.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Девети клас съм,не ми достигнаха по малко от 10 точки за втори кръг,имах 64.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    а някой може ли да ми каже максималния брой точки от олимпиадата за 8клас?И колко точки трябват за да се класираш?
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Много беше забавно на олимпиадата.Едната квесторка заспа.. Всички си подсказваха като луди и даже учебници вадеха и си гледаха.. о.О Аз всичко си написах сама. Стоях цели 4 часа-от началото до края... о.О В наща стая беше пълен хаус.. абсолютно всички си подсказваха.Сега ще се окаже че тия които знаят по-малко от мен по биология ще се справят по-добре. Дори един такъв съученик си беше записал отг. и вчера сметна че се е класирал. Надявам се че добре съм се справила и дано съм класирана .. Не съм учила за олимпиадата преди нея .. Правих олимпиада за 8 клас но имаше и за растения и животни(мешести;червеи .. ).Важното е че беше супер забавно.
    Междудругото по едно вчере чета на глас тръткова жлеза и се изхилвам и после всички (в стаята) се хилиха и събудихме заспалата госпожа. Но нищо де.. тя после пак заспа.

Иначе за 8 клас max брой точки са 110,2 ..а за да се класираш ни трябват от 77 нагоре.От София съм.Задачите бяха 65 разделени на 3 групи.Имаше тестови;таблички.. абе всичко имаше.Огромен си беше теста.

Класирах се за следващия кръг . Имам 70 точки. Не бях преговаряла почти нищо, но вече за областния ще се подготвя като си прочета стария материал и реша някой тест .

Някъде в интернет има ли ги отговорите

Цитирай Първоначално написано от green9
    Някъде в интернет има ли ги отговорите
    и аз това се питам

Супер фен Аватара на vesinka899
    Браво,ще стане хора от вас ,деца мой.Ще ми станете колеги БИОЛОЗИ
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Е,класирахте ли се?

Е,класирахте ли се?
    да.......имам 69,5т

Браво,успех на втори кръг!!

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Е,класирахте ли се?
    да.......имам 69,5т
    Успех и от мен на следващия кръг =D> !

Голям фен
    Град
    Varna
    И аз се класирах обаче се класирах и по физика, а те ще са в един ден и ся нз къде да отида, защото ще са и в един час.

Град
    София
    .. на няколко точки бях от това да се класирам и не успях ... нищо.. догодина

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    .. на няколко точки бях от това да се класирам и не успях ... нищо.. догодина
    the same

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    деба и аз не се класирах..
    Вафла..

хахх неочаквано и аз взех те се класирах,при мен 2-ри кръг е на 20-ти март (12 клас съм)

Аз не се .... успех на втори кръг на всички
    Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
    Never say "i love you" if you don't really care.
    Never talk about feelings if they aren't really there..

Мега фен Аватара на ameli
    офф.. и аз се класирам, пък не исках 2 кръг ми е на 20
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

anonymous546178
    Guest
    И аз съм се класирал.

Мега фен Аватара на L0ST
    Тая година не ходих, обаче миналата ходих (май малко не ми стигна да се класирам). Помня имаше един въпрос: Изследванията на Мария са такива и такива (майче кръвни изследвани бяха), какво ще и препоръчате?

И аз като не знам какво да напиша, написах: "Ще и репоръчам да отиде на лекар колкото може по-скоро"

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Тая година не ходих, обаче миналата ходих (май малко не ми стигна да се класирам). Помня имаше един въпрос: Изследванията на Мария са такива и такива (майче кръвни изследвани бяха), какво ще и препоръчате?

И аз като не знам какво да напиша, написах: "Ще и репоръчам да отиде на лекар колкото може по-скоро"

Отново успех на всички!!Аз още чакам резултати,обаче не ми се вярва да съм се класирала..

Цитирай Първоначално написано от ameli
    офф.. и аз се класирам, пък не исках 2 кръг ми е на 20
    да и аз съм така

Град
    София
    ААаааа тъкмо се ядосах и сега се радвам.. днес получих новината че всъщност съм се класирала. Грешка на смятащите явно..

Хехе много се радвам ! ..

Успех на 2 кръг на всички класирали се. :P

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Аз ходих на таэи эа 8ми клас и имам 102,3 от 108,2 точки

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от flower757
    При нас в Сливен , олимпиадата беше на 12 февруари , от 9 часа /както повечето/. И така .. значи , имаше 3 ,,модула,, -така да се каже . Първият са тестови задачи , вторият са цифрови отговори , а третият е със свободни отговори. Около 50 задачи са , да .
    Какви са ми впечатленията ли!?! .. Ами общо взето , ако се внимкава , не е чак толкова трудно , най - вероятно ще ви кажат , но в третата част /със свободните отговори/ , ако не знаеш нещо, по-добре не пиши , защото при грешен отговор се отнемат точки . Ии - да , за 7 клас става въпрос . Айде късмет!!

П.П. Аз имах 94 точки от не знам колко максимум. Съвет: Когато имаш време , направи няколко примерни в интернет .Определено ще ти помогнат , защото дават еднакви въпроси - нямат избор .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си