- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момче + дълга коса
и на мен така,братле. Изтърпях 3 месеца нападки и накрая се подстригах. Сега пак ще се опитам и дано да успея повече от 3 месеца, за сега 1 месец. Дори си засичам, но е много гадно така, всички ти казват подстрижи се- приятели,родители,колеги.Първоначално написано от jjjbbb
не обиждай този стил музика, няма да го разбереш.Първоначално написано от Wojczek
Научете се да оценявате качествената музика, аз слушам всичко, което е качествено като стил.
Имам един въпрос. Косата ми е много гъста,ама много! Оставих я три месеца и ..като се изкъпя бухва, става голяма, аз искам да е рядка и да пада, кажете има ли лек за този проблем, благодаря. Мразя си гъстата четина.
И аз имам гъста коса и като стана сутрин е мн бухнала и съм мн рошав и тряя да я мокря и като я сресвам не се сресва що така става?Първоначално написано от rtpghhfcz
Как мога да кача снимак тук или в друг раздел?![]()
да! И моята е така. И ако я среша -случайно, когато е мокра, като изсъхне се връща в старото положение...Не,сериозно, има ли начин да я разредя, права е косата ми, забравих да отбележа.
Че яко...Първоначално написано от NamelessRomantic
ПТ: Пускай я! Кво му мислиш..
Аз лично обожавам мъже с дълга коса![]()
И мойта е права и гъста. И аз съм като теб само, че ако ще си пускаш дълга коса по добре да е гъста иначе ако е рядка не стой добре.Първоначално написано от rtpghhfcz
![]()
Трудното е периодът, когато косата е нито къса, нито дълга, после става по-лесно да решиш дали да я пускаш още или да я подстрижеш. Аз става вече 2 години съм я оставил, като ходя винаги с ластика навън, а иначе у нас е пусната. Ако решиш да пускаш дълга, по-добре да ти е гъста, защото след време косата се изтощава, косъмът изтънява и няма да стои много добре, ако е и филирана.
Audio ergo sum
благодаря за информацията, пускам я, надъхах се !
приличаме си, като изключим футболните предпочитания, колега. YNWA!!Първоначално написано от ivan_realmadrid
![]()
Да ама аз не искам да е мн дълга само да я вържа отзад на малка опашка а не на голяма както са момичетата. Както и да е аз вече я подстригах миналата седмица. Ама потдръжката как я потдържаш твойта коса докато стане дълга 2 год. Нещо балсам шампоан специален. Как я потдържаш защо при мене и колегата се получава така като я покря и бухва псоле. Аз и диадема имах ама ме беше срам да изляза с нея или трябваше още по дълга да стане да я слагам.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Поддържането ми се изразява в това да я мия и 1-2пъти в годината да ходя на фризьор. Балсами и маски почти не съм ползвал.
Audio ergo sum
И да добавя - миенето на косата всеки ден е вредно, поне през ден я мийте, иначе просто я изтощавате още повече.
Audio ergo sum
Аз ползвах балсам да може да се сресва по лесно ама и то не помагаше вече и я подстригах. Не се сресваше как да я оправям сутрин? При фризьор ходи да ти я оформят малко.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
А тука как мога да кача снимка?
Аз чух за шампоани за всекидневна употреба. Предполагам предпазват от денатуриране на белтъците и се запазва здрава.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
То хубаво, ама и самото миене всеки ден си е досадно и може да откаже някой от дългата коса.Първоначално написано от Chacho
Иначе снимка можеш да качиш като напишеш [img]адресът на снимката в интернет[/img]
Audio ergo sum
Иначе снимка можеш да качиш като напишеш [img]адресът на снимката в интернет[/img][/quote]
От моя комп как да кача?
[quote="doubledmg"]и като я къпиш секи ден след 2 години ше са чудиш що няяш коса на главата, а преди косопада ще осетиш как стаа мазна кат маргарин..Първоначално написано от NamelessRomantic
П.С мии си косата на 3 дни..фризьорката ми го каза![]()
1) качаш в интернет;
2)кода+линка към страницата,където си качил снимката.
четой някъде.. че едно момче не трябва да има по голяма коса от МОМИЧЕ и мамкаа му - така е о.О ! (това го бяха казали над 20 жени !).... вий не сте гейове е ? пфф.. мъж с дълга коса -.-.. най нормално си е - 1-2 номер или пък няква прическа да можеш да си правиш.. ама не и да си като емо !
Против това съм - гейове :@!
сега,спокойно, отиди си избръсни главата 0 номер като затворник, тегли си ножа и лягай да спиш.
Еми при мене е обратното, всички ми казват да си пусна коса, защото през 3 седмици се подстригвам 0 номер, ама така съм си решил и така направих. Ти си пусни, да не те е*е, а ако тея хора, които изреди наистина са ти близки, би трябвало да те разберат и да те оставят да си направиш каквото си си решил (поне с косата си...)
Как да я кача в инетрнет и какъв код обясни по свясно. Искам да кача от моя комп в сайта. Примено моя снимкаПървоначално написано от rtpghhfcz
Изобщо как успя да си направиш регистрация?
Audio ergo sum
и според мен момче +дълга коса не е добра комбинация,но въпрос на личен избор![]()