.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Re: Момче + дълга коса

Цитирай Първоначално написано от jjjbbb
    Пфф значи сега мислих да си пускам малко по дълга коса, но не прекалено.
    Аз мисля че ми ходи, ама всеки ми вика, аре няма ли да се подстригваш, родители приятели всичко.
    Пък и + това като не се къпя 2-3 дена и ми става мазна косата, вече се чудя кво да правя да се бръсна ли....
    Аз се харесвам така ама....
    и на мен така,братле. Изтърпях 3 месеца нападки и накрая се подстригах. Сега пак ще се опитам и дано да успея повече от 3 месеца, за сега 1 месец. Дори си засичам, но е много гадно така, всички ти казват подстрижи се- приятели,родители,колеги.

Цитирай Първоначално написано от Wojczek
    И аз съм със дълга. Но първо да се разберем: аз под дълга имам в предвин като грива да е .. г/д до раменете (малко по къса). Това ми харесва. По дългото е кофти освен ако не си смотан металист.
    не обиждай този стил музика, няма да го разбереш.
    Научете се да оценявате качествената музика, аз слушам всичко, което е качествено като стил.

Имам един въпрос. Косата ми е много гъста,ама много! Оставих я три месеца и ..като се изкъпя бухва, става голяма, аз искам да е рядка и да пада, кажете има ли лек за този проблем, благодаря. Мразя си гъстата четина.

Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Цитирай Първоначално написано от Wojczek
    И аз съм със дълга. Но първо да се разберем: аз под дълга имам в предвин като грива да е .. г/д до раменете (малко по къса). Това ми харесва. По дългото е кофти освен ако не си смотан металист.
    не обиждай този стил музика, няма да го разбереш.
    Научете се да оценявате качествената музика, аз слушам всичко, което е качествено като стил.

Имам един въпрос. Косата ми е много гъста,ама много! Оставих я три месеца и ..като се изкъпя бухва, става голяма, аз искам да е рядка и да пада, кажете има ли лек за този проблем, благодаря. Мразя си гъстата четина.
    И аз имам гъста коса и като стана сутрин е мн бухнала и съм мн рошав и тряя да я мокря и като я сресвам не се сресва що така става?

Как мога да кача снимак тук или в друг раздел?

да! И моята е така. И ако я среша -случайно, когато е мокра, като изсъхне се връща в старото положение...Не,сериозно, има ли начин да я разредя, права е косата ми, забравих да отбележа.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Пхаха...за всички хейтъри,с коса съм до раменете (и по-дълга съм имал) но въпреки всичкото идиоти,които са ме плюли,не съм я махнал.Мен ме кефи.Точка.Къпеш се всеки ден и няма проблеми.
    Че яко...

ПТ: Пускай я! Кво му мислиш..
    Аз лично обожавам мъже с дълга коса

да! И моята е така. И ако я среша -случайно, когато е мокра, като изсъхне се връща в старото положение...Не,сериозно, има ли начин да я разредя, права е косата ми, забравих да отбележа.
    И мойта е права и гъста. И аз съм като теб само, че ако ще си пускаш дълга коса по добре да е гъста иначе ако е рядка не стой добре.

Трудното е периодът, когато косата е нито къса, нито дълга, после става по-лесно да решиш дали да я пускаш още или да я подстрижеш. Аз става вече 2 години съм я оставил, като ходя винаги с ластика навън, а иначе у нас е пусната. Ако решиш да пускаш дълга, по-добре да ти е гъста, защото след време косата се изтощава, косъмът изтънява и няма да стои много добре, ако е и филирана.
    Audio ergo sum

благодаря за информацията, пускам я, надъхах се !

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    И мойта е права и гъста. И аз съм като теб само, че ако ще си пускаш дълга коса по добре да е гъста иначе ако е рядка не стой добре.
    приличаме си, като изключим футболните предпочитания, колега. YNWA!!

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Трудното е периодът, когато косата е нито къса, нито дълга, после става по-лесно да решиш дали да я пускаш още или да я подстрижеш. Аз става вече 2 години съм я оставил, като ходя винаги с ластика навън, а иначе у нас е пусната. Ако решиш да пускаш дълга, по-добре да ти е гъста, защото след време косата се изтощава, косъмът изтънява и няма да стои много добре, ако е и филирана.
    Да ама аз не искам да е мн дълга само да я вържа отзад на малка опашка а не на голяма както са момичетата. Както и да е аз вече я подстригах миналата седмица. Ама потдръжката как я потдържаш твойта коса докато стане дълга 2 год. Нещо балсам шампоан специален. Как я потдържаш защо при мене и колегата се получава така като я покря и бухва псоле. Аз и диадема имах ама ме беше срам да изляза с нея или трябваше още по дълга да стане да я слагам.

Поддържането ми се изразява в това да я мия и 1-2пъти в годината да ходя на фризьор. Балсами и маски почти не съм ползвал.
    Audio ergo sum

И да добавя - миенето на косата всеки ден е вредно, поне през ден я мийте, иначе просто я изтощавате още повече.
    Audio ergo sum

Поддържането ми се изразява в това да я мия и 1-2пъти в годината да ходя на фризьор. Балсами и маски почти не съм ползвал.
    Аз ползвах балсам да може да се сресва по лесно ама и то не помагаше вече и я подстригах. Не се сресваше как да я оправям сутрин? При фризьор ходи да ти я оформят малко.
    А тука как мога да кача снимка?

Мега фен Аватара на Chacho
    И да добавя - миенето на косата всеки ден е вредно, поне през ден я мийте, иначе просто я изтощавате още повече.
    Аз чух за шампоани за всекидневна употреба. Предполагам предпазват от денатуриране на белтъците и се запазва здрава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Аз чух за шампоани за всекидневна употреба. Предполагам предпазват от денатуриране на белтъците и се запазва здрава.
    То хубаво, ама и самото миене всеки ден си е досадно и може да откаже някой от дългата коса.
    Иначе снимка можеш да качиш като напишеш [img]адресът на снимката в интернет[/img]
    Audio ergo sum

Иначе снимка можеш да качиш като напишеш [img]адресът на снимката в интернет[/img][/quote]

От моя комп как да кача?

[quote="doubledmg"]
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Пхаха...за всички хейтъри,с коса съм до раменете (и по-дълга съм имал) но въпреки всичкото идиоти,които са ме плюли,не съм я махнал.Мен ме кефи.Точка.Къпеш се всеки ден и няма проблеми.
    и като я къпиш секи ден след 2 години ше са чудиш що няяш коса на главата, а преди косопада ще осетиш как стаа мазна кат маргарин..

П.С мии си косата на 3 дни..фризьорката ми го каза
    Sometimes when you win you actually lose and when you lose you actually win..

1) качаш в интернет;
    2)кода+линка към страницата,където си качил снимката.

четой някъде.. че едно момче не трябва да има по голяма коса от МОМИЧЕ и мамкаа му - така е о.О ! (това го бяха казали над 20 жени !).... вий не сте гейове е ? пфф.. мъж с дълга коса -.-.. най нормално си е - 1-2 номер или пък няква прическа да можеш да си правиш.. ама не и да си като емо !
    Против това съм - гейове :@!

сега,спокойно, отиди си избръсни главата 0 номер като затворник, тегли си ножа и лягай да спиш.

Град
    Варна
    Еми при мене е обратното, всички ми казват да си пусна коса, защото през 3 седмици се подстригвам 0 номер, ама така съм си решил и така направих. Ти си пусни, да не те е*е, а ако тея хора, които изреди наистина са ти близки, би трябвало да те разберат и да те оставят да си направиш каквото си си решил (поне с косата си...)

1) качаш в интернет;
    2)кода+линка към страницата,където си качил снимката.
    Как да я кача в инетрнет и какъв код обясни по свясно. Искам да кача от моя комп в сайта. Примено моя снимка

Изобщо как успя да си направиш регистрация?
    Audio ergo sum

и според мен момче +дълга коса не е добра комбинация,но въпрос на личен избор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си