Знам, че има страшно много теми за преси, но имам доста въпроси, затова пускам нова тема.
РЕшила съм да си купя преса за коса скоро, обаче нямам абсолютно никаква идея какво точно трябва да търся. Като цяло ви моля да ми кажете кои преси са най-добрите- хем да изправят косата добре, хем да не изгарят много. Знам, че имаше с някакви керамични приставки или нещо такова, това имам предвид.
Прекалено много ли се изгаря косата от пресата? Смятам да я изправям 1-2 пъти максимум в седмицата, а някога даже смятам да пропускам, та с използването на зашитни продукти дали ще се увреди много?
Знам, че мога да видя в сайтове на технополис и т.н., но както казах, нямам представа какво трябва да глидам при характеристиките, та препоръчайте ми хубава преса, която сте използвали, както и цената към нея. Попринцип гледам да е докъм 80 лева.
И всяка преса ли може да къдри? Гледала съм такива клипчета и ми се иска и аз да мога да постигам този ефект с преса, така че може да кажете каква е вашата преса и дали с нея се постига такъв ефект.