- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С или без презерватив?
Абе ти хубаво щом обичаш без , но после като стане белята ще правиш нова тема в сайта нали !!!???![]()
![]()
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път `***
С!
..но е имало случаи ,в които просто не очаквано се случва ..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
и много по-хубаво може да забременееш или да си лепнеш някоя гонореяПървоначално написано от xXxSmilexXx
.. давай в същия дух .. скоро ще станеш развъдник за полово предавани болести!
FUCK-тически не ме интересувате..
Мхм... да, ама не днес...Първоначално написано от uBuTo
Както и да е. ^^
Всичко си е до психика... как ще се настроиш и т.н... с кондом - без кондом... тръгнеш ли с положителна нагласа и игнорирайки мислено кондома... ти е все тая и чувстото е същото... -.-"Първоначално написано от nikity9926
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
MetalZone,чувството не е едно и също (поне за мен)
Първите няколко пъти,когато правих секс бяха с презерватив и не мога да ти опиша,колко дискомфортно ми бешеДа не говорим,че и ме болеше
И не,болката не се дължеше на това,че бяха първите 2-3 пъти,в които правя секс,защото година и нещо след това пак пробвах с презерватив и пак ме болеше и ми беше неприятно
По темата:За последните 4-5 години съм го правила само 3-4 пъти с презерватив,до сега не съм лепвала никакви болести и не ми се е налагало да пия Ескапел ...
Извод:Предпочитам да сме без презерватив![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
предпочитам БЕЗ .. но зависи с кого :P [/b]
Ти го каза-поне за мен. При всеки е различно.Първоначално написано от 3oPuTy
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Аха.. значи когато е с презерватив не е безопасно, щото може да се скъса. Не мисля че когато е БЕЗ е по-безопасно.Първоначално написано от pepschy
Правила съм го и със, и без. От три години не съм "невинна", но досега не съм станала майка, а и занапред в следващите поне 4-5 години не мисля да ставам. Вярно, че без презерватив усещането е много по-хубаво и така нататък, но за мен сигурността е преди удоволствието.![]()
I'm inlove with a criminal...
Изберете си сами : Кеф за една нощ или 18 години нещастен животаа да не забравям и болестите, които могат да се хванат.
[/b] Точно и ясноПървоначално написано от nikity9926
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Със ... Понякога е по-добре да не рискуваш![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ако не искате да не можете да спите по цели нощи от това дали приятелката ви е бременна или не по добре СЪС ПРЕЗЕРВАТИВ иначе ако ти се дават 30 лева за escapelle или ви се става родител правете го без ваш си избор
YEAH
това клипче е много ноучително аз го правя без, но с моя приятел сме си сигурни правиме го всеки ден и аз см сиг в него а и бчх девствена когато започнах да го правя и тои ми бе пурвия иначее само с презерватив ако не си сиг в него / неяПървоначално написано от thespark
Който ме мрази под мен да лази!
Предпочитам със. Без само броя дните до менструацията и се побърквам.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
със
минали са ми тъпите времена за без..трябва си осъзнае отговорностите човек в даден момент.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+1Първоначално написано от tanch3t093
I am burning for a change like a church in Norway.
твърдо със!не ме интересува какво е усещането ... за мен е едно и също,за него-все тая ... но да си лепнеш болест от която няма отърване това си е сериозен въпрос замислете се над него повече и не гледаите така лекомислено на нещата!
зависи от човека отсреща.. ама от съображения за сигурност СъС
![]()
![]()
Щом можете да гледате бебе и да му осигурите всичко нужно (да не говорим за болестите предавани по полов път)-правете го без презерватив.За мен лично е задължително с !!!
Got me feeling like extaZy...
Първоначално написано от Jessie
![]()
На Герена,на Уембли и на кой да е стадион,само Левски само Левски само Левски шампион!
Доста мои приятели които си имат постоянни и дълготрайни връзки правят без и винаги ми казват:Не пробвай без, после няма да искаш да си сложиш.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд