.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Зависи с кой...Ако съм с някой на който вярвам и обичам не ми трябва.. Ама ако е само за 1 нощ с непознат или с който и да било не толкова близак С презерватив!
    +1
    Before you die you see The Ring...

Без наистина е по хубаво и удоволствието е по-голямо, но със е много по-сигурно

Ами много ясно, че без е по-хубаво ама..Ние специално в началото го правим малко без после го слагаме. Не може без !

Мега фен Аватара на Biskfitka
    С...

С .. въпреки че няколко пъти съм го вкарвал без и усещането е велико
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

а

Цитирай Първоначално написано от ilonka
    със of course
    +1 . няма смисал от питане ...

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    без капут е по приятно... иначе с капут е по-безопасно

Голям фен Аватара на Emilen
    По-приятно е ясно как. Обаче винаги съм се придържал към две основни изисквания, за да е без. Съветвам ви и вие да ги възприемете, за да намалеят темите от типа "олеле, май съм/е бременна" или "какво ми е". За да е без, трябва да са изпълнени едновременно: 1. Да можете да поемете отговорността с това момиче/момче, в случай на евентуална бременност, така че да не се налага правене на аборт. и 2. Да сте абсолютно сигурни, че няма да ви навлече някоя болест. Преди леглото, спокойно можете да минете първо през поликлиниката за изследване и после да се наслаждавате на удоволствието. Всичко извън тези правила е безотговорно поведение, с почти предвидими последици. Само си представете момента, когато ще ви се наложи да чакате резултат от изследване за HIV...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Определено без е по-хубаво. Обаче не може да компенсира стоенето на тръни цял месец,да не би да е станала белята
    ахха.. сигурноста преди всичко

Кирилицата е задължителна!
    kalpazanka

Боже, нз. А, сетих се хД, ако е с гаджето ми - да, ако не съм с него - твърдо не!!!!
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    Плевен

Re: а

Цитирай Първоначално написано от PsyDoggy
    Цитирай Първоначално написано от ilonka
    със of course
    +1 . няма смисал от питане ...
    Ти нали беше девствен ?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз не намирам никаква разлика в усещането между със и без презерватив. Ама никаква. Бях доста потресен да го установя, но е факт.

Затова по-добре с презерватив, че да няма паранои.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Лично аз предпочитам без, имам си сериоззен приятел и двамата не сме мноого малки и си знаем за последствията. Правим го и с, но удоволствието не е толкова голямо
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Аз не намирам никаква разлика в усещането между със и без презерватив. Ама никаква. Бях доста потресен да го установя, но е факт.
    Същото казват пастрока ми, баща ми и бившия ми. Приятелят ми пък страда от аноргазмия (не може да свършва по време на сексуалния акт) още от началото на половия си живот а с мен свърши 2 пъти като и двата бяха с презерватив. Смятай колко намаляват чувствителността и бла бла глупости. Според мен всичко е в главата.

Аз го правя с презерватив.

Повече от фен
    вагинално-без
    анално-със
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

По принцип го правя без, когато съм сигурна в партньора. Иначе така за една нощ със. Пия хапчета и не се притеснявам от бременност, така или иначе рядко свършват в мен.

Супер фен Аватара на pinki
    С приятеля ми си направихме тестове за СПИН - чисти сме, имаме си пълно доверие Аз пия противозачатъчни и си правим без презерватив! Преди когато не вземах хапчета пак го правихме без презерватив просто свършваше отвън.
    Мнението ми, е че без презерватив е по-хубаво т.е. съм ПРОТИВ презерватива
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Голям фен Аватара на Emilen
    Ей, един участник да подходи отговорно към въпроса за здравето! Просто след тестване, нещата са много по-изчистени и ясни.

Вярно че без е по -хубаво но.. всичко става... така, че за по безопосно... СъСсС :P

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Преди когато не вземах хапчета пак го правихме без презерватив просто свършваше отвън.
    Още една причина да ползвам презерватив. Идеята да свършвам навън хич не ми се нрави. Разваля се цялото удоволствие. Дори и като съм го правил без презерватив, съм си го слагал като усетя, че ще свършвам в близките 5 мин.

Твърдо с презерватив! Не мисля да си съсипвам живота.

п.п. Абе хора, к'во правите та ги късате толкова тия презервативи? Хапете ли ги, к'во? 0_о Никога не ми се е случвало, надявам се и така да си остане (Durex).

Re: С или без презерватив?

Цитирай Първоначално написано от xXxSmilexXx
    Аз съм твърдо без ^^ без е мн по хубаво :P
    Абе и на мене ми е хубаво, ама е по-опасно. Само ХУБАВО не е достатъчно. Трябва и БЕЗОПАСНОСТ, да му се не види!
    Good luck, Bad luck, Luck...

Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    С презеравтив..
    Все пак не е хубаво да станеш родител,на такива години или да се заразиш с някоя болест
    Точно кратко и ясно
    мда

Цитирай Първоначално написано от pepschy
    еми океееееу..Нека да е със .. но каква е гаранцията че няма да се скъса ??Никаква налии ..На нас с приятеля ми са се късали 3 пъти .. ужасно е .. затова че ..може и със .. ноо много често тряа да проверяваш дали не е скъсан .. а когато момчето е без .. се контролира и само си знае кога да го изкара да се изхвърли .. \/
    1. И да се скъса, все пак предпазва повече.

2. Някои от болестите идват от кожата, не само от спермата.

3. Не всички се контролират добре.

4. Някои нарочно се изхвърлят вътре...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си