- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Килограми в излишък
Значи искам да кача малко килца - на 13 съм и тежа 35. тъпча доста, но просто не става... Ако можете да препоръчате няква ''диета'' или по калорични храни (да не са мн вредни ако може) като ядки и тн ще съм ви мнооооого благодарна
![]()
![]()
![]()
каква диета като искаш да качиш...![]()
може да се тъпчеш яко в Мак Доналдс:P
Peace & Love
закуска - сандвич
обяд - пържени картофи с печена наденица
вечеря голяма пица...
Тя самата казва, че се тъпче доста. Щом и това не помага - не знам. Всичко си е до организъм. Имам едно познато момиче, което си яде каквото, когато и по колкото си иска си е нормално слаба.
за тва е в кавичкиПървоначално написано от magiiito
![]()
иначе в моя град няма![]()
![]()
![]()
![]()
Все пак да наблегни още на яденето, 35 кг са малко за 13 годишно момиче.
Успех!![]()
Peace & Love
за подходяща "диета" не се сещам, но ще е добре да започнеш в подходящото време (аз не вярвам много, но все пак си струва да опиташ) http://www.astrohoroscope.info/lunenhoroskop.php поразгледай малко по-надолу в тая страничка![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Яж млечни продукти- прясно мляко / но не нискомаслено - 3%/,
сирене , кашкавал.Яж месо- телешко , пилешко , свинско в твоя случай също може. Ядки , натурален шоколад може , банани яж.![]()
ами моето меню например за днес е :Първоначално написано от Nakadah
1. 7:00 - нескуик, 2 мандарини
2. 10:20 - чипс, финети, вафла
3. 13:30 - пиле с орис и малко пържени картофи
и крем карамел
4. 17:00 - дюнер
5. 20:30 - супа, салата и кремче
мерcи многоПървоначално написано от Infinity
![]()
![]()
![]()
е че ти кво ядеш? тогава нов план, купи си яко бонбони захарни пръчки солети коли фанти бокук, и докато седиш на компа си хапвай от тях....Първоначално написано от MissHouse
нон стоп имай нещо в устата си...
Според мен това изобщо не е правилният вариант.
Така само ще натрупаш мазнини , а това ли е целта да станеш
" пихтиеста" ?![]()
Натрупай мускулна маса , по-добре.![]()
а как възнамеряш да натрупа мускулна маса след като няма от какво да ги направи? + че мимичета със мусколи са толкова отвъртителни....Първоначално написано от Infinity
Диетата не е задължително да е за отслабване.Първоначално написано от magiiito
Диета - хр. режим.![]()
Ми моита сестричка е на 10 и е 30 кг.По темата яж тестени храни,фурнети,храните от MCdonalds ..
Варианта да се тъпчеш с МакДоналдс или подобни вредни храни, въобще не е правилен. Колкото и странно да ти се струва, иди на диетолог, те не правят само диети за отслабване, той ще те посъветва какво да правишИначе и аз съм като теб, ям много, пък и килце не мога да кача.
Нее, кви са тея съвети за бонбони и мак доналдс... Яж питателни храни като гъби с ориз, тлъсто месо, картофи с масло, яко сирене, хляб, кашкавал, може биволско кисело мляко... Но всичка да е домашно и здравословно, в смисъл да не е нещо с 10000 консерванта и тъпкано със захар. Можеш да дебелееш и здравословноСладкиши- ок, ама да са домашни, примерно кексове, щрудели, палачинки, ала-бала...И още- рибено масло, макар че нз дали ще го изтраеш, аз лично ненавиждам
![]()
![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
И аз мисля, че не е удачно да се тъпче с болкуци. Има и по полезни храни, които за калорични. Може да опита с нишестени храни и богати на въглехидрати: картофи, банани, свинско месо, кексове, спагети.. недей да ядеш пакетирани "храни", в смисъл яж си, но не наблягай толкова, все пак са вреднички. Ако можеш яж на ден по 1 авокадо.
пий бирена мая,ама иди до личната ти лекарка и я питай в кви доза да я пиеш,една приятелка в 1-ви клас беше 18кг,после почна да пие бирена мая и качи![]()
и аз така качих като малкаПървоначално написано от titinkaa
бях 29 кг до 3 ти клас![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
еми тя бая си е слаба затова и аз те съветвам да ядеш храни при домашни условия, а не да се тъпчеш като мен![]()
И един въпрос:
Нормално за 13 годишна възраст колко килограма трябва да бъдеш ???
ми аз съм на 13 и съм 50кгПървоначално написано от Sibel1990
![]()
еми супер е според мен, по добре е отколкото да си на 13 и да си 20-30кг. направо кучетата ще те гонятПървоначално написано от MISkrisinkaaa
![]()
еми има и по рождение, по ген да са такива...ама е супер колкото и да ядеш да не качваш дори половин кг
![]()
А ти колко си висока,това също е важно. Инъче съм съгласна с другите писали преди мен. Започвай да ядеш повече тестени неща и т.н.