.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87
    Град
    Стара Загора

Какво толкова ви харесва??

Какво толкова му харесва на едно 16 годишно момиче да ходи с 30 годишен ( примерно ). Дали като е с него се чувства защитена или сексът е по-добър.. НЕ ЗНАМ!! Същото е и с момчетата какво толкова им харесва да ходят с момиче с което имат огромна разлика в годините??
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Мега фен

Re: Какво толкова ви харесва??

Цитирай Първоначално написано от ifilinnchica
    Какво толкова му харесва на едно 16 годишно момиче да ходи с 30 годишен ( примерно ). Дали като е с него се чувства защитена или сексът е по-добър.. НЕ ЗНАМ!! Същото е и с момчетата какво толкова им харесва да ходят с момиче с което имат огромна разлика в годините??

Някои момчета се възбуждат от по-възрастни жени? (не давам пример себе си)
    Например аз харесвам момичета на моята възраст (може и 1 година по-голяма примерно,но не и нагоре..(все пак съм на 15 г/д))
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Мега фен Аватара на Hilary_
    тц ооо какви са тия общи знаменатели бее ..

Всеки си има право на избор .. след като им харесва да го правят .. радвай се, че не си една от тях (евентуално!! ) ..

аз ще кажа, с няколко думи: пари $$$$$, кола и прочия най-вече зареди парите

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от valko88
    И тук има много истина

Еми втори татиииииии

Шегата настрана. Значи като се има предвид, че момичетата стават все по материално ориентирани, нека направим сравнение:
    16 годишен: издържат го мама и тате дохода е равен на джобните, които му дадат.
    30 годишен: самостоятелен, работи=дебел портфейл ше черпи кафенца, ше ме зима по дискотечки, ше ми купува парцалки, ще ме кара с колата(даже и ще ме ебе в нея) и тн. Пък и 30 годишните са много по-интересни, все пак правят много различни работи от 16 годишните ученици. Свят са видели. Имат интересни истории за слушане (голяма част от тях преувеличени). Те са велики.

Няма да забравя какво ми разказа 1 приятелка. Сутринта едно момиче я кара приятеля и (40 годишен чичко с джип) на училище и ги вижда класната и и го вика да говори с нея: "Много исках да говоря с вас относно дъщеря ви..." , "Ама чакайте, това не е дъщеря ми, а приятелката ми"

Е всяко правило си има изключения. Не казвам, че няма и 16 годишни който ходят с по-големи защото наистина ги харесват. Какво мога да кажа аз. Първия ми беше почти 11 години по-голям от мен (бях на 17), а сегашния ми приятел, с когото възнамеряваме да се женим, е на 28 (след 1 месец навършвам 20). От 5 години насам се движа с хора 5-10 години по-възрастни от мен, и момичета и момчета. Просто компанията ми е такава. Аз лично предпочитам по-големите от мои набори, защото са по-уравновесени и не са толкова лигави. Пък и наистина има разлика в секса едно е 1 година опит, друго са 10.

Май малко се поувлякох

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    sajeliavam za latineca,pi6a ot telefona si,no ne se zdarjam, da 4eta glupostite vi. Zna4i kazvate ,4e si4ko opira na pari ,ala ne sam saglasen. Priatelkata mi e na 15 az sam na 20. 4erpil sam q niakolko pati ,no sme zaedno ne zaradi nekvi si pari , a za6toto za6toto se obi4ame . Tam kadeto sa nameseni i pari si e 4ista k*rvenska iztoria.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    сега ти е гузно,а?
    Станислава

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    sajeliavam za latineca,pi6a ot telefona si,no ne se zdarjam, da 4eta glupostite vi. Zna4i kazvate ,4e si4ko opira na pari ,ala ne sam saglasen. Priatelkata mi e na 15 az sam na 20. 4erpil sam q niakolko pati ,no sme zaedno ne zaradi nekvi si pari , a za6toto za6toto se obi4ame . Tam kadeto sa nameseni i pari si e 4ista k*rvenska iztoria.
    нямам предвид разлика от 5-6 години. с бившия ми приятел също имаме разлика от 3 години. аз имах предвид някви огромни разлики от порядъка на 10-12 години

е ми след като навърши 18 момичето ще могат да се оженят,какво не ви е ясно?
    Станислава

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    нямам предвид разлика от 5-6 години. с бившия ми приятел също имаме разлика от 3 години. аз имах предвид някви огромни разлики от порядъка на 10-12 години
    sa6toto e

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    сега ти е гузно,а?
    Май да.

NaGaStYlE да си на 20 не е като да си на 30

Повече от фен Аватара на c0ci
    не ги подкрепям тия..но само да кажа,че сексът със по възрастен и по опитен е много над това да го правиш с някакъв 17 год паток заровен в чикиите

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от c0ci
    не ги подкрепям тия..но само да кажа,че сексът със по възрастен и по опитен е много над това да го правиш с някакъв 17 год паток заровен в чикиите
    е да! когато е само за тва добре ама аз имам чувството че днешните са някви материални ку*ки всичките!!

е ми ае всички които искат да се ебът на воля да се хващат с 30 годишни дъртаци които от 15 години не са правили секс,че да не им спада,а?
    Бахти и темите... По една всяка седмица... И накрая,ко? НИЩООООООООО

А и чичковците са си достатъчно умни да се хванат с някаква шматка дето не знае дали и се пикае или и се ебе. А случайно на 14-17-18 годишните бая им се ебе,щото на мастурбиране го карат само,нали?
    Станислава

Защото имат парички и количка Това им харесва на момиченцата на тази възраст... Не им пука, че той ги използва

Мега фен Аватара на Hilary_
    тука май има засегнати ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ммм... а какво ви е мнението за същите тези 16 годишни, които ходят с 30 годишни, но "чичкото" нито ги води по кафета и дискотеки, нито им купува разни парцалки, нито иска секс от тях? И в същото време двамата прекарват изключително много вземе заедно и предположението, че "той й изневерява" отпада в случая.

П.С. - Не съм от тях, но момиче, което познавам от 9 години Е (почти). Та... чувствайте се поканени да споделите.

според мен 30 годишните (примерно) не са пораснали и просто искат да флиртуват и не искат нещо сериозно.

някои момичета тръгват с такива 30 годишни,като си мислят,че се издигат в очите на другите и че връсничките и ще завиждат Има ги всяк'ви

Супер фен Аватара на Shia
    ,защото могат???

На мен ми е странно,защото се различават поколенията си във вижданията,а и го имам моментът,в който пича може да не иска нищо да й плаща или да я води някъде.
    Защо като има пари задължително той трябва да ги пръсва по нея.

И не виждам и проблем в "17г. пъпчиви чикиджии" това,че Вие ги определяте на такива не значи ,че са.

И тук има много истина
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Да за това момиченцата ходят с батковците, а батковците просто обичат свежичката кръв

Голям фен
    Град
    Varna
    Ами виждала съм момиче на 13,което ходеше с момче около 20 той идваше земаше я с колата от даскало и я блъскаше във волана дори веднъж една приятелка ми разправя как пред тях пак я блъскал тя ревяла и не я пуснал да излезе от колата докато бащата на тая моя фр не е слязъл да се разпавя с него

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ако съдя по разказите на едно момиче,което познавам,сексът наистина е на много по-високо ниво със мъж,от колкото със момче.Но "сексът",това ли би трябвало да е първият критерий на едно 14-15-16 годишно момиче?Съжалявам,но не мога да отговоря на въпроса "защо го правят?".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си