- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичетата с кестеняви коси??
Бати тъпата тема...цветът на косата не прави някого красив, че да бъде харесван само заради това. На някои им отива кестеняво, на други по-светло или по-тъмно....Аз лично се харесвам повече тъмно руса, което е сравнително близо до естествения ми цвят (светлко кестеняв) и за това се боядисвам. :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Axel_f
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
за мен по- скоро русите са безлични( нищо лично към никого)Първоначално написано от tanq9506
русите да го духат!!!Само кестените!ХИП ХИП (подходящ поздрав за тъмнокосите мадами,а)
Кво значение има цвета изобщо?Аз съм кестенява,но много ми харесват черни коси или изрусени на кичури (въпреки че последното е демоде)Има блондинки,които са по-готини кестенява коса и обратно.Всичко зависи от това на кого какво му отива
На русите им мина модата пък и кестенявата си е супер, еми всеки каквато коса иска такава ще направи просто всеки има различен вкус и стил...![]()
абе какво значиние има цвета на косата .. както казаха по-горе не цвета на косата определя какъв е човека ..
Първоначално написано от yozii
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Да,И аз съм от тях.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
и защо не ..какво значение има цвета на косата .. ? даже много пъти са ме спирали да ми кажат, че имам мн яка коса (много почнах да се хваля
![]()
) а тя е типично кафяв цвят ..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Какво всички се нахвърлихте на авторката, въпросът е добър. Стига сте редили лафчета за характера, защо изобщо го намесвате?! Тя говори за коса, вие говорите като 12 годишни комплексарчета.![]()
Естествено, че всички казват, че харесват кестеняви коси, защото всички СА с кестеняви коси, а мама не дава още да се боядисват.
По принцип нямам нищо против кестенявата коса, но ако е поддържана и хубава, а не в комплект с прическа тип настъпена обелка от банан, извадена от боклука и стъпкана пак.
Естественото не винаги е най-хубаво..
Полезни сте като комари.
И аз съм с кестенява коса и си я харесвамм :P Но съм се замисляла да си я правя няколко нюанса по-светла , но се отказахх![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...