- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Евентуално забременяване.
Давам го straight to the point.
С аверката тепърва щяхме да правим секс, тя е девствена, но се появи проблем с времето и го отложихме.
Да ама аз преди това влизах 2-3-4 санта макс без презерватив за около 30 секунди и не съм свършвал въобще.
Има ли повод за притеснение или да търча утре сутринта към аптеката за ескапел.
Точно тази предеякулационна течност ме притеснява, а аз не мога да си жертвам съня няколко дена и да ми гори огън на главата.
Моля точни и компетентни отговори и без ебавки.
Не е бременна. "Вервай ми. "
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Сериозно започвам да лудвам, щото мисля, че е в овулация...
Някой друг да каже нещо?
бтв, цикълът й е доста нередовен, обаче очаква до седмица да й дойде..
какво да правим/не правим?
..
еби му майката в кви филми се вкарах.
Точно от тази течност, която се отделя много по-рано от еякулацията, е най-важният фактор в момента.
Факт е, че такива течности се отделят, и аз не знам що пиша тема при положение, че е имало контакт и е възможно попадането на сперматозоиди във вагината..
Друг факт е обаче, че има много хора и те са огромен процент, които правят секс без презерватив за повече от 5-10 минути и след това бременност не настъпва..разбира се говорим за хора, които свършват извън вагината.
И все пак както вече казах, проникването беше за под половин минута и беше максимум 2-3 санта..заради това на някои хора им се струва дебилна тази тема, но тази предеякулационна течност направо ми бърка не знам къде като си помисля за нея.
Между тези 2 неща съм се раздвоил, но както казах по-горе, за мен сънят е по-важен и засега не знам защо, но сериозно обмислям закупването на ескапел...
![]()
Оф не се вкарвай във филми ..![]()
Аз мн пъти съм го правила без и щом момчето не е свършило в мен няма проблем.
брат,успокой се.Шанса да е бременна клони към отрицателен едва ли нелегни и се наспи.
we are rockstars.
Ето 1 пич който пуска нормална тема по нормален начин.. Ако беше написана по-зле само ташак.. Пич шанса е 0.2% да речеим => минимален ==> нищожен. Нищо и няма
Не е бременна. Спокойно си се наспи!![]()
Благодаря за бързите отговори.
Потърсих още информация за това нещо, но не открих много повече отколкото знаех..
В крайна сметка ще разчитам на късмета и няма да я карам да купува това нещо, защото според мен е доста вредно..
Още един път благодаря за коментарите, очаквах повече хранене, но уви - попаднал съм на хора.
Поздрави.
EDIT: И за да ми бъде това последната тема в този форум, работата ще става от тук нататък само с презерватив. Пък ако случайно забременее, ще се удавя.![]()
Айде със здраве !
Хахахах това ми харесаПървоначално написано от ETFANEEISTINA
Противно на ширещото се мнение, че се забременява от тази предеякулационна течност, искам да кажа, че всички забравят най-важния фактор в скучая и той е фертилността на жената
Тя трябва да е свръх, дори за аномалия говорим, фертилна, че да забременее само от това. Много от жените опитват с месеци, свършват в тях, застават с краката нагоре и какво ли още не и не успяват. Не се безпокой
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
кат не се свършил в нея как очакваш да е бременна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()