- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Момче + дълга коса
Напрайх аз тя лесно са прай.
ухааа..може да прозвучи тъпо и повърхностно, но съм по - склонна да харесам момче с дълга коса, отколкото с къса
![]()
незнам, много ме кефии
![]()
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
регистрираш се тук: http://photobucket.com/ ,Първоначално написано от ivan_realmadrid
качаш снимка в този сайт,
излиза ти Код и линк към снимката,
поставяш го тук.
Теб сигурно по те кефят мачовци със къса коса на бодлички,гривнички и фон дьо тен,а....Първоначално написано от Iceshark
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Толкова е сладко , толкова е сексии.. умирам за момче с дълга коса !
Ама не на всеки отива де.
Пък и + това като не се къпя 2-3 дена и ми става мазна косата
![]()
![]()
![]()
![]()
Момче + длъга коса =![]()
xD Не знам, това си е поддържане. А момчетата с дълга коса показват отговорност (не е точната дума ама сега не се сещам за друга). Освен това е различно! Аз одобрявам.
Това е моето мнение
мене лично мн ме кефят такива момчета. Но не говоря за някакви супер дълги коси ..абе 10 см. косъм.
Дългата коса създава излишни грижи. Момче не трябва да се занимава повече с косата си от момиче. От друга страна, ако не ти отива къса коса, носи дълга. За мене по-късата коса е по-добрият вариант.
много харесвам момчета с дълга коса .. давай .. продължавай![]()
Мен пък адски мн ме кефят момчета с дъъълга коса ^^
Ето ме с пусната коса, иначе ходя навън с вързана - http://c4.ac-images.myspacecdn.com/i...7de43020cf.jpg
Audio ergo sum
^^Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Дълга коса рлз и при момчетата, просто я мий по- често![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Това ,че се харесваш ти е достатъчно за да си оставиш дълга коса, тва че родители и други хора ти викат дали няма се подстргваш, хич не те бъркa![]()
:PПървоначално написано от bananjanet
кво ти пука кво ти казват другите, на тебе ако ти е кеф, ше си я оставиш... и на мене ми викаха да се подстригвам и накрая се подстригах, щото косата ми е чуплива и става мноо зле като е по-дълга..
Аз ще си правя афро.
Zing!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
e ся кажи ми как да заспя...Първоначално написано от Pwnmaster
Този прилича малко на Марат Сафин.
Иначе мъже с дължи коси ми са смешни...![]()
Това е Дейвид Хаселхоф, от който майка ти е получавала оргазъм(Спасители на плажа)Първоначално написано от ospower
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Подкрепям те напълно, момчетата с дълги коси са ми голяма слабост.![]()
Т'ва, че косата не трябвало да се мие всеки ден е чисто оправдание на мизерницитеАко ти се омазнява по-често, какво, на клечки ли ще ходиш .. А по темата мъже с дълга коса харесвам ,ако я поддържат.. Не говоря за гейски изцепки, но да не е все едно е излязъл от пещера.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..