- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- т.н. "Бебешка коса"
^^^^ ауу какви са дълги дези на снимкатаа...![]()
![]()
ужас!
и аз имам, но изобщо не сса толкова дълги. мразя ги ама не винаги ги виждам сливат ми се с косата :P
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
и аз имам къси ..не ми пречат
И аз имам,но са супер руси и не се забелязват,а и не са ми както преди,май изчезват вече![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз имам и супер много си ги харесвамДърпам ги с пресата понякога обаче много щръкват напред, а в по-лошия вариант нагоре като на Алф перчема
Иначе когато си хващам с фибичка косата нагоре понякога и бебешката косичка отива натам
![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
аз имам само 6-7 косъма бебешка коса и не ги пипам
Humans need fantasy to be human.
Алф е най-големият пич бе ейй. вчера бяхме на кафе.![]()
![]()
Аз имам нещо късичко, което расте. Ама не са като на бебетата тънки и рехави косъмчета, а по-плътни и тъмни.
Аз съм виждала оммиче с бакенбарди вее.![]()
Аз нямам такъв проблем.Като бях по малка, може би на 9-10 имах и щях да ходя на сватба, а прическата ми изискваше да се махнат и така .. подстригаха ми ги и така и не пораснаха повече![]()
и аз ги имам но поне имам бритон и той ги закрива![]()
ама понякога се случва , когато си дигна бретона ме дразнятПървоначално написано от mynichka
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Заради тях си направих прическа с бретонРадва ме, но само ако не е на моята глава.
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И аз ги имам, и ги мразя много... Ужасни са, грозни саа
Но ги режа, и така е грозно, но с тях е по зле![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥