- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.2
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
гаден смях е тваПървоначално написано от Pamaa
![]()
п.т. ще измислим нещо не е проблем![]()
ще й дам нещо да се наметне...
Първоначално написано от 00kk11
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
еее. . много си лош...
![]()
![]()
![]()
иначе ----->![]()
Ще правим калабалък,а?Първоначално написано от Pamaa
ми не знам. . като гледам какъв тупаник ми удари, май не ме искашПървоначално написано от SkylineDrift
.
Е как няма да те искам,душата ще си дам.Бъбрека ще си продам.![]()
![]()
щя изляза
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ще й дам дрехи
Първоначално написано от Pamaa
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Първоначално написано от yeeee
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ще му дам дрехи и ще изляза
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Първоначално написано от Sc0RcH
Never back down !!
Първоначално написано от FreelyGirl
Never back down !!
ще го цуна![]()
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!