Под 22 отсъствие имах предвид 22 извинени, което е супер малко. Получила съм ги само защото съм била болна известно време. Иначето защо да не отсъствам и как да се обадя на майка ми да и искам разрешение като ми се вие свят и ми е лошо. Аз 2 не виждах па ще и се обаждам.
Майка ми никога не е била част от живота ми и според мен няма правото да взима подобни важни решения за мен. Още като съм била бебе ме е оставила баща ми да ме гледа сам в Италия и се е чупила да си прави купона във Финландия. Вярно след 7 години ме взе при себе си уж да сме си заедно, ама тя през цялото време беше с любовника си, а мен ме беше заебала. Девет години по-късно се преместих да живея в България, понеже само тук има подобна гимназия, където да ми дават това, което търся. Естествено ме подхвърли на баба ми и си тръга и се виждаме само 1 в месеца само за да ми секара.
Супер тъпа е, че да иска да ме отписва и да ми съсипе всички шансове за по-добър живот. Аз ще говоря в Понеделник с класния и директорката. Те са ми много добри приятели и съм сигурна, че ще ме разберат. С директорката работим заедно, такаче не смятам, че ще ме пусне лесно да си отида.