.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    аз ако бях на твое място щах да им кажа как се чувствам...все пак тфае твоя живот и тряа си го изйживееш както искаш! Кво ти пука че на някои тва не му харесва важното е че на теб ти харесва и го искаш

Град
    Велико Търново
    Родителите понякога не осъзнават,че икат прекалено много от децата си , те самите на тези години не са били такива и както предполагам на всички е известно,че всеки родител се старае детето му да бъде по-добро от самия него и да постигне повече в живота от колкото той.. Това е разбираемо ,но понякога прекалено много се вманиячават в това и по този начин не усещат как вместо да правят добро на детето си,те го забиват Аз сега ще съм студентка и моите родители ми дадоха съвет, баща ми ми каза какво мисли той,че ще е добре да уча , но все пак ми какза "Това е моето мнение и моят съвет, ти си човека ,който ще прецени какво иска " и така трябва да е, макар,че ти си по-малка имаш права и ги отстоявай и не говоря за правата ти по закон ,а за чисто човешките и морални права. Седни с родителите си един ден,поговорете,кажи им какво искаш как са нещата и им кажи ,че ако нямат вяра в теб няма да успееш,защото родителската подкрепа е най-силна и имаш ли я се чувстваш много по-силна и по-уверена в себе си,кажи им ги тези неща,говорете като големи хора и им докажи ,че ти можеш!
    Ако все пак не искат да те чуят(защото съм била свидетелка на такива случаи с едно момиче от моя клас) не се отчайвай! Все пак ти най-добре знаеш какво можеш , така че-действай ! Вярвай в себе си и бъди упорита, с воля и упоритост всичко се постига! Успех

Повече от фен
    E кво семейство и кви приятели са те като не те подкрепят? Нали уж са за това. То и мама предпочиташе да вляза в руското, но като й казах, че искам в 73то и ме подкрепи. Всички имаха вяра в мене. Кви са тия хора не мога да разбера...
    Ти им покажи какво можеш!

И не заради друго а поради факта че не искат по нататък да се разочороваш и те не виждат бъдеще в това твое начинание,защото лично в България един талантлив художник много трудно може да пробие.
    Изобщо не си права. Точно с рисуване съчетано с компютри се искарват едни от най-добрите пари в България(само тези които се занимават с програмиране взимат повече). И на теб явно баба ти ти е промивала мозъка с истории от типа на с рисуване пари не се печелят...ама баба ти е бедна нали?
    Аз комбирнирам рисужането с графичния и уеб дизайна и на сайт взимам м/у 1500 и 5000 лева зависи от размера. Изобщо не ми говорете, че с рисуване не се искарват пари. Скоро взимам диплома по графичен дизайн 3та степен и заминавам обратно в родната Италия да уча графичен и 3D дизайн...дали няма да взимам много добри парички в столицата на дизайна?
    Kun min

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Гадно е когато не те подкрепят и особенно това да са твоите родители, но щом ти си уверена в себе си, не се отчайвай.
    Това е най-важното, да повярваш в себе си, въпреки че другите не го правят.
    Успех с кандидатстването.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Re: Защо всички ми натякват,че съм провал?

Цитирай Първоначално написано от Zar4e
    Седми клас съм и ще кандидатствам...избрала съм си художествената,ходя на уроци и си се подготвям,но винаги има голямо НО никой не ме подкрепя...Баба ми всеки ден ми натяква ,че няма да вляза там не съм рисувала хубаво и тн...че щевляза в кварталното и че всички ще отидат в хубаво училища...Писна ми! аз искам да вляза там и ще вляза,но защо и родителите не са с мен,приятелитене ги интересува или по скоро не казват нищо...Нямам връзки и нямам е художници в семейството,но това не е проблем според мен... Защо всички ми казват,че съм провал?

Докажи, че не си провал влез в въпросната гимназия и после им го натяквай постояно !
    Everything it`s possible !

Мога да ти кажа само да не се отказваш и да вярваш в себе си.
    Успех !
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

не трябва да ти пука за мнението на другите!
    FUCK-тически не ме интересувате..

защото са тъпи .. не ги слушай .. трябва да вярваш в себе си и ще успееш.. : )

И на мен така ми казваха, но въпреки, че нищо не знаех изкарах повече от много уж "отличници" и им натрих носа. Не гледай другите, гледай себе си

Оооо задължително отивай
    ако не идеш на сила ще вкарам там !!!

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Точно пък от мнението на баба ти най-малко да ти пука.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Вярвай е себе си и не се интересувай кой кво ти казва! .
    ++++ и Успех !
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    За някои е провал за други губене на време , но важното е ти да си уверена в себеси , да си сигурна че искаш с това да се занимаваш .. пък другите нека да казват каквото искат !! Не им обръщай внимание , ако искаш да постигнеш нещо в този живот , нещо за което наистина мечтаеш ... трябва сама да положиш усилия , а не да разчиташ на сульо и пульо .... важно е как ти го усещаш Успех от мен !
    +1 Много точно казано. и от мен успех

НЕ СИ ПРОВАЛ! ТОВА СА ГЛУПОСТИ!! Не ги слушай!!! ядосах се като прочетох темата ти.. и аз се занимавам с рисуване и е уникална тъпотия да казваш на човек искащ да се занимава с това, че е провал. Това са глупости не им вярвай!! Успех!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си