.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 235 от общо 235
    Мда ама като минавала покрай 1 болница утишла е тей да види кво има...и разбрала че била бременна от вълка...останала в болницата още 3 месеца за да роди бозовата медуза-вълк...тя съвсем забравила за своя тийн приятел,който трябвало да съвиви...когато малкия уруд се родил тя го занесла при вълка и му казала...

казала му да си взима бебето и че тя няма да носи никава отговорност за него и след тва изведнъж нещо и прещракало, за мислията си преди 9 месеца и отново тръгнала към царството...
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Вървяла тя по пътя към царстовто...и срещнала царя,убила го и намушкала сърцето му мислейки,че магиосника Гьоте иска него,когато отишла при него и му дала сърцето тоа грозник и се извикал в фейса и казал...."НЕ МА ОВЦО...тва е на краля не на щерка му" тя се разплакала и утишла пак при вълка на работа(сещате се ква е работата ) ама като отишла немогла да остави бедното си изрудче(чадото си) без ядене и работила и купувала ядене на лапето...събрала пари и за нож...ама пак била бременна...искала да направи нелегален аборт с ножа но и казали,че...

но нещеш ли по пътя срещнала загорялата мечка, която и предложилаа секс услугите си..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Леко се объркахме.. нека игнорираме моето.. ;дд
    Казали ,че ако абортира никога вече няма да усети удоволствието от секса... ии тя решила да ..
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Цитирай Първоначално написано от S7aN
    Вървяла тя по пътя към царстовто...и срещнала царя,убила го и намушкала сърцето му мислейки,че магиосника Гьоте иска него,когато отишла при него и му дала сърцето тоа грозник и се извикал в фейса и казал...."НЕ МА ОВЦО...тва е на краля не на щерка му" тя се разплакала и утишла пак при вълка на работа(сещате се ква е работата ) ама като отишла немогла да остави бедното си изрудче(чадото си) без ядене и работила и купувала ядене на лапето...събрала пари и за нож...ама пак била бременна...искала да направи нелегален аборт с ножа но и казали,че...
    Че не може, защото е притив закона и тя отново трябвало 9 месеца без нияо да прави, родила го и отново го връчила на вълка и тръгнала да убива сега принцесата, но се спънала в някакъ камък, при падането за забочила на един кактус и така свъършва тийн историята... с ЛоШ край не успяла да спаси тийн-а ама поне се забавлявахме докато я пишехме КРАЙ!!

Да роди още 1 такъв уруд и да го метне на баща му,ама тоа път токувиш уруда се родил полу магиоснииикк...(сещате се ) и тая "ОВЦА" както е казал бащата на новодо урудче...отишла при него и му метнала малкия бандит...казала ти долен магиосник...ква магия направи с мен ,сега си поеми последствията.. и му изпрускала 1 литър боза в фейса,тои и казал ,че...

Да роди още 1 такъв уруд и да го метне на баща му,ама тоа път токувиш уруда се родил полу магиоснииикк...(сещате се ) и тая "ОВЦА" както е казал бащата на новодо урудче...отишла при него и му метнала малкия бандит...казала ти долен магиосник...ква магия направи с мен ,сега си поеми последствията.. и му изпрускала 1 литър боза в фейса,тои и казал ,че...
    аз сложих края така че не се счита :P

Цитирай Първоначално написано от venityyy95
    както се пее в 1 песен..."Мамкаму прецака меее..."

Цитирай Първоначално написано от venityyy95
    както се пее в 1 песен..."Мамкаму прецака меее..."
    хаха ем такъв е живота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си