- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пъпчици по деколтето и гърба :(
проблемът е,че от няколко месеца напред ми излкзиат малко пъпки по деколтето и гърба..мислех,че ще изчезнах от самосебе си,ама не..не мисля,че е някакъв обрив или алергия..пъпчиците са гнойни.. някакви идеи как да се оправя? Или да ходя на дерматолог..?
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Най-добре отиди на дерматолог щом са гнойни.
Ако имаш някви изкуствени материи, които да носиш често пробвай известно време да не ги носиш, и ако се махнат пъпките значи е от това. Също може да се получи и от запаряване.
ми, то някои са гнойни-някои не![]()
пфф,ужас. не знам дали е от дрехите...някакви други мнения?
иначе мерси![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
И аз имам няколко такива. Една приятелка ми каза, че са от пубертета. Много са гадни..![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Първоначално написано от Stellsy
Оххх и аз съм така...знам само че не трябва да ги чоплим![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
;(
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
и аз имам такива..много са гадни и се надявам до лятото да се махнат![]()
![]()
и аз имам такива миналата година зимата ми се появиха за първи път, но лятото ми изчезнаха тази година някъде на есен пак започнаха да ми излизат да се надяване че лятото пак ще се изгубят защото ми е голям срам да вървя с тея пъпки![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Stellsy
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
може да е алергия от студа.. и аз имам такива
Просто аз
Аз ги имам и лятото.. незнам на какво се дължат. Надявам се, да разберем, как да ги махнем.. с кремове или ддз.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Повечето имат такива..през лятото не изчезват а просто слънцето един вид ги `опича` и есента зимата и пролетта пак са си там..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
офф![]()
някой знае ли как да ги махна,ужасни саа..
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
и на мен ми излизат ВИНАГИ по това време!!!!!!!! Какъв пубертет бе... аз съм на 19 и какво пубер ли съм?!Първоначално написано от Stellsy
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
забравих да напиша... мажи си гърба със салицилов спиртТези пъпки може да се дължат на няколко неща: мазна кожа, пуберитет, алергия, натравяне с яйца или просто ти се чисти кръвта
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Имала съм такива.Отиди на дерматолог той ще ти каже с какво да ги мажеш,за да ти изчезнат и освен това лятото като походиш на плаж евентуално ще ти се махнат.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
аха. а на теб какво ти препоръча?Първоначално написано от Assshley
иначе за силициловия спирт.. само гърба ли мога да си мажа с него,или и деколтето?![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
И аз имам такива ,само че не са гнойни...ама само аз ли не се притеснявам да ходя с тях ?!
П.П. те са ми само при деколтето.. ии честно казано не са много и през лятото ги нямах![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Охх и аз имам .. През зимата стават множко, ама пък лятото няма проблем .. 2,3 да останат... После пак се появяват и такаа^^
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
И аз имам, но мойте се махат през лятото, особено като съм на почивка на морето изчезват![]()
Аз имам по гърба само ..обаче малки :}
Мажи се с нещо ..ама не някакъв крем за 2 лева..
Ами нещо по-ефикастно.Попитай в аптеката а у ..
Близко е до акъла :}
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И при мен така... изчезват, появяват се, после пак изчезват. Казват че е от пубертета, дано се оправят до лятото...![]()
На мен личния ми лекар ми беше казал , че имам алергия от слънцето , да се мажа с кремове със силен фактор. Зимата пак си имам мъничко , но изляза ли на слънце ставам ужаснаИмам алергия към слънцето и към водата , каква съм дефектна ?!
![]()
![]()
![]()
на мен пък попринцип ми излизат по гърба и деколтето,когато съм в цикълПървоначално написано от Stellsy
![]()
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ,к0гато iiскам да iiзкрешя ДА!
+Първоначално написано от Molzinka