- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момче + дълга коса
Пфф значи сега мислих да си пускам малко по дълга коса, но не прекалено.
Аз мисля че ми ходи, ама всеки ми вика, аре няма ли да се подстригваш, родители приятели всичко.
Пък и + това като не се къпя 2-3 дена и ми става мазна косата, вече се чудя кво да правя да се бръсна ли....
Аз се харесвам така ама....
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
нямам с кво да се снимам сега
отпред косата ми е до веждите
отстрани бакембардите са до най-долу до ухото (а може би малко по нагоре)
отзаде ми е наполовината на врата
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
брат от миналата година си пускам коса и сега ми е някъде половин см след врата виж ся
продължи да си я пускаш.............на мен всички ми викаха, че няма да ми отива ама сега никой не иска да се постригвам не се подстргвай
Да живее рока (rock)(rock)(rock)
виш аз съм с дълга коса сравнително бритон до носа,опашка 10пръста и иска много грижи ще почне да пада защото са изтощава ще са налага да слагаш преса.Но изглежда чудесно поне мойта няма лошо в това момче + дълга коса стига да се поддържа![]()
Наистина няма нищо лошо..Но мен лично не ме кефи дългата коса при момчетата..
Но щом си решен за това - направи я..Не слушай мненията на другите..
Направи го само,заради себе си
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мен пък не ми харесва![]()
Всеки сам си избира с каква прическа да е.Ако ти е удобно и се поддържаш-няма проблем.
Няма лошо и момче да е с къса коса![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако имаш желание - пусни си, но трябва да я поддържаш всекидневно.
Моето лично мнение за "момче + дълга коса" е много положително.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еми явно сега е на мода такава коса. Нищо против попринцип, стига да я поддържаш. Къпи се по, често. Мои приятели постоянно я изправят, плитки едно друго. Щом си те кефи, стой си с нея. Какво значение имат другите. И не мисля, че момче с дълга такава коса, дето я изправя и дет уж мязало на емо, бил гей и някви такива. Стига глупости, всеки има различен вкус.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от onestar
божее какъв идиотПървоначално написано от lubomirky
когато момче има дълга коса това на означава че е гей лелеее колко сте прости![]()
по темата : прави както ти е кеф ако не се харесш се подстрижи![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Ако се харесваш с дълга коса какво ти пречи да си останеш с дълга? Ако са ти приятели те ще те приемат такъв,какъвто си![]()
Аз съм "за" дългата коса. Няма нищо лошо и странно вече да се срещат момчета с дълга коса. А доколкото омазняването - купи си някакъв шампоан, маска или нещо друго, което да ти помогне.
супер ш е .. амии можеш ли сега някак да ни дадесах снимка ^^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Пхаха...за всички хейтъри,с коса съм до раменете (и по-дълга съм имал) но въпреки всичкото идиоти,които са ме плюли,не съм я махнал.Мен ме кефи.Точка.Къпеш се всеки ден и няма проблеми.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
хаха аз съм с яко къдрава коса, ако си опъна бретона ще стигне до върха на носа ми, сички ми викат, че приличала на кошница, да съм се бил подстригвал, ако те кефи си пускай без да ти пука, ама я поддържай![]()
"You were deceived"
и затва си написал в профила си мъжко съм ... сигурно много те бъркат с нещо другоПървоначално написано от NamelessRomantic
Е така е най-добре --> http://www.football-wallpapers.com/w...2_1024x768.jpg
Дългите коси,изправяне на преса,пяни,лакове тва са педерастий вече.
Давай =D> Като порасне повече и не ти харесва или не можеш да я търпиш има лесно режеш я и готово. Нищо няма да изгубиш ако пробваш![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
пускай я.. нищо не губиш![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
И аз съм със дълга. Но първо да се разберем: аз под дълга имам в предвин като грива да е .. г/д до раменете (малко по къса). Това ми харесва. По дългото е кофти освен ако не си смотан металист.
И аз бях с дълга коса. Е не беше мн дълга. Бях я оставил 8 месеца ама я подстригах. Долу горе ме кефиши. Ама исках да си я вържа поне на опашка отзад а тя стърчеше. И се омазняваше бързо и като се изкъпя ставаше на клечки неможеше да се сресва незнам защо така става да не би от шампоана. Слагах и и балсам ама не се оправяше и накрая я подстригах. Грозно ми стоеше се на клечки като слама и извита и незнаех мн как да я поддържам. Вие какво ще кажете на какво се дължи тва.Първоначално написано от kpuckyy
Бритона ми беше до върха на носа, птзад вече се подвиваше назад.