аз не се заяждам просто от 2 дена съм в този форум и аз съм бил с двойки по Бълг. Език, но като гледам правописа във форума като цяло е 6 часа на въртележката. После ми е странно как си намират работа като не могат и името правилно да си напишат е тва ми е много чудно, а иначе с много големи претенции за заплати ами аз не би плащал и 100лв на някой който ми пише всяка дума с правописна грешка, но ваша си работа как си прецените.
И кво викаш иначе ше избухна в чувства с Rabalkata

ми да ти кажа надали, да виждам, че е млада, красива и т.н. с всички екстри и аз съм имал гаджета и имам(е не съм бил с 25 момичета на 18 ..), но някак си няма да ми е много много готино мойта да е въртяла кавали на цялото село или "е кво толко, то пък едно село"

Незнам какви забавления и кво прайте, но някви неща поне като морал нещо достойство, любов тва онова въобще да не съм чул. Тука такова нещо липсва и някви в която и тема да погледна в училището свирки незнам си ко, неккъв спал с леля си, друга с брачед си ае тва ако е в некоя друга държава направо сте валат честно ви казвам и аз съм бил ученик, но нямаше такова нещо и то не беше отдавна