- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Откъде такива цайси?
^ поста на момичето не беше, за да се похвали, а за да сравни 2та вида очила.. каза го толкова просто - как не можа да го схванеш
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
мен не ме интересува че са 10 или 20 лв и не ми трябват за да ми пазят очите от слъцето защото да не казвам голяма дума ама съм добре с очите и не ми дразнят обикновенните очела. Очела ми трябват само за аксесоар.. Очелата ми миналото лято струваха 25лв и съм много доволна от тях и като качество и като стъкла пазят от слънцето тъмни са стъклата красиви са стоят ми хубаво.. абеее нямам никакви проблеми и предпочитам да си купя 10 чифта обикновенни и различни чифа очела отколкото 1 за 200-300 лв.
^
и аз мога да кажа така ,само дето аз имам очИла![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Значии да търся в теранова, по сергии (отново) ии в New Yorker. Единствения проблем, е че си нямам на идея къде има New Yorker в София.
Ми то няма New Yorker.Първоначално написано от twilightHeart
Всяко вдишване е квадратче към теб...
даПървоначално написано от Romance
точно така е...исках да сравня просто и всеки да се замисли кое му е приоритет...външността или здравето ! Аз лично нямам слънчеви очила...и пред това да си купя някакви от не изяснен произход, предпочитам да не си вредя двойно на зрението поне....а и това,че като си сложиш ментето не чувстваш как окото ти започва да се напряга...а обратното, не значи, че те не ти вредят ! Разберете го всички очила с некачествени стъкла (да не говорим, че при евтинийките да говорим за стъкло дори и смешно
,защото сиг то това е пластмаса някаква не защитно стъкло) НЕ ПРЕДПАЗВАТ....даже и да се чувствате защитени сте изложени на сериозна опастност...нооо нали е по-важно днес да сме гъзари с цайски, пък утре слепи ли ще сме, с увредено зрение ли...к'во ти пука,не сме безсмъртни ?
не искам да бъда груба, моля не ме разбирайте погрешно
.....просто защото сега нямате проблем, не значи, че няма да имате в бъдеще....а не се ли вземат превантивни мерки и не се ли пазиш сам...след това колкото искаш си блъскай главата
![]()
напълно съм съгласна..много точно мнениеПървоначално написано от milickata
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Сигурна ли си,защото аз мисля, че има?Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Еми аз пък мисля, че няма.Първоначално написано от twilightHeart
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Пфф столица сме и да няяме New Yorker..![]()
Добре тогава ще ходя да видя в Теранова ии по некви сергии. И само да кажа, че очите ми са ааадски сини и още от малка ходя с слънчеви очила до 50 лв щото не мисля да давам повече. Доволна съм от това, което съм носила досега и не мисля, че нещо ми е станало.
![]()
Миналото лято си купих същите от една сергиика, само че бели за 10 лв![]()
Ама от София лии?!Първоначално написано от Molzinka
на всяка сергия ги има
и все пак да си кажа мнението - много са ми грозни![]()
Всеки си има мнение, обаче ги няма на всяка сергия. Търсих доста и не знаеха даже за кво говоря. Ще ми е инт да хвана една от вас дето само казват "на всяка сергия" да я изтръшкам по София и да види, че не е права. Ако имаше на всяка сергия досега отдавна да съм се сдобила с чифт.Първоначално написано от dead_princess
ии,в ибей има за 70 долара
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Първоначално написано от dead_princess
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Хаха, щяла да ме изтръшка![]()
Това, че не си показваш задника навън и не можеш да намериш едни очила не ме прави виновна. Аз пък ги виждам на всяка сергия за очила, по 10лв са.И в теранова ги имаше преди.
Само не ме бии през монитора, моля те![]()
![]()
Пфф тва е израз. Ми тва, че ти си ги видяла на 2,3,5 сергии не означава, че ги има на всички. Кво веднага скачаш и се заяждаш.Първоначално написано от dead_princess
![]()
Хах.. Ако това го приемаш като заяждане, не знам ако те напсуват кво ще направиш. Вероятно, човека който го е направил ще заприлича на излязъл от Тексаско клане. По-леко няма за кво да се заяждаш и да обиждаш.Първоначално написано от dead_princess
нали се сещаш,че точно такива очила няма.. иначе да, има много подобни, ама друго си е да са оригинални ;д
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Е, на мен ми харесва модела. Марката няма значение. Вярно, че оригинала е нещо съвсем различно обаче ти би ли дала 280 лв за едни слънчеви очила?
Не се заяждам бе, само ще те изтръшкамПървоначално написано от twilightHeart
![]()
Ако ме напсуват - ще ги напсувам и аз, много ясно :Д
Айде пийс и дано си намериш очилата![]()
а някой энае ли дали има New Yorker и в Търново ?![]()
Boris Brejcha (h) (music)