- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С брат или сестра в стаята!
бубата кайПървоначално написано от snake223071
![]()
![]()
![]()
ами гледам да не е в стаята или да спи ама най-често се преобличам в кенефа иначе в една стая с брат ми сам
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
с тва тяло как да ти пука ?!Първоначално написано от Bukmop
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми брат няаам ма са съм с един фр и тоа иска само да ме гледа... баааа ше му се не знае аз му казах че ми е сам оприятелка па тоа иска да ме гледа.... баааа иначе сестра имам ма тя е на 23 и е лисбиика
аз си спа сама в стаята :P
имам сестра, ама ме боли фара дали ше ме види гол .. макар че до сега не ме е засичала ;p![]()
![]()
Блазя му на брат ти,. че има кака и аз искам ама .... (не заради преобли4ането)Първоначално написано от Fany
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
тъжно, но факт - нямам нито брат, нито сестра.
Сестрами живее другаде тоест сам![]()
нямам братя или сестри, обаче имам братовчеди (само, няма едно момиче, егати). не, не се притеснявам, щото те са мои хора
![]()
Имам сестра на 11 и не се е случвало да ме види гола, за разлика от менМен единствено са ме виждали баща ми (преди да стана на 5) , майка ми (преди на 13), сестра ми - никога
и гаджето ми (естествено)
![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
да преобличам се пред сестра ми но тя е тъпа и е на 3 и едниственото което пита е защо аз имам цици а тя не и защо аз нося гащи а тя памперс...![]()
F_CK
All I need is U! :P
имам сестра , но тя ве4е не е у дома и съм сами4ка мога и гола да си ходя в стаята![]()
Имам брат..гледам да се преобличам в др стая и го гоня ако ми пречи...извратено ми се струва да си се гледаме голи...само при мисълта и настръвам![]()
Обичам те,Антонио!!!!
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз имам по-голям брат и близначка . Със сестра ми делим една стая и не ме е срам , защото тя няма по-различно . С брат ми не сме се засичали но-той понякога от невнимание или нарочно влиза в банята докато се къпя и тогава ми иде да го удуша![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
От къв зор изрови темата?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много проста тема. Много ясно че дали имате брат или сестра всички сте се виждали голи. И не мисля че има от какво да се срамувате. Слагайте ключ на темата.
Гледам да не се преобличам пред брат ми, но ако ме види...какво? Нищо.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Имам по - голям брат. По едно време се налагаше да спим в една стая, но нямах никакви проблеми. Отивах да се преоблека в тоалетна, баня или друга стая, която е свободна. Не ме е засичал гола .
имам сестра,не ме е срам да се обличам пред нея,тя също не се срамува от мен
ако имах брат щеше да ме е срам