- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Трупане на килограми чрез упражнения
Здравейте. Реших, че въпреки че тук не влизат кой знае колко хора, тези, които влизат са компетентни по моят въпроос. Та така. На 18 години съм и съм 1.75 висока. Тежа 52-3кг. Слаба съм, но не фрапиращо слаба. Ям много, нищо не ми се лепи (външно) Знам, че всичките тези мазнини се трупат около вътрешни органи и съм чувала, че такива като мен умират по-рано
Тааа... Искам да стана поне 60кг. Пробвала съм с ядене, но не се получава, ген. Та реших да потренирам. Фитнеса го изключвам като идея. Искам да натрупам мускулна маса, ама така и не разбрах за трупане на мускулна маса бързо или бавно се тича? Искам да "напълнея" предимно в краката, пък и да се стегна отсам-оттам
Още какво исках да питааам
Бе на кратко искам да съм спортна
, здрава и красива
Предложете някакви упражнения, тичане, скачане, колко на ден, с колко да увеличавам натоварването, ама внимавайте да не стана под 50кг, че ви убих
![]()
Мерси предварително
![]()
Таекуондо, кик-бокс, муай-тай, йога(тука си зависи от треньора), може и съм фитнес да стане..
Но най вече си зависи ти какво искаш да тренираш и какво ти харесва![]()
![]()
Чуй ся, за дупето по-хубаво нещо от бягането няма![]()
А бързо качване на кила много ясно че спринтчета.
Бавно бягане - за релеф, т.е. за оформяне, т.е. ако нещо не си доволна от... задните си части тва е![]()
а повярвай ми, по-хубави задни части от тези, тренирани на фитнесче (за дами става дума) няма просто
![]()
Под повишаване на мусколна маса да разбирам че искаш да станеш като момче в тялото , смисъл мускули ... плочки , рамена, гръбПървоначално написано от Bimmer
за пълнеене (не да станеш 300 кила) увеличи хляба , хапвай повечко домашна храна , наблягай на лютото ... и вече повече течности
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ъъъ, не искам да ставам момчеПървоначално написано от Valento
Смисъл, ти ми казваш да ям, ама аз си ям достатъчно, и хляб и сичко, не става с храна. Пък и съм почти сигурна, че като стана на 30-40, всичко тва ще ми се излее наведнъж и ще стана баба 150кг
Искам просто да ми обясните кво да правя, че винаги да съм във форма, да си ям все толкова и да не свалям килограми
Пък и мускулна маса не говоря за плочки и т.н. Говоря за стегнато тяло.
Отивай към фитнес залата да стягаш ... колело , пътека , коремни преси ... степер ...Първоначално написано от BadEmotion
![]()
Мааани се с тоя фитнесПървоначално написано от Valento
![]()
Ако си слаба по ген, не очаквай да станеш пълничка.Наблягай повече на въглехидратите и отбягвай МАЗНА храна, че ще пуснеш корем, паласки и т.н.
Успех.![]()
Pagani Zonda
Мерси, нужен ми еПървоначално написано от Xeon
![]()
Колежке , трупането на килограми с упражнения ... няма как да стане в домашни условия .. хем искаш стегнато тяло ... хем да е без натоварване ... нещо май не знаеш какво точно искаш ....Първоначално написано от BadEmotion
Ае квото и да си говорим дупето е най-важното и бягането е най-важното за да е хубавоЯденето на сладко е излишно.
И пак не хванах къде хем искаш да вдигнеш кила, ама хем да не станеш момче![]()
![]()
Сигурно иска няколко килца отгоре.
Валенто ти е казал какво ти трябва, ZipFail ти е дал алтернативата, която на мен ми допада.
Ако се хванеш да бягаш, скачаш, да ходиш на степери, бойни изкуства, то най-вероятно ще свалиш някое килце. Това са кардио упражнения и ако за първи път се залавяш със спорт, то сигурно първият им ефект ще е сваляне на килограми. След известно време, като се орелефиш, ще вземеш и да качиш килограми от това. Много е важно какво ще ядеш.
А ето и личното ми мнение: Може да си слаб за ръста си и да си в отлично здраве, заеби статистиките. Също така е доста по важно да си стегнат, отколкото да гониш цифри. Има както слаби момичета/момчета, така и по-якички, но тези които спортуват обикновено изглеждат добре. Спорта няма да те предаде! Почвай да тренираш това, което ти харесва.
ПС: Ако много се притесняваш, че ще умреш млада, една от най-добрите застраховки е бягането.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Допълнение към поста на колегата .... Спорта е здраве!Първоначално написано от Chacho
Колегааа, изключвам фитнеса, защото просто нямам време да се занимавам с него, пък и пари да пръскам за глупостии... А тва, че не знам кво искам си е вярноПървоначално написано от Valento
Иначе мерси на всички
![]()
Божееееееее..... Боже.. аз съм висока 1.66 и тежа 64-65 и искам да отслабна, а ти искаш да качиш.. Наистина, не te рабирам..![]()
Как и аз искам да съм финичко, like you..
![]()
![]()
![]()
Другия варянт е .... яж на воля .... сладко кисело солено .. и до 3 4 месеца ше се търкаляш по улиците ... айде със здраве !Първоначално написано от BadEmotion
За хубаво стегнато тяло с какъвто и да е спорт да се занимаваш трябва време, постоянство и желание...Първоначално написано от BadEmotion
Фитнеса е най-скъпия вариант, но пък е и най-лесния..
Аз пък искам твойта височина и килограми, много са ми сладки такива момичетааПървоначално написано от anyfany2
Нищо, че съм момиче
![]()
Благодаря ! Направо ме поласка страшно много !Първоначално написано от BadEmotion
Всичко добро ти желая !
![]()
Успех във всичко и ще се справиш !![]()