- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжете с косми или не ?
Въпросът ми е най вече към момичетата но и момчетата могат да дадат мнение относно това до колко мъжа трябва да се обезкосмява. Ясно, е че не навсякъде космите трябва да се оставят да виреят свободно, но някои индивиди от мъжки пол вече си махат и космите по ръцете, не мислите, ли че трябва да има някаква граница все пак и къде е трябва да е тя...
НЕ на бръснатите мъжки крака. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако има много много косми тогава ако не се епилира изглежда грозно, но ако има нормално окосмяване е достатъчно под мишниците ии долу ..![]()
Ми аз на краката си ги махнах през лятото 2 - 3 пъти с епилатор и ленти и сега ми никнат на по-малко места.. не са толкова гъсти и няма смисъл да махам пак :P
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Не на обезкосмени мъже!!!
ми долу и подмишниците и ако има много по гърба ама то за по-голяма възраст ...
За обезкосмяването съм. Според мен трябва мъжът да се подържа, но в нормални граници. Да не се стига до оформяне на вежди, използване на кремове и т.н.
Първоначално написано от Bender
то на мен ми става адски гадно като видя някой с косми на гърба ,представям си някое момиче/жена
Виж сега, предполагам си момче и се чудиш дали да си ги махнеш - ще чуеш вскякави мнения, моя съвет е да направиш това, което те кефи. Ако искаш си ги махни, ако не - недей.Първоначално написано от doni89
Ако имаш повече косми няма да станеш по-голям мъж.
Просто..прави това, което те кара да се чувстваш по-добре. За какво всички се влияете толкова. Едни го мислят за супер педалско, други пък за суупер готино и т.н.![]()
Напълно съгласнаПървоначално написано от anna93
![]()
Кремове що пък не? Ако има проблеми с кожата?! Зимата особено оказва доста лошо влияние.Първоначално написано от anna93
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Предпочитам си мъжа с косми.Не съм имала проблеми с ничии косми,достатъчно ми е да е изкъпан и да ухае на чисто и свежо.
мъжете почнаха да се епилират, махат късмчетата с пинсетка блаблабла, а грима кога ще дойде? след 2-3 год?
Пак ли такава тема ???![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
мии, предпочитам мъже с косми, много смешно изглежда момче с бръснати крака, бръснати ръце и бръснати гърди... а тези дето си оформят веждите обират всички точки.... тва отива вече към изпед*****яване... смешно е
Ееегати тъпото изказване.Първоначално написано от pisety000
Кремове - защо не? Част от поддържането не е ли и грижата за кожата? Значи да ходи пъпчив, мазен и т.н. Ахм, ясно. Но все пак държите да се поддържа?
Вие просто не знаете какво искате.![]()
по-скоро не знаят какво говорят...Първоначално написано от KumchoValcho
С косми! Единствено ме дразнят по тестисите но не е като да ме е гнус или да ми е гадно. На моя приятел понякога забелязвам някой по-тъмен и дълъг косъм в горната част на ръцете или по гърба (където по принцип косми няма) но ги махам с пинсетка. Просто ме дразни само 1 косъм поникнал на някво никво място сам самичък
![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от Zahal4ity
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от DarkWitch
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!