- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Първоначално написано от MaGuSs
Олеле боже![]()
По темата: на 0, дано не ми се налага![]()
Lexynnka
Ми тя щото малко девствена и за тва яко духинг...Някои дето са по наблизо д аи помогнат да се отвори ,че в темата дето е пуснала яко отчаянието я гони хахахахаПървоначално написано от MaGuSs
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Може само да мечтаеш, че е така.Първоначално написано от fc
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
На двама,но с първото момче желанието ми не беше толкова голямо,колкото с второто.Първия ми предложи да му направя френска,докато при втория аз сама предложих.Малко съжалявам,че съм правила каквото и да е с първия,но вече е късно.
Вземете почетете малко и после се смейте. Имаме си точно 3 отвора .. Хем не знаете, хем се смеете. По темата - на 0..
Bon Jovi - Always
браво,моето дете,даже са ти малко,наваксвайПървоначално написано от Sisi95
Начи пишките ги мааш,като за закуска,пък не можеш да се отвориш даже.........мале,малееПървоначално написано от Sisi95
![]()
Първоначално написано от Doga
хахахах как го каза само "Маааш"
На едно .. : ) изненадах го приятно .. и не съжалявам и грам : )) обичам го !![]()
![]()
![]()
А за шпакли шо няя ??
Ам аз на моята приятелка не съм и правил шпаклички, но бих я шпаклосал .... Супер много си я обичкам....![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
На 1![]()
9 или 10 но по много пъти не само по един
Първоначално написано от aNkLegIrL
ии на колко години сии ??!![]()
Първоначално написано от aNkLegIrL
Викаш много си добра![]()
Първоначално написано от baatko
Да партньореее![]()
На двама. И при двамата беше по собствена инициатива, но първия нещо не ме изкефи (не че му имаше нещо на момчето, не знам). Вторият е сегашният ми приятел и всъщност да му правя свирки адски много ми допада
![]()
ти си нещастницаПървоначално написано от Jessie
Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила
![]()
![]()
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от HouseMusicBoy
+![]()
Как може да мислиш толкова зле "тва е най-долното нещо"-Лигла. Ама като си отвориш кратата и чакаш някой да те залиже. Ами ако момчето не иска кво правиш. Скречинг.Първоначално написано от yYniiKaLnAa