- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Ела при мен аз няма да с дърпамПървоначално написано от Sisi95

Първоначално написано от boncho88
Оф боже пича е напълно прав недей се лигави! пък и това е секс бе де*а за 1 свирка нема да отидеш в ада. (Е там вече ще те карат да духаш много.) Отплеснах се няма по готино нещо от тва че правиш кефа на любимия ти човек и погледни от другата страна и той ще ти даде :P и след 3 мин ще си забравила какво е гнус и ще му правиш свирка за :P
Първоначално написано от BornSinful
++
Лигави работи .. :]]

+ da napravq svirka na nqkoi za da se saberem kak pak ne...Първоначално написано от HouseMusicBoy
Mani4ka sam kato ne6tata koito pravqt jivota ti po 6tastliv
+ и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш лиПървоначално написано от walcheto

da mom4eto e umno ama ne moga da kaja sa6toto za momi4etoПървоначално написано от Slynchiicee

Първоначално написано от walcheto
Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже

daaПървоначално написано от Slynchiicee

Първоначално написано от Passi0n

Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Ако искаш може да съм ти вториятПървоначално написано от LovelyGirl

You are one EPIC FAIL

на 1 ..
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
^Айде стига сте спорили-ако имате нещо на лично,няма всички да ви четем простотиите...
По темата-1
Шофирай разумно - стигни жив!
0 и няма да правя

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

ще те видим след две три годинки сички женки лапат пишкиПървоначално написано от MaGuSs

на четирима..
По мое желание,никой не може да ме накара да направя нещо,когато нямам желание.
aNkLegIrL, чувствай се предупредена сериозно!
Slynchiicee, същото се отнася и за теб!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде да ги направим 5 :oops:Първоначално написано от LovEsIckk
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

На 20 момичета 5 правят хубави свирки! Тренирайте повече

2 по моя инициатива
Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark
Що не е "на колко сте правили ЕДНОВРЕМЕННО"
Жалко и аз не мога си стигна моя...