.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

########ПСИХОООООООЛОГИЯ##########

ЗДР! Трябва ми есе на тема ''Аз като родител'' Моля, ако някой има нещо по темата да съдейства. Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И това ли неможеш да измислиш?
    пфф, възможно най-елементарната тема..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^+1
    В учебника или поне в плановете ти трябва да сте учили видовете родителство. И трябва да пишеш Как би си възпитала детето, принципи и прочие и накрая да кажеш като кой от дадените типове смяташ/искаш да бъдеш. Десетина реда..толкова ли не можеш да го измислиш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Да бъдеш родител е трудно. За съжаление, когато децата пораснат и станат родители забравят какво е да си дете и допускат грешките на своите родители. Дори сега нямам пълна представа за това какъв родител искам да бъда.
    Бих искала да възпитам добре детето си, по начина, по който моите родители са ме възпитали. Да не го лишавам от необходимите за него неща, но и да го науча да цени това, което има. Да разчита на мен и да знае че винаги може да получи любов, внимание, сигурност. Ще се старая и да бъда добър пример за него. Ако трябва да избирам стил на възпитание, бих посочила Авторитарния тип може би Авторитетния?. Бих стимулирала детето си към самостоятелност и инициатива. Бих го поощрявала и подкрепяла решенията му. Бих се старала да водя диалози и да общувам с него свободно. Резултатът би бил двустранно уважение и обич. Бих позволявала на детето си много неща, стига то да е заслужило доверието ми и да носи чувство на отговорност. Искам да го науча да разграничава позволеното от непозволеното и доброто от лошото. И най-вече да се отнасям с него така, както бих искала моите родители да се отнасят с мен.

Намерих си моето, защото ги изпращахме по имейл. Това с червеното е каквото ми е поправила и имам 5.50. Доста е разбъркано, но го бях писала супер на бързо. Съветвам те сама да си го нашишеш.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Да бъдеш родител е трудно. За съжаление, когато децата пораснат и станат родители забравят какво е да си дете и допускат грешките на своите родители. Дори сега нямам пълна представа за това какъв родител искам да бъда.
    Бих искала да възпитам добре детето си, по начина, по който моите родители са ме възпитали. Да не го лишавам от необходимите за него неща, но и да го науча да цени това, което има. Да разчита на мен и да знае че винаги може да получи любов, внимание, сигурност. Ще се старая и да бъда добър пример за него. Ако трябва да избирам стил на възпитание, бих посочила Авторитарния тип може би Авторитетния?. Бих стимулирала детето си към самостоятелност и инициатива. Бих го поощрявала и подкрепяла решенията му. Бих се старала да водя диалози и да общувам с него свободно. Резултатът би бил двустранно уважение и обич. Бих позволявала на детето си много неща, стига то да е заслужило доверието ми и да носи чувство на отговорност. Искам да го науча да разграничава позволеното от непозволеното и доброто от лошото. И най-вече да се отнасям с него така, както бих искала моите родители да се отнасят с мен.

Намерих си моето, защото ги изпращахме по имейл. Това с червеното е каквото ми е поправила и имам 5.50. Доста е разбъркано, но го бях писала супер на бързо. Съветвам те сама да си го нашишеш.
    Това е добро.Браво на теб!
    Ние тази тема я писахме миналата година,само че не за домашно ами в час и беше много забавно като си четеше всеки неговото произведение..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire

Мерсиииии :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си