- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг на езика
аз много искам да ди пробия езика но мисля че нашите няма да позволят имали начин да го скрия моля ви кажете ми помогнете МОЛЯ ВИ
desituuuuu loveeeee
...
mi nz da ti kaja 4estn0 n0 s tate imame d0govor za tfa :P :P :P :P :P
Първоначално написано от viki98pl
ПИШИ НА КИРИЛИЦА
По темата: Мисля, че не може да се скрие. С пиърса фъфлиш, известно време ще те боли, и просто няма как. Въпреки, че бях чула за някаква машинка за скриване на пиърса, но до колко е вярно...![]()
Дрън-дрън
Не мисля,че ще успееш да го скриеш..
Най-добре се опитай да поговориш с родителите си,или се откажи![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
SmilezZz е права
имам една приятелка която не е казала на техните че си е слагала пиърсинг на езика ама явно на нея не й се е подулоимала е късмет..
![]()
така че поговори с вашите или се откажи....
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
и имали някакъв начин да обедя наще да се съгал сят с мене
desituuuuu loveeeee
...
еми сигурн0 има само трябва малко убеждение............е дано да ти дадът.стискам палци ама и ти на мен![]()
![]()
![]()
![]()
няма как да го скриеш...като говориш той се виждa...пък особено в началото той ще е много подут и ще фъфлиш много![]()
Найстина 1 час след като са ти го продупчили ще започнеш да фъфлиш като доналд дък !:P Така че по-добре или говори с родителите ти или направо го продупчи пък каквото стане ! УСПЕХ
![]()
оф може да се скрие аз имах 2 месеца и наще не ме разбраха после сестра ми ме видя и каза че ако не я махна ще каже на наще хаха и не се фъфли ного пфф и като говориш ако не си отваряш ного устата пред ваще никой няа да те разбере иам приятел дет той ми продупчи езика и той има 2 обици от 1 година вече и тяхните не знаят така че не се правете на големи многознайковци сички ако внимаваш и се съобразяваш пред ваще ша минеш ..
О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!
Ох Деси - Давай смело бе момиче, света е полудял вече, прави каквото ти се прави...а ако има проблем... махни я и ще ти зарастне много бързо
:P
vsichkii, osven men, sa tupii !
Ами, мила, не може да го скриеш, пък и не те съветвам да го правиш! Ако се възпали или нещо... много лошо ако не си казала на вашите. Имам предвид че ако го скриеш и ти стане нещо... Не дей да го правиш! Това те съветвам!
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
ауе недей ги слушай сложи си стига да искаш няма да те разберат изобщо![]()
Не съм сигурен, но мисля си че ще разберат. Ще се подуй, няма да можеш да ядеш поне първия ден. Според мен ще е по-добре да говориш с тях. Най-вероятно няма да ти позволят, но все пак поговори. Лично аз не виждам какво ви харесва да си слагате обица на езика, но всеки си има виждания и вкус. Така че ти си решаваш, тук който и каквото да ти каже нито ще ти оправи взаимоотношенията с вашите ако се скарате, нито ще може да ти помогне по какъвто и начин да е било. Както казах преди малко не ми харесват момичета с обица на езика, защото се получава един тик. Постоянно си играеш с нея с език. Иначе усещането да се целуваш с момиче, което има обица е по-яко от колкото иначе. : )
If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !
Не е задължително да се подуе. Аз нямах такива проблеми.
Не съм и фъфлела. Инфекция също нямаше. Въпроса е да не бъде уцелен неподходящ кръвоносен съд,че или ти,или човекът който те пробива ще се вкарате в някакъв хорор.
Иначе баща ми знае,майка ми не. Скоро ще станат 2 месеца. Просто казвай първите дни,че имаш афта и за това имаш проблеми с яденето. Има известна болка,но няма как. Не викай много,не се прозявай и не прави движения с широко отворена уста общо взето.Играй си често да не хване коричка. Това е в общи линии. Успех.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
първите дни изобщо не тряа да си играе изобщо избягвай да е мърдаш както казах само в първите дни щото едно че ше те боли второ че не е хубаво