.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Мъжете с косми или не ?

Въпросът ми е най вече към момичетата но и момчетата могат да дадат мнение относно това до колко мъжа трябва да се обезкосмява. Ясно, е че не навсякъде космите трябва да се оставят да виреят свободно , но някои индивиди от мъжки пол вече си махат и космите по ръцете, не мислите, ли че трябва да има някаква граница все пак и къде е трябва да е тя...

Мега фен
    Град
    <3
    НЕ на бръснатите мъжки крака. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Има такава тема.

Ако има много много косми тогава ако не се епилира изглежда грозно, но ако има нормално окосмяване е достатъчно под мишниците ии долу ..

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Има такава тема.
    Да беше само една..

Ми аз на краката си ги махнах през лятото 2 - 3 пъти с епилатор и ленти и сега ми никнат на по-малко места.. не са толкова гъсти и няма смисъл да махам пак :P
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Харесвам добре поддържани мъже.

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    ми долу и подмишниците и ако има много по гърба ама то за по-голяма възраст ...

За обезкосмяването съм. Според мен трябва мъжът да се подържа, но в нормални граници. Да не се стига до оформяне на вежди, използване на кремове и т.н.

Цитирай Първоначално написано от Bender

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    то на мен ми става адски гадно като видя някой с косми на гърба ,представям си някое момиче/жена

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Re: Мъжете с косми или не ?

Цитирай Първоначално написано от doni89
    Въпросът ми е най вече към момичетата но и момчетата могат да дадат мнение относно това до колко мъжа трябва да се обезкосмява. Ясно, е че не навсякъде космите трябва да се оставят да виреят свободно , но някои индивиди от мъжки пол вече си махат и космите по ръцете, не мислите, ли че трябва да има някаква граница все пак и къде е трябва да е тя...
    Виж сега, предполагам си момче и се чудиш дали да си ги махнеш - ще чуеш вскякави мнения, моя съвет е да направиш това, което те кефи. Ако искаш си ги махни, ако не - недей.
    Ако имаш повече косми няма да станеш по-голям мъж.
    Просто..прави това, което те кара да се чувстваш по-добре. За какво всички се влияете толкова. Едни го мислят за супер педалско, други пък за суупер готино и т.н.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз обичам гладки мъже

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    За обезкосмяването съм. Според мен трябва мъжът да се подържа, но в нормални граници. Да не се стига до оформяне на вежди, използване на кремове и т.н.
    Напълно съгласна

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Кремове що пък не? Ако има проблеми с кожата?! Зимата особено оказва доста лошо влияние.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен
    Предпочитам си мъжа с косми.Не съм имала проблеми с ничии косми ,достатъчно ми е да е изкъпан и да ухае на чисто и свежо.

Мега фен
    Град
    Earth...
    мъжете почнаха да се епилират, махат късмчетата с пинсетка блаблабла, а грима кога ще дойде? след 2-3 год?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Пак ли такава тема ???
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

мии, предпочитам мъже с косми, много смешно изглежда момче с бръснати крака, бръснати ръце и бръснати гърди... а тези дето си оформят веждите обират всички точки.... тва отива вече към изпед*****яване... смешно е

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от pisety000
    Напълно съгласна
    Ееегати тъпото изказване.
    Кремове - защо не? Част от поддържането не е ли и грижата за кожата? Значи да ходи пъпчив, мазен и т.н. Ахм, ясно. Но все пак държите да се поддържа?
    Вие просто не знаете какво искате.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от pisety000
    Напълно съгласна
    Ееегати тъпото изказване.
    Кремове - защо не? Част от поддържането не е ли и грижата за кожата? Значи да ходи пъпчив, мазен и т.н. Ахм, ясно. Но все пак държите да се поддържа?
    Вие просто не знаете какво искате.
    по-скоро не знаят какво говорят...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    С косми! Единствено ме дразнят по тестисите но не е като да ме е гнус или да ми е гадно. На моя приятел понякога забелязвам някой по-тъмен и дълъг косъм в горната част на ръцете или по гърба (където по принцип косми няма) но ги махам с пинсетка . Просто ме дразни само 1 косъм поникнал на някво никво място сам самичък

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от Zahal4ity
    мии, предпочитам мъже с косми, много смешно изглежда момче с бръснати крака, бръснати ръце и бръснати гърди... а тези дето си оформят веждите обират всички точки.... тва отива вече към изпед*****яване... смешно е
    напълно съгласна
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от DarkWitch
    Цитирай Първоначално написано от Bender
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си