.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Евентуално забременяване.

Давам го straight to the point.
    С аверката тепърва щяхме да правим секс, тя е девствена, но се появи проблем с времето и го отложихме.
    Да ама аз преди това влизах 2-3-4 санта макс без презерватив за около 30 секунди и не съм свършвал въобще.

Има ли повод за притеснение или да търча утре сутринта към аптеката за ескапел.

Точно тази предеякулационна течност ме притеснява, а аз не мога да си жертвам съня няколко дена и да ми гори огън на главата.

Моля точни и компетентни отговори и без ебавки.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не е бременна. "Вервай ми. "

Сериозно започвам да лудвам, щото мисля, че е в овулация...
    Някой друг да каже нещо?

бтв, цикълът й е доста нередовен, обаче очаква до седмица да й дойде..

какво да правим/не правим?
    ..
    еби му майката в кви филми се вкарах.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    кат не се свършил в нея как очакваш да е бременна

Точно от тази течност, която се отделя много по-рано от еякулацията, е най-важният фактор в момента.

Факт е, че такива течности се отделят, и аз не знам що пиша тема при положение, че е имало контакт и е възможно попадането на сперматозоиди във вагината..

Друг факт е обаче, че има много хора и те са огромен процент, които правят секс без презерватив за повече от 5-10 минути и след това бременност не настъпва..разбира се говорим за хора, които свършват извън вагината.

И все пак както вече казах, проникването беше за под половин минута и беше максимум 2-3 санта..заради това на някои хора им се струва дебилна тази тема, но тази предеякулационна течност направо ми бърка не знам къде като си помисля за нея.

Между тези 2 неща съм се раздвоил, но както казах по-горе, за мен сънят е по-важен и засега не знам защо, но сериозно обмислям закупването на ескапел...

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Оф не се вкарвай във филми ..

Аз мн пъти съм го правила без и щом момчето не е свършило в мен няма проблем.

Голям фен Аватара на TrustNobody
    брат,успокой се.Шанса да е бременна клони към отрицателен едва ли не легни и се наспи.
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ето 1 пич който пуска нормална тема по нормален начин.. Ако беше написана по-зле само ташак.. Пич шанса е 0.2% да речеим => минимален ==> нищожен. Нищо и няма

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не е бременна. Спокойно си се наспи!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е и девствена вече, де.

Благодаря за бързите отговори.
    Потърсих още информация за това нещо, но не открих много повече отколкото знаех..

В крайна сметка ще разчитам на късмета и няма да я карам да купува това нещо, защото според мен е доста вредно..

Още един път благодаря за коментарите, очаквах повече хранене, но уви - попаднал съм на хора.
    Поздрави.

EDIT: И за да ми бъде това последната тема в този форум, работата ще става от тук нататък само с презерватив. Пък ако случайно забременее, ще се удавя.
    Айде със здраве !

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от ETFANEEISTINA
    Още един път благодаря за коментарите, очаквах повече хранене, но уви - попаднал съм на хора.
    Поздрави.
    Хахахах това ми хареса Противно на ширещото се мнение, че се забременява от тази предеякулационна течност, искам да кажа, че всички забравят най-важния фактор в скучая и той е фертилността на жената Тя трябва да е свръх, дори за аномалия говорим, фертилна, че да забременее само от това. Много от жените опитват с месеци, свършват в тях, застават с краката нагоре и какво ли още не и не успяват. Не се безпокой
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

кат не се свършил в нея как очакваш да е бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си