.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Изрусяване

офф.. за 2-ри път опитвам да се изруся долните краища на косата с Blondor Silver Effect ... нито първия път нито сега не ми се промени грам косата... пише че изсветлявало до 5 тона... а цвета на мръдна... какво става Проблема нещо в косата ли ми е... Некачесвен ли е блондора или просто съм толкова некадърна че не мога да се изруся.. Ако може малко помощ... с какво мога да си изсветля долните краища на косата.. мерси предварително

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Опитай с блондора на престиж , без амоняк е или този на Чифели ( с амоняк ) . Или нанеси шампоан-оцветител. Успех ;о

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    каккъв цвят е косата ти?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Странно аз като се изрусявах бях с черна коса и без проблем си я изсветлих до почти бяло русо. Само дето си обичам косата затова се отказах от русото. Искам си я здрава.
    Kun min

Тъмно руса ми е косата почти кестенява но... де да знам

Офф... косата ми стана оранжевааааа как да я оправя.. тц.. повече няма да я изрусявам само да си оправя косатааа

ужасс.. само като се сетя какво и се случи на косата на сестра ми от тези изрусявания и лошо ми става.

Ужас си е ама то тъпа главааа... плс... някойй за помоощщ как да си оправя косатаааа

Според мен единствения и най-безопасния начин е да отидеш на фризьор...

Супер фен Аватара на sunshine955
    пробвай шампан оцветител .. не изтощава много косата и се маха от 6-8 измивания .. после можеш пак да си сложиш .. или най добре е както каза момичето преди мене отиди на фризьор
    smile-it's the second best thing you do with your lips

или просто се бядисай в някъв тъмен цвят и не си барай повече косата !! та да се съвземе малко горката .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си