1.Колко пъти се къпете в седмицата ? (всеки ден или няколко пъти в семицата и по колко?) - Всеки ден. Зимата поне 2 пъти, другите сезони поне 3 пъти на ден. 2.След излизане от банята какво правите или преди да влезете? (кремове,спрей,рол он,дезодоранти или вобще какво правите преди и след баня) Преди- ако ще си мия косата я сресвам, за да има по-голям ефект от продуктите. И ако ми дойде музата за маска за лице - правя маска за лице (но не съм много по маските) След- почистване на лицето с тоник, нанасяне на крем за лице, чистене на уши, нанасяне на масло за тяло(не след всяко къпане. да кажем през ден или през два. гледам да не си претоварвам тялото с химия..), дезодорант-стик против изпотяване. 3.Колко пъти си миете косата в седмицата? -Зависи от страшно много неща. Средно да кажем 3 пъти. 4.Колко често си миете ръцете на ден? - Не съм се замисляла. Всеки път, когато ги чувствам мръсни. Задължителните ситуации са:
1. веднага след събуждане
2. преди да си бутам лицето
3. след ползване на тоалетната
4. по време на готвене почти постоянно
5. по време на чистене почти постоянно
6. преди ядене и след ядене
7. преди лягане
Когато не съм вкъщи си нося гел за дезинфекциране без отмиване, но откровено казано съм малко скептична относно действието му и пак си въобразявам, че ръцете ми са мръсни, но поне мирише хубаво 5.Зъбите по колко пъти ги миете и какво използвате освен паста и четка изполвате ли (конци,вода за уста и др.) - 3 пъти на ден. Ползвам конец за зъби след ядене и понякога след миене на зъби. Вода за уста - не. Но имам спрей за освежаване, който предпочитам пред дъвчене на дъвки (дъвката се дъвче не повече от 20 мин. Дори попринцип са 8 мин.) 6.Каква интимна хигиена поддържате? - Колкото пъти си вземам душ, толкова пъти се грижа и за там.. Изключение правят дните, в които съм в цикъл. Тогава при всяка смяна на превръзка/тампон се мия дори и да не вземам душ за цялото тяло.
Връзвам си косата високо и слагам около лицето си козметична лента.Така не ми се мокрят корените на косата.
Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn. цък