.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Сестричката ми

Така на 17 съм имам сестра на 12 .Тя е адски стройна и хубава , но както повечето момичета на нейната възраст си въобразява , че е дебела.Ако може да дадете някаква измислена диета която да и я дам , защото като я гледам как се измъчва ми става мъчно.Тя изобщо не яде.Моля ви кажете какво да направя ..Мерси предварително !

Еми, предложи й по- здравословно хранене, хем ако се тъпче с боклуци да спре. Кажи и да яде повече плодове и зеленчуци.

Ами пробвай нещо от типа:
    Закуска: сандвич с шунка или кашкавал
    Обяд: Салата и някакво месо
    Вечеря: По избор и плод за десерт

дам,..ще се опитам да я убедя.Мерси все пак

Голям фен Аватара на stelit0
    Браво на теб.Не бях срещала толкова загрижен брат.

Защо пък брат.. flintiflushka не ли момиче?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Еми, предложи й по- здравословно хранене, хем ако се тъпче с боклуци да спре. Кажи и да яде повече плодове и зеленчуци.
    +++

Пък може и да поговориш с нея..Да й обясниш,че не е дебела
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от tonitta
    с обяснения няма да стане, те малките си втълпяват нещо и тва е.. започни да и говориш как да се храни здравословно, без бързи закуски, повече плодове и зеленчуци и всяка седмица и повтаряй по веднъж, че е отслабнала и е много красива, така постепенно и тя ще почне да вижда въображаемо отслабване дано ме разбра правилно
    +++

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Кажи на майка си и баща си и не и позволявайте да гладува. Точно на 12 ако започне, на 22 представи си я ...

Кажи също на майка си да готви по здравословна храна, повече салатки и т.н

Успех : ]
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Кажи и няква измислена , но здравословна диета която ти ще си измислиш или просто да се храни здравословно.

Град
    Горна Оряховица
    Ще гледам да не раждам момичета
    Според мен ще е добре да потърсиш малко информация за храненето, да изчислите примерно със сестра ти колко енергия изразходва (има формули за това) и после колко трябва да яде, за да си запази фигурата. Така ще види, че не е нужно да гладува, за да изглежда добре. Винаги е хубаво да знаеш какво правиш, защото на 12 чуваш, че само с гладуване можеш да изглеждаш добре и го приемаш за чиста монета. А ако е образована по темата, по-малко вероятно е да прави глупости.
    Успех!

И мойта сестра е същата... имам чувството, че ще стане анорексичка...добре че не може да гладува висока е 1.68, тежи 50 кила и се счита за дебела
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Еми не знам какво да направиш, имам по-голяма сестра (18 години) която също много се грижи за мен (аз съм на 15) и когато преди 1 година започнах диета искаше направо да ме убие. Винаги е била против това да гладувам и т.н.

Просто й обясни, че на нейната възраст и е достатачно само да яде здравословно, без чипсове, без сладкиши и т.н. : ) . Надявам се да съм помогнала : ).

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си