.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Какви са спомените ви от първия път

Споделете как е преминал първият ви секс и дали е било преживяване, което ще запомните.

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Беше хубаво, но не очаквах това... Определено ще го запомня, особено след като видях кръв, а знаех че преди мен е имало 2-ма ... (дрън, дрън)... поне си направихме взаимно услуга
    vsichkii, osven men, sa tupii !

нищо особено..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Без кръв, много стрес, много ме боля, цялата треперих . . и все пак беше със специален човек.

Супер фен Аватара на m1nik
    Много много..бях притеснена
    )

Супер фен
    Без кръв,без болка ... с точния човек ... невероятно беше!Няма да го забравя никога.Не се притеснявах за нищо,защото му имах доверие и бях сигурна,че го искам.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Без кръв,без болка ... с точния човек ... невероятно беше!Няма да го забравя никога.Не се притеснявах за нищо,защото му имах доверие и бях сигурна,че го искам.
    +1
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1вия ми път беше хубав - тъмно,стара къща и т.н.
    Станислава

без кръв, не болеше, доста притеснено беше ама.. като цяло беше добре..
    F_CK
    All I need is U! :P

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Еми, не беше лошо
    Не мога да кажа, че беше върха на удоволствието, болеше си разбира се, но не болка за умиране...кръв нямаше..а към края даже и удоволствие изпитах..
    Поне беше с човек, който държи на мен и беше възможно най-внимателен, мога да кажа, че ми е останал хубав спомен
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Лекичко притеснение преди акта. Кръвта я видяхме след това. Болка нямаше или поне нямам такъв спомен. А чувството беше далеч от това, което изпитвам сега от секса - просто нещо влизаше и излизаше от мен. Адски странно ми беше.

Бешее нямам думи. С най-специалния човек в живота ми,нямаше кръв,болеше ме,но изобщо не бях притеснена даже се очудих от себе си,той беше невероятен ии даже изпитах удоволствие макар и минимално към края до колкото може да се изпита от първия път,но като цяло не съжелявам и вероятно винаги ще си го спомням.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Бях много притеснена , боля ме доста от началото , а след това се почувствах щастлива
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Бях притеснена, но сигурна.Много ме болеше,имаше и малко кръв, той беше прекрасен ,мил, нежен и бях и все още съм лудо влюбена в него и све още сме заедно

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Уникално!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Болеше... И първия, и втория, и третия път... После вече болката беше само в самото начало и постепенно си приминава в адското удоволствие...
    За тези, на които им предстои:
    Първият път винаги си боли, мисля, че няма как да се избегне. Въпроса е да те боли възможно най-малко и за целта бъди уверена в себе си, отпусни се и не мисли, че няма да се справиш, нито за нищо друго натоварващо, просто се отдай на момента...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Болеше... И първия, и втория, и третия път... После вече болката беше само в самото начало и постепенно си прeминава в адското удоволствие...
    +1

Беше нагласено, така де разбрахме се с един приятел да го направим. Същинската част беше ужасна, умрях от болка, мислех си че вече е в мен, и че по - болезнено от това не може да стане, а се оказа че той беше проникнал само с пръст... можете да си представите за какво става въпрос когато проникна изобщо не съм се притеснявала, аз за друго освен аската болка не можех да мисля и бях и пияна, кой знае какво щеше да е на трезва глава... кръв нямаше, момчето беше супер притеснено и свърши бързо. /слава тебе Богу/. Добре че не ходехме, след тоя случай не исках повече да го виждам, бях като прасе на заколение батка Втория път вече не ме болеше изобщо, беше си супер яко.

Голям фен Аватара на cveteto64
    Цитирай Първоначално написано от orhidea95
    без кръв, не болеше, доста притеснено беше ама.. като цяло беше добре..
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Град
    Некъде из Сливен
    Яко беше, какво друго да кажа :P
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Болеше, беше супер и беше с точния човек
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Ами беше с перфектния човек, съвсем малко ме заболя и нямаше кръв, но беше прежияване, което винаги ще помня

Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие

Wanting, needing, waiting
    For you to justify my love
    Hoping, praying
    For you to justify my love

mi malko boleshe no inache posle beshe qKyyy :P :P

Цитирай Първоначално написано от BloodyDahlia
    Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие
    верно ли е било чак толкова зле бе??? чак да припаднеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си