.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Секс без презерватив, закъснял цикъл...

С приятелката ми правихме преди 17-18 дни секс без презерватив, не съм свършвал в нея. След всяко свършване ходих да се изпикая и да се измия ( така са ми казвали, че се прави ). Знам, че има шанс от предекулационната течност също да се забременее, колкото и да е малък.
    Сега обаче на приятелката ми и закъснява с 1-2 дни. Има си всичките там предменструални симптоми, казва, че усеща, че ще и дойде всеки момент, но не идва. Прави си два теста, и двата бяха отрицателни. Има ли от какво да се притесняваме?
    Моля коментари от рода на " какво ви пречи да използвате презерватив " да ги пропускаме

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    не дишай спокойно и не се вкарвай във филми като закъснее със ден два , на мойта по 10 дена се е случвало да закъснява и не помня кога за последно ползвах кондом контрол му е мамата

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Твърдо няма от какво да се притеснявате. Ще й дойде всеки момент, не си вкарвайте паранои.

Щом си е направила 2 теста и то след закъснението и са отрицателни може да си отдъхнете! Причините за закъснението може да са много.

Малко притеснително е, че тя и двата пъти е чакала две минути за резултата, а аз попрочетох, че се чака повече.

еййй .. няма нищо страшноооооо .. не се притеснявайте

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от pax
    Малко притеснително е, че тя и двата пъти е чакала две минути за резултата, а аз попрочетох, че се чака повече.
    Има един нов тест на SureCheck,за който се чака 1 минута..
    Ако е от другите се чака поне 5 минути..най-много 10!

Май Surecheck Streamer ползва тя, ама не съм 100% сигурен, на вид поне е същия.

Виж приятелче,щом тестовете са отрицателни,няма за какво да се притесняваш!Аз съм ползвал презерватив около 20 пъти,а съм правил секс с приятелката ми стотици.Важното е да се контролираш!Но за по-сигурно да прави тест поне 1 в месеца.

Абе няма, няма ама си се притеснявам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от pax
    Май Surecheck Streamer ползва тя, ама не съм 100% сигурен, на вид поне е същия.
    Ако е Streamer значи е чакала достатъчно! Спокойно,нищо няма..

Споко няма място за притеснение :P

Какво ви пречи да използвате презерватив?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Айде престанете с тези експерименти. Пикаенето и миенето не помага. Повтореният акт без презерватив е невероятно рисков. Този път си късметлия.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да и аз се чудя какъв е проблемът с презерватива. И какъв е проблемът за контрацепция по друг начин.

Нека да изчака още 1-2 дни и да си направи тест. При някои жени, които са доказано бременни (чрез кръвен тест), уринарния дава отрицателен резултат. А и времето за изчакване важно. Да чете инструкциите внимателно.

Голям фен Аватара на Emilen
    Питащият се изгуби. Или на приятелката му й е дошло, или се чуди как да каже, че ще става татко...
    Иначе, неотдавна я видях постановката, описана от Кремчето. Иначе и уринарният показа, но след втора проба-няколко дни по-късно и то след сериозно чакане, при положение, че бяхме уверени, че е положителен.

Град
    Свищов
    ^Тати ли ще ставаш?

Мен ли питаш? Да. 2-ри път(нали се сещаш, че за разлика от повечето пишещи във форума, емоциите са на другия полюс...)

Град
    Свищов
    Eй, супер. Честито!

Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си