.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Някой ходи ли на олимпиадата по Биология

Какви са ви впечатленията трудно ли беше. Ако някой знае на какво ще бъде тази за 7ми клас да дране едно ЛС или тук.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Аз на 07.03.2010 ще ходя на олимпиада по биология(неделя).От София съм затова има разминаване в датите.Някой който е правил олимпиада за 8 клас или който ще ходи да сподели ако иска.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Аз на 07.03.2010 ще ходя на олимпиада по биология(неделя).От София съм затова има разминаване в датите.Някой който е правил олимпиада за 8 клас или който ще ходи да сподели ако иска.
    И аз съм в неделя. Но разбрах че в някои училища се е провела по-рано....

Никой ли не е бил???

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Аз ще ходя на олимпиадата в неделя също за 8 клас...И аз съм от сф...Както и да е...отивам само да си опресня знанията от 6,7 клас...тъй като сега съм 9ти и бях подготве миналата година и сега вземам материала за 8 клас. Освен това го уча на английски и е гадно...Както и да е...изобщо не се и надявам да мина на следващ кръг, но пък ще опитам...госпожата по биология може да ми пише некоя 6ца
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Аз съм 7 клас и две момичета от моя клас ходиха. Изкараха по 35-40 точки от 60 и няколко..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Дано не е много трудно.

Никой ли не е ходил

Мега фен Аватара на ameli
    аз ходих .. 7 клас .. бързах обаче страшно много и нз как съм се справила др седмица ще ни кажат резултатите

към viksit0y възможните точки са 100 и ти трябват повече от 75 да продължиш за 2 кръг ...
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    и аз ходих тази година е ад!изкарах 58.2 точки от общо 116,трябваха ми 87 точки за следващия кръг.Олимпиадата беше от 85 задачи(на 10 листа А4) [учебно съдържание 10-12 клас]

~~~~Organic Chemistry is my passion~~~~

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Чух, че задачите били мноого трудни.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Аз се класирах на следващия кръг с 65.
    Последните въпроси бяха трудни -.-
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Аз ходих на тази за 8 клас ( София-област ). Въпросите бяха 50 . Пак разделени на 3 части - първа част със затворен отговор,втора част със комбинация от няколко подточки и трета част-дописване . Материала беше от 7 и 8 клас . От 7 клас имаше няколко въпроса за мешестите , за тъканите и за отделяне при червеите(общо казано).От 8 клас материала беше до храносмилателната система(включително) .

Амм иии пишеше ,че максималният брой точки е 61.7 Или има някаква грешка,или не знам
    Неприлично Щастлива .. : )

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    аз ходих .. 7 клас .. бързах обаче страшно много и нз как съм се справила др седмица ще ни кажат резултатите

към viksit0y възможните точки са 100 и ти трябват повече от 75 да продължиш за 2 кръг ...
    Аз пък чух г-жата нещо да говори за 67 точки..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    И аз ходих днеска..
    някои задачи ги оставих, но мисля че се справих сравнително добре..
    Вафла..

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    а аз съм в неделя.. а нищо незнам..даже не съм чела и уроците
    8клас съм..
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Аз също съм утре,надявам се да се справя,дори и да не се класирам-да не се изложа..
    8 клас съм и биологията не ми се струва много лесна ,мисля,че има много повече подробности от необходимото

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Цитирай Първоначално написано от ameli

Аз пък чух г-жата нещо да говори за 67 точки..
    да, моя е грешката. на другите олимпиади беше така. аз имам 47 и нещо и се класирам (45 трябват за 2 кръг)
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз ходих днес. 10 клас съм с материал за 9-ти. Беше средна работа - имаше си и лесни, и трудни въпроси, някои не знаеш, други отговаряш по метода на изключването . Въпросите бяха разбира се повече за материала от 9 клас - сториха ми се, че повечето са от екологията. Относно материала от 6, 7 и 8 клас въпросите бяха сравнително равномерно разпределени. Времето ни беше 4 астрономически часа. Класирането става със 75% от общия брой точки. Въпросите от група А бяха с един отговор за ограждане, група Б - дадени няколко твърдения и трябва да избереш правилната комбинация. Следващата група пък бяха повече със свободен отговор. Последните ни два въпроса от общо 50 задачи бяха за развиване.

Град
    столицата
    И до моето ухо достигнаха слухове,че задачите са доста трудни.Ще видим...
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Аз се класирах на следващия кръг с 65.
    Последните въпроси бяха трудни -.-
    Какви бяха последните въпроси

Бях днес,беше доста трудно,искат се 80т. за 2ри кръг

Цитирай Първоначално написано от green9
    защо така
    какви въпроси е имало толкова

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от green9
    защо така
    какви въпроси е имало толкова
    Обаче общия брой точки,не са 100,а 114,8.Имаше 65 въпроса,от които 20 с отворен отговор-да се попълват таблици,имаше снимки на цветя и да напишем какъв вид са ..

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Аз ходих на олимпиадата по биология за 7 клас на 6-ти март. Имаше си и лесни, и трудни въпроси, някои знаеш, други отговаряш по метода на изключването. Въпросите бяха 45 и бяха сравнително равномерно разпределени. Времето ни беше 4 астрономически часа. Класирането става със 75% от общия брой точки. Въпросите от група А бяха с един отговор за ограждане, група Б - дадени няколко твърдения и трябва да избереш правилната комбинация. Следващата група пък бяха повече със свободен отговор. Последните ни два въпроса бяха за развиване. Задача 44 беше да напишем устройство на цвят: чашелистчета, венчелистчета... , а 45- да сравним покритосеменни и голосеменни. Ама и аз как го обясних .
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си