- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно цикъла
значи цикъла ми идва през месец винаги единия месец ми доиде др не и чак на следващия.Например Януари ми доиде Февруари пропуска и ми идва чак Март.Чувала съм че единия месец работи единия яйчник др месец другия.. та искам да попитав възможно ли е да имам някъкав проблем с яичниците?Знам ,че не сте ясновидци да ми кажете ,но немога да отида на лекар на 14 съм.. с маика ми не сме в много добри взаимоотношения и немога да и кажа.. таа това за яичниците вярно ли е?![]()
Ами най-добре е да отидеш на лекар..
А и не е задължително да си с родител,може да отидеш с една твоя приятелка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Амо ако може кажи от колко време вече имаш цикъл,защото аз съм чувала,че в началото е нормално да не ти е редовно,ако ти е от одавна отиди на лекар!
Не пиши тъпа тема а ходи на лекар! Не се заплесвай и не си поставяй здравето на последно мястоНе съм лекар и не мога да ти дам съвет само мога да ти пожелая успех
![]()
От колко време имаш цикъл? Нормално е около първете 2 години да е нередовна менструацията, след време се нормализира.
На 14 си, предполагам девствена, ако отидеш на лекар едва ли ще те качват на магарето, предполагам ще огледа само яйчниците ти
Ако от скоро имаш цикъл е нормално да е нередовен ,щом си на 14 предполагам,че е така. Ако много се притесняваш отиди на лекар ,може и да не ти прави преглед.
И на мен така ми прескачаше, а имах една приятелка не й беше идвало 6 месеца, бъзикаше се че е бременна.. Споко, според мен е нормално и след време ще се оправи, пък ако вече мнооооооого се притесняваш и т.н иди на лекар ;р
да девствена съм.. и от август миналата година имам цикъл..
Изобщо не се тревожи. Според мен, няма особен повод за притеснение, тъй като на мен ми дойде адски рано (на 12) и първо, че щях да полудея от тва, което ми се струпа на главата... имам предвид, нередовен ми беше цикъла до преди известно време.Първата година и нещо, даже две ще си е както то си иска. Не се безпокой.
Еми не е не се безпокой...По-лесно е да отидеш да те види за 2 мин.. нищо няма да ти стане![]()
Няма нужда да ходиш на лекари, съвсем нормално си е! При мен 1-2 години беше нередовен цикълът, не помня, беше отдавна. То и сега не е точен като швейцарски часовник, тъй че спокс. :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел