Не отхвърляй всички храни, а се храни умерено, но често. Като го караш предимно на плодове естествено, че ще ти се подуе корема...от вода също и то много. Давам ти съвет за правелен хранителен режим-ти си го поправи, ако има нужда: закуска(мюсли без захар с вода, не с мляко, понеже то е полезно предимно за бебетата докато порастват), м/у закуската и обяда можеш да хапнеш примерно 1 морков (спомага за хубав тен), обяд (пилешка пържола със зелена салата и лимонче), следобед изяж някакъв плод (най-много бих ти препоръчала цитрусовите плодове като портокали и грейпфрут най-вече-пълни са с витамини и са фет бърнари(спомагат за изгарянето на мазнините)), вечеря( някаква риба с лимонче и пак може салатка). Така се чувстваш сита през целия ден. Важно е да не испитваш глад, понеже испиташ ли глад вече лошото е сторено и даже и да тръгнеш да се храниш, пак си качил малко на тегло даже и да са грамове...но грам след грам прави килограм. През деня ти препоръчвам да приемаш към 2 литра вода (не много повече или по-малко). - Аз лично спазвам същия хранителен режим , но вместо вода си изцеждам сок от грейпфрут. (Тежа 40 килограма(на 17 години) и се чувствам и изглеждам перфектно-пожелавам ти го и на теб)
ПС: често ям вредна храна, даже и сега съм на 1 чйзбургер, ч хамбургер, полувин макфиш и 1 бира...номера е просто да съчетаваш добре храните...сега като испия 1 сок от пресен грейпфрут нищо няма да ми има. От 6 месеца не съм тренирала, а нито килограм не съм качила.