.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Обезкосмяване на триъгълника!

Някой ходил ли е на козметик, и по точно за триъгълника? Боли ли много и какво точно представлява обезкосмяването, предполагам трябва да си гола?

Има тема на първата страница

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    оня ден ходих... освен космите ми свалиха и кожата .. адски болки
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

аз ходя и то на цялото седалище и не ме боли много
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Първите 6-7 пъти боли зверски, после по-малко, защото малко или много изтъняват. Но винаги си боли. И после се подува за няколко часа и е неприятно. Иначе е достатъчно да се съблечеш от кръста надолу.
    За мен по-добра опция е лазерната епилация. Пак боли зверски първите 2-3 пъти, но знаеш, че след 7-8 вече няма изобщо да ти растат косми. Само че ако си ги скубала преди това трябва да ги бръснеш известно време и да чакаш докато станат по-дебели, защото тогава лазерът е най-ефикасен.

Style is knowing who you are, what you want to say, and not givin' a damn.
    цък

Първият път ,когато ходих на кола маска на триъгълника много се притеснявах ,че боли...но уви не боля чак толкова ,процедурата трае около 5-6 мин. Издържа се на болката.След това се чуствах прекрасно и забравих за проблема с бръсненето. Бих ти препоръчала да идеш на ТОПЛА кола маска ,студената боли доста.

Събличаш се от кръста на долу и да,боли първите няколко пъти,когато космите ти са по-дълги и с по-дебели корени.После,когато походиш няколко пъти болката намалявам,но за мене това е най-добрия вариант.Никога няма да си позволя да ги обръсна и после да заприличат на брада.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Не боли особено, а пък и си струва .. 30 мин. малко болка vs. 30 дни гладка кожа..
    П.С. Аз като ходя и не ме кара да се събличам чисто гола от кръста надоло..
    I want ya closer and closer . . .

Голям фен Аватара на liim0nka
    Даа...зверски било..аз също очаквах да е така, обаче според мен болката е далеч от зверска.Аз от години ходя на кола маска на крака,ръце,мишници и т.н. Може би съм свикнала, но както всички описвате, че болката е зверска..аз очаквах направо да припадна от болка..но не е така.Болката е моментна, вярно боли наистина доста.. но ако преди това си ги бръснала естествено, че ще боли.Давай смело, не се прави по този ужасен начин с бръсненето
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Апфф... плашите ме с тия болки бе хора... Не слагат ли местна упойка..
    Хубаво де.. Колко минути трае тая процедура ? .. и как те държат да не мърдаш смисъл слагат ли колани нещо.. Аз дето не съм търпяла почти никога болка (и то когато съм търпяла не е било кой знае какво.. ) това обескосмяване си го представям ужасно гадно...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен
    Град
    <3
    Е пък като толко ви е страх от неизвестното,преди да идете си дръпнете един,два косъма с пинсета и ще добиете малка представа. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

БОЖЕ!

Цитирай Първоначално написано от Ebullience
    Първите 6-7 пъти боли зверски, после по-малко, защото малко или много изтъняват. Но винаги си боли. И после се подува за няколко часа и е неприятно. Иначе е достатъчно да се съблечеш от кръста надолу.
    За мен по-добра опция е лазерната епилация. Пак боли зверски първите 2-3 пъти, но знаеш, че след 7-8 вече няма изобщо да ти растат косми. Само че ако си ги скубала преди това трябва да ги бръснеш известно време и да чакаш докато станат по-дебели, защото тогава лазерът е най-ефикасен.
    Глупости на търкалета! Никога не спира да те боли напълно, също както и никога не спира да расте самия косъм там по триъгълника. Стават по-редки с времето- да. А и лазерната епилация не е кой знае какво... Просто е по-скъпо като процедура. Аз ходя на козметик и я моля- да ме пръсне с едно спрейче Лидокаин, за да може докато работи по краката, лидокаина да ме хване и така не ме боли. От личен опит Ви казвам да си намерите и добра козметичка. Първите няколко пъти бях при една жена,която ми докарваше родилни болки. Влизала съм със спирала и след кола съм излизала без. Трябва да Ви взима по малки участъци. А не с две ленти да обере всичко, защото говорим за чист непрофесионализъм,пестене на материали и огромна болка. При всяко момиче е различно. Някои ги боли адски- някои не. Аз съм от тези, които ги боли. Да, кофти е. Ама айде сега за 15 минути нищо няма да Ви стане. А и после поне месец няма да се занимавате с косми. По-добре така. Много по хигиенично е от самобръсначката. Това бръсненето не си е работа. Не посягайте към самобръсначката. Дразни кожата,космите загрубяват с времето. Отвратително е. И през ден трябва да се гърбиш там в банята като грешен дявол. Просто не пипаш със самобръсначка и това е. Все пак става въпрос за тебе като момиче. Що се отнася до епилация- всяка жена заслужава най-доброто. А и като се обръснеш един два пъти и понякога остават подкожни косъмчета, които се подвиват под самата кожа и опитвайки се да избият стават едни като пъпки по срамните ни места. Представяш ли си да легнеш с някое момче и да го посрещнеш със съзвездие от пъпки по твоето ''I'm so happy''??? Ше стиснеш зъби за 15 минути и готово.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Абе някво хапче не може ли да се вземе за тая болка...Или няква упойка, нещо?

Супер фен Аватара на dead_princess
    ^Абе ти добре ли си? Хапче или упойка за една кола маска.15 мин максимум ще изтърпиш, ако не си карай със самобръсначка.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Боли,но не е болка за умиране..Когато свикнеш,а и без това космите започват да изтъняват и няма да те боли много..
    Достатъчно е да се съблечеш от кръстта надолу
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си