.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Хапчета за отслабване

Здравейте! Искам да питам някой от вас ползвал ли е такива,добре ли действат и струва ли си ?Ако някой знае моля да ми обясни.Благодаря ви предварително!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Не съм ползвала.Но лично аз не ги препоръчвам.Не се знае на какви ще попаднеш и какви може да бъдат последствията.Преди време имаше едни "Ксеникал",които в последствие разбраха,че са канцерогенни и ги спряха от производство.
    Няма нужда да се хабиш с хапчета.По-добре си направи режим при диетолог,ако толкова имаш нужда.
    И все пак,ако толкова ти се пие нещо-вземи си капсули ябълков оцет (има го в аптеките).
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Няма логика в това.. не може просто ей така да си седиш на стола да пиеш някакви си хапчета и да слабееш Всъщност ако наистина тези хапчета действаха, тогава щеше ли да има дебели хора по тоя свят?? Всичко това е свързано с пари, вече се чудят какво да измислят и да заблудят хората, все тая дали е вредно или не, само за да приберат парите
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    От хапчетата за отслабване има ефект Но трябва да спазваш и диета с тях! Няма вълшебни неща които да дойдат и да ти вземат излишните килограми...

Та, да отслабва се, но като бонус към тях взимаш прецакан метаболизъм ЗАВИНАГИ .. + няколко странични ефекта + връщане на килограмите, след като спреш да ги пиеш, дори може и повече да качиш ..

Та твой е избора. Мой съвет - не си давай парите за глупости ..
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Град
    Стара Загора
    Ахъм, и сигурно си на 14 , а ?
    и си 50 кг , вместо желаните 45 ?
    аха , и проблеми след това , съсипване на организма , болници , слаба имунна с-ма , нямам си работа ейтака..
    Иначе хапчета - shits. Спорт , спорт , движения , 1-2-3 (х

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ааааааааа не без такиа преебавки.. щи излезнат през носа после недей най добре ужасно вредни са !!!!!
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Твърдо НЕ! За тея пари можеш да пазаруваш от Био магазините. А не знам дали в Ксеникал, но имаше хапчета, в които са слагали отрова за мишки
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами като толко искаш пий зелен чай китаиски Това съдържат тези хапчета ... слабителни
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    да отслабва се, но като бонус към тях взимаш прецакан метаболизъм ЗАВИНАГИ .. + няколко странични ефекта + връщане на килограмите, след като спреш да ги пиеш, дори може и повече да качиш,лично аз не съм пила такива боклуци,но не искам и да пия,по-добре 1г. да се ограничаваш в яденето,поне ще ги свалиш здравословно,отколкото после да си навлечеш куп болести и преебавания на организма

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    По-добре не взимай хапчета за отслабване, а спортувай, ограничавай се в храната и няма начин да не отслабнеш.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Има хранителни добавки, с които по- лесно можеш да отслабнеш. Трябва ти спорт обаче, или в най- лошия случай диета.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Има хранителни добавки, с които по- лесно можеш да отслабнеш. Трябва ти спорт обаче, или в най- лошия случай диета.
    Защо пък в най-лошия?
    Диетата винаги си е желателна. Диетата означава някакъв хранителен режим. Можеш просто да спреш или да ограничиш колкото можеш повече всички тестесни и мазни храни и да не пиеш газирани напитки. Това е най-общо казано.. И съчетано със спорт, дава един добър и ЗДРАВОСЛОВЕН резултат.

amfetamin
    който търси - намира . ^^

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Защо пък в най-лошия?
    Диетата винаги си е желателна. Диетата означава някакъв хранителен режим. Можеш просто да спреш или да ограничиш колкото можеш повече всички тестесни и мазни храни и да не пиеш газирани напитки. Това е най-общо казано.. И съчетано със спорт, дава един добър и ЗДРАВОСЛОВЕН резултат.
    Oф, имах в предвид диета и спорт или в най- лошия случай само диета. Незнам защо така съм го написала.

Пробвай протеинова диета =) Аз отслабнах с 20 кила С хапчета само си прецакваш организма... не си заслужава!

Цитирай Първоначално написано от godsmack321
    Пробвай протеинова диета =) Аз отслабнах с 20 кила С хапчета само си прецакваш организма... не си заслужава!
    с протеинова диета се вдигат килограми...

От хапчетата има ефект, но зависи за какви говориш... Взимал съм и помагат но иска здраво ограничаване в смисъл трябва да забравиш за безалкохолни, тестени, сладки и алкохол. И в същото време да се ограничаваш много в това което ядеш... Аз съм пил хапчета на билкова основа, които ги поръчвах от чужбина и имат страшно голям ефект, но не можах да издържа да си ги купувам... Бяха доста скъпички.

Има добри диети с които можеш да отслабнеш доста, но внимавай в избора или се консултирай по-добре с по-вещ човек от теб за това...

С хранителните добавки, се отслабва, но иска много ходене по фитнеси и тренировки. Само с тях няма да стане нищо... + Това са много по вредни от хапчетата!

Амфетамина и другите наркотични вещества мисля че няма смисъл да ги коментирам

За колко време отслабна?

Цитирай Първоначално написано от tonitta
    Цитирай Първоначално написано от rosenhristev
    с протеинова диета се вдигат килограми..

а как според теб момичето е отслабнало тогава?! аз бях 1 месец само на кисело мляко, пилешко песо и яйца и свалих 10 килограма.. преди 3 години май да беше.. тва не е важно.
    обясни ми ти тогава как спортистите вдигат килограми с протеинова диета, за да могат да ги превърнат в мускул... в пилешкото месо няма нищо протеиново... то е ниско въглехидратно

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Еми майка ми взимаше някакви. Не само, че не отслабна, ами и след като спря да ги пие надебеля малко

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Няма логика в това.. не може просто ей така да си седиш на стола да пиеш някакви си хапчета и да слабееш Всъщност ако наистина тези хапчета действаха, тогава щеше ли да има дебели хора по тоя свят?? Всичко това е свързано с пари, вече се чудят какво да измислят и да заблудят хората, все тая дали е вредно или не, само за да приберат парите
    Че как можеш да се учудиш, всичко в тая държава ( и не само тук) не прай за пари. Според мен тва са пълни глупости, как може нищо да не правиш и да отслабваш. Не се трови с тея боклуци, по-добре е да си по-пълна от колкото изобщо да не си жива : ).

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си