.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

доста гадно , да му помогнем :)

ХИ , значи вчера кат бях вънка бях с един фр и той ми вика,че има проблем и ми сподели де ..... и той е такав Значи април месец ще напрай 14години , а члена му бил 10см (предполагам това не е нормално) каза че го е срам да сподели с родители ..... а му била леко залепена главичката така че кажете какво да направи че да му порасне колкото да може поне да е*е момичета....
    skype--> stoenski965 email--> rulzz93@abv.bg

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Бе кво се е разбързал да е*е... първо да го отлепи!!! Става доста трудно с много болка, НО СТАВА! после да си намери някое момиченце, да го таркаля 1-2 месеца после още едно и още едно и чак тогава да започне да е*е... нека първо разбере пичия мозък!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Все още расте.. в пубертета е... кажи му да не се притеснява... сега тялото му се развива... те първа ще му се уголемява успех

ох ще ви се сотри глупаво ама съм чувала че от чикий разтяло не ми се вярва ама все пак ...

стаа въпрос че надървен му бил 10см.. все пак е на 14 год

Град
    Varna
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Помпичка би му свършила работа, но трябва да я ползва доста дълго, сега разте и се развива, ако има повече кръв във малкия - Ще порастне, но първо да го ОТЛЕПИ!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

казах му той вика --> "как се отлепя" аз няма как да му обесня мойта си падна кат биех чикий той каза че при него с чекии нестава

Цитирай Първоначално написано от stoenski965
    казах му той вика --> "как се отлепя" аз няма как да му обесня мойта си падна кат биех чикий той каза че при него с чекии нестава
    ми че тя и мойта така падна иначе ддз кажи му да сподели с родителите си и те ще го заведат на лекар. Попринцип ако не е отлепен тва мое се възпали и тогава вече става лошо. Няма кво да го е срам от техните

На 14 ше ебе момичета, хахахаха, пикльовци.
    we are magic.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NeENormalen
    Бе кво се е разбързал да е*е... първо да го отлепи!!! Става доста трудно с много болка, НО СТАВА! после да си намери някое момиченце, да го таркаля 1-2 месеца после още едно и още едно и чак тогава да започне да е*е... нека първо разбере пичия мозък!!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

а как да е отлепи впрочем с чикии при него не действа ..

кажи му да сподели с родителите си и те ще го заведат на лекар. Попринцип ако не е отлепен тва мое се възпали и тогава вече става лошо. Няма кво да го е срам от техните

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си