- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой ходи ли на олимпиадата по Биология
Девети клас съм,не ми достигнаха по малко от 10 точки за втори кръг,имах 64.![]()
а някой може ли да ми каже максималния брой точки от олимпиадата за 8клас?И колко точки трябват за да се класираш?
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Много беше забавно на олимпиадата.Едната квесторка заспа..Всички си подсказваха като луди и даже учебници вадеха и си гледаха.. о.О Аз всичко си написах сама.
Стоях цели 4 часа-от началото до края... о.О В наща стая беше пълен хаус.. абсолютно всички си подсказваха.Сега ще се окаже че тия които знаят по-малко от мен по биология ще се справят по-добре.
Дори един такъв съученик си беше записал отг. и вчера сметна че се е класирал.
Надявам се че добре съм се справила и дано съм класирана .. Не съм учила за олимпиадата преди нея .. Правих олимпиада за 8 клас но имаше и за растения и животни(мешести;червеи .. ).Важното е че беше супер забавно.
Междудругото по едно вчере чета на глас тръткова жлеза и се изхилвам и после всички (в стаята) се хилиха и събудихме заспалата госпожа.Но нищо де.. тя после пак заспа.
![]()
Иначе за 8 клас max брой точки са 110,2 ..а за да се класираш ни трябват от 77 нагоре.От София съм.Задачите бяха 65 разделени на 3 групи.Имаше тестови;таблички.. абе всичко имаше.Огромен си беше теста.
Класирах се за следващия кръг. Имам 70 точки. Не бях преговаряла почти нищо, но вече за областния ще се подготвя като си прочета стария материал и реша някой тест
.
Някъде в интернет има ли ги отговорите
и аз това се питамПървоначално написано от green9
![]()
Браво,ще стане хора от вас ,деца мой.Ще ми станете колеги БИОЛОЗИ![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Е,класирахте ли се?
да.......имам 69,5тПървоначално написано от green9
![]()
Браво,успех на втори кръг!!![]()
Успех и от мен на следващия кръг =D> !Първоначално написано от vanesa0pld
И аз се класирах обаче се класирах и по физика, а те ще са в един ден и ся нз къде да отида, защото ще са и в един час.
.. на няколко точки бях от това да се класирам и не успях ...нищо.. догодина
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
the sameПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
деба и аз не се класирах..![]()
Вафла..
хахх неочаквано и аз взех те се класирах,при мен 2-ри кръг е на 20-ти март (12 клас съм)![]()
Аз не се .... успех на втори кръг на всички![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
офф.. и аз се класирам, пък не исках2 кръг ми е на 20
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
И аз съм се класирал.
Тая година не ходих, обаче миналата ходих (май малко не ми стигна да се класирам). Помня имаше един въпрос: Изследванията на Мария са такива и такива (майче кръвни изследвани бяха), какво ще и препоръчате?
И аз като не знам какво да напиша, написах: "Ще и репоръчам да отиде на лекар колкото може по-скоро"![]()
Първоначално написано от L0ST
![]()
Отново успех на всички!!Аз още чакам резултати,обаче не ми се вярва да съм се класирала..![]()
да и аз съм такаПървоначално написано от ameli
![]()
ААаааа тъкмо се ядосах и сега се радвам.. днес получих новината че всъщност съм се класирала.Грешка на смятащите явно..
Хехе много се радвам ! ..![]()
![]()
![]()
![]()
Успех на 2 кръг на всички класирали се. :P
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аз ходих на таэи эа 8ми клас и имам 102,3 от 108,2 точки
Какви са ми впечатленията ли!?! .. Ами общо взето , ако се внимкава , не е чак толкова трудно , най - вероятно ще ви кажат , но в третата част /със свободните отговори/ , ако не знаеш нещо, по-добре не пиши , защото при грешен отговор се отнемат точки .Първоначално написано от flower757
Ии - да , за 7 клас става въпрос
. Айде късмет!!
П.П. Аз имах 94 точки от не знам колко максимум.Съвет: Когато имаш време , направи няколко примерни в интернет
.Определено ще ти помогнат , защото дават еднакви въпроси - нямат избор .
![]()