми това беше преди много време,защото сме заедно почти две години аз също бях девствена и в началото не исках да му доставям удоволствие по този начин .. незнам защо.Не се чувствах готова дори ме е карал,а аз съм му казвала не.Сега като си спомня си представям колко кофти му е било.Наистина при всеки е различно,но може би по-нататък ще ти се прииска апък и не е чак толкова гнусно колкото си го представяш.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Aшли, странното е, че аз не исках отначалото, мислех, че е неприятно за момичето. После се замислих - на мене ми е супер приятно аз да и доставям орални удоволствия, защо на нея да й е неприятно, ако поддържам хигиена, разбира сеИ така достигнахме до оралните задоволявания. Нищо не може да измести едно прекрасно фелацио и премрежения поглед, галенето на косата и стоновете...ммм замечтах се пфф
Към авторката на темата - опитай, нищо не губиш, от мен да го знаеш - задръжките погубват връзката...
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Първоначално написано от StefSmile1
Можеш да го възбудиш с думи, стриптийз , галене , целувки по цялото тяло ... самата мисъл ,че ще прави секс с теб би трябвало да го възбуди напълно , а също и като те види гола/по бельо. Щом не искаш да му духаш му обясни , едва ли ще е голям проблем.
само не му причинявай сини топки че тогава ще бъде бесен. Ще си умре от кеф ако му помогнеш "ръчно"
![]()
Пф естествено, че можеш да го възбудиш без свиркаСтига да иска едно момиче може винаги да възбуди едно момче
Иначе според мен свирката може и преди секса да дойде
ИиИ също така не го прави ,докато не си готова
![]()
Само със свирка става примери се и си дай номера![]()
![]()
![]()
![]()
Ама съм сериозен