.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от snake223071
    имам сестра с 2 години по малка и изобщо не ми пречи да си вея бубата пред нея иначе нея я е срам
    бубата кай

ами гледам да не е в стаята или да спи ама най-често се преобличам в кенефа иначе в една стая с брат ми сам
    My telephone!
    M-m-my telephone!
    'Cause I'm out in the club,
    and I'm sippin' that bub,
    and you're not gonna reach my telephone!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Имам брат ииии нямам проблеми много хора са ме засичали когато съм гол и не бягам от ситуация просто не ми пука
    с тва тяло как да ти пука ?!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

ми брат няаам ма са съм с един фр и тоа иска само да ме гледа... баааа ше му се не знае аз му казах че ми е сам оприятелка па тоа иска да ме гледа.... баааа иначе сестра имам ма тя е на 23 и е лисбиика

фс

аз си спа сама в стаята :P

имам сестра, ама ме боли фара дали ше ме види гол .. макар че до сега не ме е засичала ;p

Цитирай Първоначално написано от Fany
    Аз да ви кажа, съм в една стая с по малкият ми брат(14г.), а аз на 17 има от време на време се прави на интересен. Влиза уж без да иска в спалнята докато се обличам /тя не се заключва/ или в банята и ме е засичал гола, като в първият момент ми идва да го застрелям.
    Блазя му на брат ти,. че има кака и аз искам ама .... (не заради преобли4ането)
    Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!

тъжно, но факт - нямам нито брат, нито сестра.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    не не не не

Сестрами живее другаде тоест сам

нямам братя или сестри, обаче имам братовчеди (само, няма едно момиче, егати ). не, не се притеснявам, щото те са мои хора

Имам сестра на 11 и не се е случвало да ме види гола, за разлика от мен Мен единствено са ме виждали баща ми (преди да стана на 5) , майка ми (преди на 13), сестра ми - никога и гаджето ми (естествено)
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

да преобличам се пред сестра ми но тя е тъпа и е на 3 и едниственото което пита е защо аз имам цици а тя не и защо аз нося гащи а тя памперс...
    F_CK
    All I need is U! :P

имам сестра , но тя ве4е не е у дома и съм сами4ка мога и гола да си ходя в стаята

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Аз пък съм виждала брат ми много пъти гол. СТРАХОТНО, нали?
    (брат ми е на годинка и месец и това е много безсмислена тема)
    The reasons of love... <3

Имам брат..гледам да се преобличам в др стая и го гоня ако ми пречи...извратено ми се струва да си се гледаме голи...само при мисълта и настръвам
    Обичам те,Антонио!!!!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от MaLty Виж мнението
    самичка съм
    как ти завиждам
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Аз имам по-голям брат и близначка . Със сестра ми делим една стая и не ме е срам , защото тя няма по-различно . С брат ми не сме се засичали но-той понякога от невнимание или нарочно влиза в банята докато се къпя и тогава ми иде да го удуша
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Chacho
    От къв зор изрови темата?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Много проста тема. Много ясно че дали имате брат или сестра всички сте се виждали голи. И не мисля че има от какво да се срамувате. Слагайте ключ на темата.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Гледам да не се преобличам пред брат ми, но ако ме види...какво? Нищо.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Имам по - голям брат. По едно време се налагаше да спим в една стая, но нямах никакви проблеми. Отивах да се преоблека в тоалетна, баня или друга стая, която е свободна. Не ме е засичал гола .

Голям фен Аватара на SWT
    имам сестра,не ме е срам да се обличам пред нея,тя също не се срамува от мен
    ако имах брат щеше да ме е срам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си