- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без презерватив?
+1Първоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
Before you die you see The Ring...
Без наистина е по хубаво и удоволствието е по-голямо, но със е много по-сигурно![]()
Ами много ясно, че без е по-хубаво ама..Ние специално в началото го правим малко без после го слагаме. Не може без !
С .. въпреки че няколко пъти съм го вкарвал без и усещането е велико![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
+1 . няма смисал от питане ...Първоначално написано от ilonka
без капут е по приятно... иначе с капут е по-безопасно![]()
По-приятно е ясно как. Обаче винаги съм се придържал към две основни изисквания, за да е без. Съветвам ви и вие да ги възприемете, за да намалеят темите от типа "олеле, май съм/е бременна" или "какво ми е". За да е без, трябва да са изпълнени едновременно: 1. Да можете да поемете отговорността с това момиче/момче, в случай на евентуална бременност, така че да не се налага правене на аборт. и 2. Да сте абсолютно сигурни, че няма да ви навлече някоя болест. Преди леглото, спокойно можете да минете първо през поликлиниката за изследване и после да се наслаждавате на удоволствието. Всичко извън тези правила е безотговорно поведение, с почти предвидими последици. Само си представете момента, когато ще ви се наложи да чакате резултат от изследване за HIV...
Определено без е по-хубаво. Обаче не може да компенсира стоенето на тръни цял месец,да не би да е станала белята![]()
ахха.. сигурноста преди всичко![]()
Кирилицата е задължителна!
kalpazanka
Боже, нз. А, сетих се хД, ако е с гаджето ми - да, ако не съм с него - твърдо не!!!!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
Ти нали беше девствен ?Първоначално написано от PsyDoggy
Аз не намирам никаква разлика в усещането между със и без презерватив. Ама никаква. Бях доста потресен да го установя, но е факт.
Затова по-добре с презерватив, че да няма паранои.
Същото казват пастрока ми, баща ми и бившия ми. Приятелят ми пък страда от аноргазмия (не може да свършва по време на сексуалния акт) още от началото на половия си живот а с мен свърши 2 пъти като и двата бяха с презерватив. Смятай колко намаляват чувствителността и бла бла глупости. Според мен всичко е в главата.Първоначално написано от PainMonopoly
Аз го правя с презерватив.
вагинално-без
анално-със
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
По принцип го правя без, когато съм сигурна в партньора. Иначе така за една нощ със. Пия хапчета и не се притеснявам от бременност, така или иначе рядко свършват в мен.
С приятеля ми си направихме тестове за СПИН - чисти сме, имаме си пълно довериеАз пия противозачатъчни и си правим без презерватив! Преди когато не вземах хапчета пак го правихме без презерватив просто свършваше отвън.
Мнението ми, е че без презерватив е по-хубаво т.е. съм ПРОТИВ презерватива![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ей, един участник да подходи отговорно към въпроса за здравето! Просто след тестване, нещата са много по-изчистени и ясни.
Вярно че без е по -хубаво но.. всичко става... така, че за по безопосно... СъСсС :P![]()
Още една причина да ползвам презерватив. Идеята да свършвам навън хич не ми се нрави. Разваля се цялото удоволствие. Дори и като съм го правил без презерватив, съм си го слагал като усетя, че ще свършвам в близките 5 мин.Първоначално написано от pinki
Твърдо с презерватив! Не мисля да си съсипвам живота.
п.п. Абе хора, к'во правите та ги късате толкова тия презервативи? Хапете ли ги, к'во? 0_о Никога не ми се е случвало, надявам се и така да си остане (Durex).
Абе и на мене ми е хубаво, ама е по-опасно. Само ХУБАВО не е достатъчно. Трябва и БЕЗОПАСНОСТ, да му се не види!Първоначално написано от xXxSmilexXx
Good luck, Bad luck, Luck...
мдаПървоначално написано от Azgalor
1. И да се скъса, все пак предпазва повече.Първоначално написано от pepschy
2. Някои от болестите идват от кожата, не само от спермата.
3. Не всички се контролират добре.
4. Някои нарочно се изхвърлят вътре...
Good luck, Bad luck, Luck...