.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Незнам ще успея ли...:(

7ми клас съм и ми предстои кандидатстване...Реших,че ще влизам в художествената.От 5ти клас ходя на уроци,но преди беше само за удоволствие,а сега ходя в група за подгответа...В семейството ми нямаме худажници нито имам връзки,а съм чувала,че без връзки трудно се влиза и много се подиграват Вярно ли е незнам...Семейството не ме подкреп я много,много,а баба ми направо ме разубеждава,че нямам талант и няма да вляза никъде и тн...Много ми е кофти,защото няма кой да ме подкрепи,а на мен това си ми е мечта...Ако искате ще пусна нещо рисувано,за да видите как рисувам...Да се откажа ли или да продължа на пук на друггите...Страх ме е да не ме приемат или там да ми се смеят и подиграват,защото нямам връзки,не рисувам хубаво и тн..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ще успееш

М дам и аз съм 7-ми клас и аз имам подобни опасения , но нашите ме подкрепят ... Според мен трябва да влезеш там , където искаш.Това е важно решение и трябва да помислиш хубаво , за да не съжаляваш после Ако искаш , ще успееш

Добре те подкрепят ще стане ватре си само вярваи че може6

не е до влизането, а до оцеляването после сред всички тези еди-кой-си-на-еди-кого-си;
    успех!))

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ще успееш Вярваи пове4е в себе си И не слушаи слуховете кои какво говори за у-щето...то и за моето приказват много неща и аз мислех като теб 4е ще ми се подиграват и т.н. Успех

Дай рисунки И не се отказвай!Плюс това как ще разберат от даскалото ,че нямаш връзки?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не им обръщай внимание..Ще успееш,ако имаш силна воля..И аз съм 7-ми клас и вече съм решила къде ще кандидатствам..И всички ме подкрепят..Все пак е важно да влезеш там,където ТИ имаш желание.

П.С - Пусни няколко снимчици
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Добре знам колко е трудно да не те подкрепят,защото така е и с нашите .. донякъде.Баща ми само се опитва да ме разубеди,бабите и дядовците "Айде стой си при мама и тати!" и реално мама наистина ме подкрепя.Кофти е,но ако пък успееш,ще бъдеш по-удоволетворена от всякога! И ще можеш да натриеш носа на баба ти
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

НЕ се отказвай!!!Ще успееш,ако полагаш старание!Няма какво повече да ти кажа-УСПЕХ!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Не се отказвай ! Това си е твое желание - направи го!
    След като ходиш на уроци и се подготвяш няма причина за притеснение. Не се притеснявай !
    Дай снимка на твоя рисунка , ако може.

Град
    around the world !
    Най-лошо е собствените ти родители и близки да не те подкрепят ..

Всеки, който иска - успява, ако смяташ, че можеш да рисуваш хубаво - давай. Следвай си мечтите, защото после съжеляваш. Много важно за връзките, ти си пробвай.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не им обръщай внимание..Ще успееш,ако имаш силна воля..И аз съм 7-ми клас и вече съм решила къде ще кандидатствам..И всички ме подкрепят..Все пак е важно да влезеш там,където ТИ имаш желание.

П.С - Пусни няколко снимчици
    +++
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Ще успееш
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Ами една от преди месец сигурно... не е давършена...

http://storage4.album.bg/f37/%D0%98%...e_19632004.jpg

Град
    в къщи =)
    Хубава е!
    Според мен трябва да следваш мечтите си..
    Майка ми рисува много хубаво, но също като теб никой не я е подкрепял и тя не е послушала сърцето си и не е кандидатсктвала нищо с рисуване, въпреки че го е искала... И сега адски много съжалява, че е послушала някой друг, а не себе си.
    Успех от мен...

Мерси за подкрепата...притеснявам се,защото баба ми непрекъснато ми казва,че който няма дарба нямало смисъл да се мъчи,че като малка съм рисувала супер грозно и тн... Ще си продължа да се подготвям и дано да ме приемат...Господинът ми по български в сегашното ми училище ми казва ,че от неговият бивш клас едно момиче влязло там без връзки,но издържало само месец и се махнало,защото само се подигравали.... Притеснявам се да не стане така...

Град
    в къщи =)
    Мисля, че по-скоро от човека си зависят отношенията му с класа, а не от това дали е с вразки...
    А пък и не може абсолютно всички освен теб да са с връзки, така че спокойно. Аз познавам няколко момичета, които са там и доколкото знам са без връзки и никой не им се подиграва...
    Не вярвай на всички глупости, които ти кажат само, за да те разубедят.
    Според мен ще успееш.

МЕрси за подкрепата.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Рисунката е много хубава..Пък като я довършиш ще стане още по-хубава
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на vesinka899
    Ще се справиш,ще успееш.Рисунката ти е много хубава.Не слушай кой какво говори-имаш мечта-следвай я!Успех
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Ами драперията я обърках яко... Имам още новички ,но нямам снимки...Сега съм се вманиачила по мишките и непреъснато си драскам някви мишлета

мисли положително :P
    Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..

Голям фен Аватара на Stellsy
    Не прави моята грешка. Отиди си в художествена, където ти си искаш и не се влияй от чуждото мнение. Всичко зависи от възможностите ти за рисуване, но колкото и да можеш там ще се усъваршенстваш. Аз искам да съм в художествена, но в моят град няма.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Аз отдавна съм завършил 7 клас и от давна съм спрял да мисля за кандидатсвания, но мога да ви кажа само ПРЕСЛЕДВАЙТЕ МЕЧТИТЕ СИ. Светът се развива благодарение на хората които мечтаят. Моите родители също не са ме подкрепяли. Даже почти винаги ме критикуват. Обаче аз си държа на своето и не се влиая от друго мнение. Така че това, че някой ти е казал не рисуваш добре не трябва да те отказва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си