защо винаги се засягам от най-малките неща?защо седя и гледам как всички си правят кефа като ЛУЗЪР? защо винаги обичам дадена приятелка и съм готова да дам всичко за нея а на нея и е през .... за мен? защо аз за дадена приятелка съм насреща винаги, за каквото и да било,а тя не? ЗАЩО съм устроена така, че притичвам за помощ на човек, на когото съм безразлична... защо в момента седа рева и пиша тая шибана тема като знам че като натисна Прати и ще цъфнат поне 10293012 коментара от големите разбирачи които ще ми кажат колко съм тъпа?!наистина много ми се насъбра, не споделям с никого защото може и това да са глупости, но мене адски много ме боли...нямам търпение да си легна , да се нарева, утре не съм на даскало-перфе, няма да ми скапат деня... имах нужда да си излея малко, айде юруш!почвайте със своите коментари колко съм зле,депресирана,тъпа....![]()
ако някой ме е разбрал как се чуствам нека даде някакъв съвет, има ли хора които също много се засягате от най- дребнавите и незначителни неща, какво правите... плз дайте съвет просто ще се съсипя..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и следващия път някой кат та помоли нещо ш откажеш кво толкоз
или там некоя приятелка кат ти поиска нещо ти и кажи: Ами ти кво ш ми дадеш ? или: Ти кво ш напрайш за мен (според зависи ква е услугата)
..... ааххуаухауахаух ей тва ми е съвета ..![]()
Пусни си хубава музика или филм не мисли за такива неща
Ти сама виждаш проблема и заедно с това- решението. От тебе ще излезе страхотна приятелка, ще ми се повече хора да бяха такива. Проблемът не е в тебе, а в лицемерчетата, с които се сблъскваш, но тъй като не можеш да ги промениш, то поне не им помагай. Самочувствие ти трябва, което не се придобива с думи, но си на прав път- преди съмване е най- тъмно![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Защото такъв е животът.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Такива приятели не ти трябват! Винаги готов за помощ а накрая или не ти помогнат когато си в нужда или отбиват номера!
Да,напрежението в даскало е голямо ,всеки гледа да изпъкне и понякога се забравят приятелите!Лично на мене много често ми се случва да разчитам на някой и той/тя да ме зареже когато може да ми помогне и нищо не му струва .Както казаха по-горе пусни си любимата музика ,изгледай някой филм ,почати в скайпа малко .Стискаш зъби и другия път теглиш майната ,и работата оправена .Не си струва да им ревеш .
Така е като допускаме хората твърде близо до себе си и допускаме да ни нараняват и пак ние страдаме накрая![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
същата съм и аз забравям за себе си и давам всичко възможно за приятелките си еи?? те какво ми връщат... "нищо"
като се замисля само за тях аз какви ли не глупости съм правила... и мисля кай е виновен аз, те или съдбата
Мисля си, че всички са такива, но в този сайт наистина има истински хора
еми какво да правим и тях тъй ще ги търпим... жалко,че в класа сме само 4 момичета и те всички са някакви надуфки едната вика, че ще си пробие ухото, другата завижда на дупетата на хората незнам си кфо
![]()
просто е ужасно
![]()
![]()
Ох и аз съм така и много си се нервя....Добре 4е ве4е е малко по-добре.Просто свикни да отказваш и се опитаи да не допускаш хората толкова близо и не позволяваи да говорят само за техните си проблеми.
искрено много ви благодаря за съветите, радвам се че се отзовахте така бързо...
п.с. честит ви 3ти март![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
и аз съм по същия начин! и колкото и да ми казват "кво ти пука", "да не ти пука" .. не мога да го променяя..![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
И аз съм така и дори няма с кого да изляза, да споделям или някой, на когото да разчитам. Винаги правя всичко за всеки и съм много наивна, а накрая се оказва, че никой не го интересува за мен. Аз мисля, че по-добре е да не се занимавам с такива хора или някои тръгнали по лошия път, а да се погрижа за бъдещето си. По-добре сама, отколкото с големи ''приятели''. Всичко с времето - вярвам, че има приятели точно като за мен, които скоро ще намеря и всичко ще е супер.![]()
FlowerPower искам да благодаря за коментара ти. Накара ме да се зарадвам и се надявам да си права..![]()
П.П. Честит 3-ти март на всички!!!![]()
Напълно съгласен, няма какво да се допълниПървоначално написано от FlowerPower
![]()