- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЕхХх...ЛюБоВ ЛюБов....
Здравейте на всичкието че и моят ред дойде са си споделям проблемите
Такам... ами в училище има едно момче което от доста време ме закача ...отначало ми беше много досаден.. но от последните няколко месеца усещам нещо като го видя.... просто някакво много странно чувство и мисля че го харесвам.Винаги ме гледа и ми се усмихва... винаги ми пуска разни шегички... закачки... закачливи думи.Когато примерно разговарям пред него с друго момче ме гледа доста лоша и ревниво.Постоянно ме хваща за ръката... виждаме се всеки ден в даскало...и винаги ме заговаря .....иии просто Незнам.. вие кажете.. според вас дали ме харесва
благодаря мн на всички предварително
![]()
Не съм врачка..но предполагам,че те харесва...
Ддз..питай го него ;/
Тук някаква уловка ли има след всичко написано?Първоначално написано от pisety000
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами варянтите са 2 .. или те харесва или просто си поредната заблудена която омайва да му се върже на думите само за едното ...Първоначално написано от pisety000
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
или те харесва или ти възприемаш деиствията му така.Наи-добре поговорете ние няма как да знаем дали те харесва.Пък и да ти кажем 4е те харесва какво ще направиш?!
Сигурно и той не знае какво прави. Възможно е да не те харесва, а да си му някаква... временна занимавка.
А ако се окаже, че изпитва нещо какво ще направиш?
По написаното си правя изводи, че е просто увлечение.
Ама... не се знае.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Еми попитай гоо .. Ние от къде да знааемм ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
[/color]харесва те [/color]![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Харесвате се, ЦЕЛУНИ ГО!!![/b]
vsichkii, osven men, sa tupii !
Мислиш, че го харесваш или го харесваш наистина??![]()
Изясни си го, за да няма фалове и ако е "да" .. действай!
+Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами .. виж как се държи с другите момичета. Може попринцип да си му е такова поведението. Но ако само с теб е така ти си нещо специално .. => следователно те харесва бе момиче ..
ддз/ .. все пак може да му намекнеш, че и ти го харесваш.
пробвай пък виж излязло нещо.
късмет![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
мерсиПървоначално написано от gabi7u
![]()