- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Немски или испански
ми аз сега започнах да уча испански .. но мисля че почти всеки ще се съгласи, че с музика се учи най-лесно език .. обаче испанската музика изобщо не ми харесва .. и се чудя дали да не се преместя с немски .. поне ще си разбирам рамщайн.. имам много приятели които учат немски и казват, че езика найстина е труден но и приятен .. не е толкова груб .. и съм и аз пред дилема .. после искам да уча ветеринарна медицина и незнам кой от двата езика ще ми е повече в полза ;// .. все още има време да се прехвърля .. докато четях коментарите май почечето хора предпочитат испанският , но самоз ащото е по - лесен ..
Испански
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Еспаньола![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Немски ...супер лесен и приятен език...мен и испанският ме кефи,но предпочитам немски
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Немският ми е възможно най-антипатичния език за света!!!!Страшно труден ми е.Сигурно е, заради госпожичката, която ми предаваше.Останала съм със супер кофти впечатление и си умирам от кеф, че вече не го уча.
Определено испански!!!![]()
Big or small, lies are lies!
Кой е най- говореният език в света? Ето и отговора! Най-говореният език в света е Китайския! До голяма степен това се дължи на факта, че Китай е най-голямата страна по-население! То е 1, 25 милиарда души!
Вторият най-говорен език в света е Английския! С него си служат 54 страни в света!
А Хинди, основния език на Индия се нарежда на трето място!
Данните са взети от енциклопедия.
Таа по темата.. Аз лично предпочитам испанския - по-лесен и забавен език.. Но немския след време много ще ти помогне с намирането на работа и т.н... А и испано-говорящите страни едва ли знаят на кой континент се намира Бългрия, така че.. мисля, че е ясно
![]()
Ето още нещо, което намерих:
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en|bg&u=http://www.krysstal.com/spoken.html
Естествено, че немският е по-добър. Испанския ще го научиш и ще си останеш с наученото. Немския ще го ползваш много повече, ако искаш да учиш в чужбина. Според мен немският има по-голямо приложение, пък и не е труден. Българският е най-труден от всичките. :P