- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо съм толкова нещастен..
Здравейте всички. Тая година постоянно изкарвам някакви слаби оценки. Ходя и на частни и пак се тая.. Уча както преди всичко си е същото само че за разлика от миналите години ходя и на частни. И за калпак на всичко се има кой да ми се смее и да ме обижда заради лошите оценки. И на мен ми е много гадно с тоя нисък успех.. Просто ужасно е всичко и целия ми смотан живот.
стегни се и мисли само за ученето. ако блееш на частните уроци с нищо няма да ти помогнат,пари на вятъра. Не охарчвай родителите си излишно,ако имаш характер проявявай го и си раздвижи сивото вещество в мозъка,за какво ти е иначе?! Ако ли не ще си и останеш отчаян цял живот,не само сега..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Благодаря!
Ако искаш положението да се подобри, ще трябва да правиш повече жертви, няма как. Аз също съм имала такива периоди, но с инат се преминава що годе успешно дори и през тях![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Моя съвет е да излезнеш навън , да си пуснеш на телефона или mp3 плеъра подборка музика и да се успокоиш. Имал съм такива момент и винаги ме е спасявала добрата музика , приятната обстановка (т.е. разходка през гората , плясъците на р. Дунав по брега... най - общо из природата да бъда)
По добър анти-депресант от природата+успокояващата музика няма![]()
Късмет :P
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
Това с музиката и аз съм го правила. Много помага.![]()
По темата, ако правите някакви проекти пожелание или нещо подобно, постарай се, направи един хубав и ти е готова някоя 6. Иначе ходи и на консултации, щото хем ще те видят учителите, че се интересуваш, хем те може да ти го обяснят по-добре, отколкото на частните уроци. :P Пък и аз съм си занижила успеха тая година, уча както преди ама..
И все пак не се отчайвай - винаги има изход. ( или почти винаги
)
The one person you need to be is yourself...;]
Да, седми клас съм. Благодаря на всички за добрите съвети !