- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Първоначално написано от MaGuSs
Олеле боже
По темата: на 0, дано не ми се налага
Lexynnka
Ми тя щото малко девствена и за тва яко духинг...Някои дето са по наблизо д аи помогнат да се отвори ,че в темата дето е пуснала яко отчаянието я гони хахахахаПървоначално написано от MaGuSs
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Може само да мечтаеш, че е така.Първоначално написано от fc

Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...

На двама,но с първото момче желанието ми не беше толкова голямо,колкото с второто.Първия ми предложи да му направя френска,докато при втория аз сама предложих.Малко съжалявам,че съм правила каквото и да е с първия,но вече е късно.
Вземете почетете малко и после се смейте. Имаме си точно 3 отвора .. Хем не знаете, хем се смеете. По темата - на 0..
Bon Jovi - Always

браво,моето дете,даже са ти малко,наваксвайПървоначално написано от Sisi95

Начи пишките ги мааш,като за закуска,пък не можеш да се отвориш даже.........мале,малееПървоначално написано от Sisi95

Първоначално написано от Doga
хахахах как го каза само "Маааш"
На едно .. : ) изненадах го приятно .. и не съжалявам и грам : )) обичам го !

А за шпакли шо няя ??
Ам аз на моята приятелка не съм и правил шпаклички, но бих я шпаклосал .... Супер много си я обичкам....

It's too late...

На 1

9 или 10 но по много пъти не само по един
Първоначално написано от aNkLegIrL
ии на колко години сии ??!

Така ли партньореПървоначално написано от Slynchiicee

Първоначално написано от aNkLegIrL
Викаш много си добра
Първоначално написано от baatko
Да партньореее

На двама. И при двамата беше по собствена инициатива, но първия нещо не ме изкефи (не че му имаше нещо на момчето, не знам). Вторият е сегашният ми приятел и всъщност да му правя свирки адски много ми допада

ти си нещастницаПървоначално написано от Jessie
Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила

Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Първоначално написано от HouseMusicBoy
+

Как може да мислиш толкова зле "тва е най-долното нещо"-Лигла. Ама като си отвориш кратата и чакаш някой да те залиже. Ами ако момчето не иска кво правиш. Скречинг.Първоначално написано от yYniiKaLnAa