.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    Перник
    Еми може да разбрере ... но защо подяволите криеш от него ...

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    E как да няма да разбере, трябва да е пълен глупендер да не види химена, той се вижда супер лесно. А и то девствеността не е само състояние на тялото, а и състояние на душата. Усеща се просто. Ако съдя по въпроса ти, някой мааалко по-опитен ще прозре истината.
    Е тогава да го правят на загасена лампа... съмнява ме да разбере

Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    Приятеля ти да не е някой гинеколог, че да разбере
    е той тряя да е малоумен да не разбере .... хименът като слънца на путето й ... той с затворени очи пак ш разбере с език ...
    хмм но всъщност е добра идея пробвай да му вържеш очите уш ей така за тръпката и таман да не разбере
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЕ МУ КАЖЕШ ! Не е болка за умиране, радвай се ,че си от малкото останали!

по темата: може...

П.С. КАЖИ МУ!

Цитирай Първоначално написано от Scarecrow
    А след като той си мисли че не си девствена няма ли да поиска нещо повече от орален?
    И аз това щях да те питам .....защото при мъсълта че си девствена той ще има друг подход (ако е свестен) ........но според мене ще разбере няма начин овен ако не е някав разсеян или заблуден

Повече от фен Аватара на razores
    Цитирай Първоначално написано от johnnybravo
    Приятеля ти да не е някой гинеколог, че да разбере

Ще ревна.. Сериозно.. Как може да има толкова некомпетентни хора, че и съвети тръгнали да дават.. Естествено, че ще разбере, особено ако е по-голям и разбира каво прави.. Имам предвид да не е някой осмокласник дето не знае къде да бръкне
    Само като ти разтвори срамните устни и се разбира, и да "те лиже" .. този израз сам по себе си говори колко сексуално образована си.. казва се орална любов.. Та.. като те "лиже" кво мислиш че ще стимулира само клитора ли.. Нее ама хич няма да си пъхне я пръст, я два.. и като потече кръв и ти като испищиш като заклещена мравка в слонски гъз.. Нееее хич няма да разбере бе.. Каква е тази сексуална култура.. Може да съм само на 14 ама .. "Приятелят ти да не е ГИНЕКОЛОГ"?! Че вие какво си мислите.. Както гинеколозите могат да видят, така и един нормален човек може да разбере и да види химена (тънка ципа, стесняваща входа на влагалището при девствени момичета) .. И с риск да повторя ЗАЩО НЕ КАЖЕШ НА ПРИЯТЕЛЯ СИ,Ч Е СИ ДЕТСТВЕНА?!... Щом ще ти прави орална любов и тем подобни, значи трябва да знае за да е по-нежен..
    Интересно ми е само на колко години си??
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Първо: Кажи му подяволите! Ако не му кажеш той като сам разбере....
    Второ: Образовай се малко бе дете! Какво е това "лиже"? ОРАЛНА ЛЮБОВ! Секс правите, а нищо не знаете!
    Трето: На колко си години? Много ми е интересно...
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    Lyon
    е що пък да не разбере ... а ти кво ? да не се срамуваш от това че си девствена ?
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Повече от фен
    Много ясно ,че ще видиш.Ти и слепец да си пак ще разбереш :Д нали ще пробва да ти бръкне с 1 пръстче.Ще се опита сто процента ,и кат потече кръв и ще се учуди ;Д тъй,че кажи му предварително,не се умира от това,поне за сега няма жертви!!!
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

А той дали ще иска само да те "лиже", дали няма да му се прииска и нещо друго.Съмнявам се малко,ама айди,ти си знаеш...

Ще разбере, в предишните коментари споменаха по какво би си проличало- самото ти държание,притеснението (ако го има), но айде с това може и да го заблудиш. Но като започне любовната игра той няма да използва само езика и зависимост от твоята степен на възбуда почти сигурно е, че ще те заболи като вкара пръст...Просто му кажи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си