.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: защо??

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

защо??

защо винаги се засягам от най-малките неща?защо седя и гледам как всички си правят кефа като ЛУЗЪР? защо винаги обичам дадена приятелка и съм готова да дам всичко за нея а на нея и е през .... за мен? защо аз за дадена приятелка съм насреща винаги, за каквото и да било,а тя не? ЗАЩО съм устроена така, че притичвам за помощ на човек, на когото съм безразлична... защо в момента седа рева и пиша тая шибана тема като знам че като натисна Прати и ще цъфнат поне 10293012 коментара от големите разбирачи които ще ми кажат колко съм тъпа?!наистина много ми се насъбра, не споделям с никого защото може и това да са глупости, но мене адски много ме боли...нямам търпение да си легна , да се нарева, утре не съм на даскало-перфе, няма да ми скапат деня... имах нужда да си излея малко, айде юруш!почвайте със своите коментари колко съм зле,депресирана,тъпа....

ако някой ме е разбрал как се чуствам нека даде някакъв съвет, има ли хора които също много се засягате от най- дребнавите и незначителни неща, какво правите... плз дайте съвет просто ще се съсипя..
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    самочувствие му е майката...
    Брях,брях

и следващия път някой кат та помоли нещо ш откажеш кво толкоз
    или там некоя приятелка кат ти поиска нещо ти и кажи: Ами ти кво ш ми дадеш ? или: Ти кво ш напрайш за мен (според зависи ква е услугата)
    ..... ааххуаухауахаух ей тва ми е съвета ..

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Пусни си хубава музика или филм не мисли за такива неща

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Ти сама виждаш проблема и заедно с това- решението. От тебе ще излезе страхотна приятелка, ще ми се повече хора да бяха такива. Проблемът не е в тебе, а в лицемерчетата, с които се сблъскваш, но тъй като не можеш да ги промениш, то поне не им помагай. Самочувствие ти трябва, което не се придобива с думи, но си на прав път- преди съмване е най- тъмно
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Град
    million miles away (:
    Защото такъв е животът.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Такива приятели не ти трябват! Винаги готов за помощ а накрая или не ти помогнат когато си в нужда или отбиват номера!
    Да,напрежението в даскало е голямо ,всеки гледа да изпъкне и понякога се забравят приятелите!Лично на мене много често ми се случва да разчитам на някой и той/тя да ме зареже когато може да ми помогне и нищо не му струва .Както казаха по-горе пусни си любимата музика ,изгледай някой филм ,почати в скайпа малко .Стискаш зъби и другия път теглиш майната ,и работата оправена . Не си струва да им ревеш .

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Така е като допускаме хората твърде близо до себе си и допускаме да ни нараняват и пак ние страдаме накрая
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    същата съм и аз забравям за себе си и давам всичко възможно за приятелките си еи?? те какво ми връщат... "нищо"
    като се замисля само за тях аз какви ли не глупости съм правила... и мисля кай е виновен аз, те или съдбата
    Мисля си, че всички са такива, но в този сайт наистина има истински хора еми какво да правим и тях тъй ще ги търпим... жалко,че в класа сме само 4 момичета и те всички са някакви надуфки едната вика, че ще си пробие ухото, другата завижда на дупетата на хората незнам си кфо просто е ужасно

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ох и аз съм така и много си се нервя....Добре 4е ве4е е малко по-добре.Просто свикни да отказваш и се опитаи да не допускаш хората толкова близо и не позволяваи да говорят само за техните си проблеми.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    искрено много ви благодаря за съветите, радвам се че се отзовахте така бързо...

п.с. честит ви 3ти март
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на iPurple
    и аз съм по същия начин! и колкото и да ми казват "кво ти пука", "да не ти пука" .. не мога да го променяя..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе
    И аз съм така и дори няма с кого да изляза, да споделям или някой, на когото да разчитам. Винаги правя всичко за всеки и съм много наивна, а накрая се оказва, че никой не го интересува за мен. Аз мисля, че по-добре е да не се занимавам с такива хора или някои тръгнали по лошия път, а да се погрижа за бъдещето си. По-добре сама, отколкото с големи ''приятели''. Всичко с времето - вярвам, че има приятели точно като за мен, които скоро ще намеря и всичко ще е супер.
    FlowerPower искам да благодаря за коментара ти. Накара ме да се зарадвам и се надявам да си права..

П.П. Честит 3-ти март на всички!!!

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Ти сама виждаш проблема и заедно с това- решението. От тебе ще излезе страхотна приятелка, ще ми се повече хора да бяха такива. Проблемът не е в тебе, а в лицемерчетата, с които се сблъскваш, но тъй като не можеш да ги промениш, то поне не им помагай. Самочувствие ти трябва, което не се придобива с думи, но си на прав път- преди съмване е най- тъмно
    Напълно съгласен, няма какво да се допълни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си