- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Защо всички ми натякват,че съм провал?
аз ако бях на твое място щах да им кажа как се чувствам...все пак тфае твоя живот и тряа си го изйживееш както искаш! Кво ти пука че на някои тва не му харесва важното е че на теб ти харесва и го искаш![]()
Родителите понякога не осъзнават,че икат прекалено много от децата си , те самите на тези години не са били такива и както предполагам на всички е известно,че всеки родител се старае детето му да бъде по-добро от самия него и да постигне повече в живота от колкото той.. Това е разбираемо ,но понякога прекалено много се вманиячават в това и по този начин не усещат как вместо да правят добро на детето си,те го забиватАз сега ще съм студентка и моите родители ми дадоха съвет, баща ми ми каза какво мисли той,че ще е добре да уча , но все пак ми какза "Това е моето мнение и моят съвет, ти си човека ,който ще прецени какво иска " и така трябва да е, макар,че ти си по-малка имаш права и ги отстоявай и не говоря за правата ти по закон ,а за чисто човешките и морални права. Седни с родителите си един ден,поговорете,кажи им какво искаш как са нещата и им кажи ,че ако нямат вяра в теб няма да успееш,защото родителската подкрепа е най-силна и имаш ли я се чувстваш много по-силна и по-уверена в себе си,кажи им ги тези неща,говорете като големи хора и им докажи ,че ти можеш!
Ако все пак не искат да те чуят(защото съм била свидетелка на такива случаи с едно момиче от моя клас) не се отчайвай! Все пак ти най-добре знаеш какво можеш , така че-действай !Вярвай в себе си и бъди упорита, с воля и упоритост всичко се постига! Успех
E кво семейство и кви приятели са те като не те подкрепят?Нали уж са за това. То и мама предпочиташе да вляза в руското, но като й казах, че искам в 73то и ме подкрепи. Всички имаха вяра в мене. Кви са тия хора не мога да разбера...
Ти им покажи какво можеш!
Изобщо не си права. Точно с рисуване съчетано с компютри се искарват едни от най-добрите пари в България(само тези които се занимават с програмиране взимат повече). И на теб явно баба ти ти е промивала мозъка с истории от типа на с рисуване пари не се печелят...ама баба ти е бедна нали?И не заради друго а поради факта че не искат по нататък да се разочороваш и те не виждат бъдеще в това твое начинание,защото лично в България един талантлив художник много трудно може да пробие.
Аз комбирнирам рисужането с графичния и уеб дизайна и на сайт взимам м/у 1500 и 5000 лева зависи от размера. Изобщо не ми говорете, че с рисуване не се искарват пари. Скоро взимам диплома по графичен дизайн 3та степен и заминавам обратно в родната Италия да уча графичен и 3D дизайн...дали няма да взимам много добри парички в столицата на дизайна?
Kun min
Гадно е когато не те подкрепят и особенно това да са твоите родители, но щом ти си уверена в себе си, не се отчайвай.
Това е най-важното, да повярваш в себе си, въпреки че другите не го правят.
Успех с кандидатстването.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Първоначално написано от Zar4e
Докажи, че не си провал влез в въпросната гимназия и после им го натяквай постояно !![]()
Everything it`s possible !
Мога да ти кажа само да не се отказваш и да вярваш в себе си.
Успех !
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
не трябва да ти пука за мнението на другите!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
защото са тъпи .. не ги слушай .. трябва да вярваш в себе си и ще успееш.. : )
И на мен така ми казваха, но въпреки, че нищо не знаех изкарах повече от много уж "отличници" и им натрих носа. Не гледай другите, гледай себе си![]()
Оооо задължително отивай
ако не идеш на сила ще вкарам там !!!
Точно пък от мнението на баба ти най-малко да ти пука.
++++Първоначално написано от brokeninside13
и Успех !
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
+1 Много точно казано. и от мен успехПървоначално написано от Valento
НЕ СИ ПРОВАЛ! ТОВА СА ГЛУПОСТИ!! Не ги слушай!!! ядосах се като прочетох темата ти.. и аз се занимавам с рисуване и е уникална тъпотия да казваш на човек искащ да се занимава с това, че е провал. Това са глупости не им вярвай!! Успех!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P